標題: 冇雨落 [打印本頁]

作者: mercury1    時間: 2010-4-6 03:12     標題: 冇雨落

CD 出街真係好驚 不過之前試過落雨出去
- ?' {# z2 T4 C/ P* u1 |; D; {都幾得意 加上大風  D風吹到裙低時真係好爽  # ]! Z$ q3 P1 T$ @
條街冇咩人時 傘子拿高一些 有人行過時 傘子拿低 遮一遮( 自己 ) 雨& ]  Q' |, i. f1 w9 b
下雨時 其他人都唔會特別留意你 見到差人時 走快兩步 差人都會以為你走去躲雨
7 j+ d# I) l1 N" F" o. _! I2 a. ~且唔會去捉你, 返到樓下收起把縮骨遮 著返雨衣 走出去濕一濕身 再返入去 管理署
& f# U4 i  d' x& L% q個 管理員 ( 食Q ) 見你雨衣濕哂 遮住個樣 都唔會理你 坐電梯上樓 多人都唔驚
/ k  J, e$ j& f4 L* o個方法好正 好期待下一次下雨 又可以 CD 出街
作者: iamonheel    時間: 2010-4-6 07:07

嘻嘻嘻, 我最近都有咁嘅諗法
作者: Suki_siu    時間: 2010-4-6 10:32

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-4-6 03:12 AM 發表   / C( k! M1 O* V2 D- `
CD 出街真係好驚 不過之前試過落雨出去
8 M* k" P8 s; a+ V都幾得意 加上大風  D風吹到裙低時真係好爽  9 c" `6 u$ E* ^2 o2 {
條街冇咩人時 傘子拿高一些 有人行過時 傘子拿低 遮一遮( 自己 ) 雨
. O0 n2 q. Y! {9 g. q下雨時 其他人都唔會特別留意你 見到差人時 走快兩步 差人 ...
3 `9 {2 G$ L- A我都有咁做過~6 p8 d  A+ M4 U
我著黑c高踭~
; {, i! z, X, a1 L. U3 T# W! K5 i有d水入左... 仲好玩
* [+ Y: e% U; W% H& Q; d因為都都大雨丫
作者: mmlee    時間: 2010-4-6 11:09

落雨咪煩我 " J  v& a' b+ a7 \+ V2 t# F- j' O
出左去仲死得....d衫濕晒要拎返屋企洗又麻煩
6 K( l8 z$ U/ x7 x# g8 L; _(我放晒去迷你倉)
作者: yoko    時間: 2010-4-6 11:43     標題: 冇雨落

我都試過好有同感
作者: bra123    時間: 2010-4-7 21:50

呵呵....同好喔 3 i- ?4 D# X) u" ?' |
我也是再下雨天時穿上女裝全套加上褲襪出去淋雨
, Q+ S# T9 K( w8 ~有好幾次我還去7-11或一些便利商店買衛生棉 " b& N' i) v& ]: [# }' B
而且還是女店員喔
作者: emilytay    時間: 2010-4-8 05:21

Thanks for the suggestion, may try next time

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0