標題: CD 唔記得帶門匙, 點算 [打印本頁]

作者: iamonheel    時間: 2010-4-5 15:16     標題: CD 唔記得帶門匙, 點算

有無試過, CD 番到屋企, 唔記得帶門匙, 咁就死得, 點算
作者: zerochung    時間: 2010-4-5 16:08     標題: 回復 1# iamonheel 的帖子

咁就真係好大件事喇,一個人住又死,同屋企人住就穿硬
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-5 16:08

準備租酒店
作者: zerochung    時間: 2010-4-5 16:21     標題: 回復 3# 五香肉丁 的帖子

有錢租洒店不如買過D男仔衫,返屋企,
5 M/ J% w* M  a, D3 s4 i" X' L% B) _* }3 T# {3 q
因為始終都要返屋企加嘛,係咪先
作者: mercury1    時間: 2010-4-5 18:15

有冇化到妝  有的話 買過D男仔衫都冇用
; x  D7 `5 @% ~( \$ T  v最好有幾個CD 朋友住在付近
作者: West    時間: 2010-4-5 18:16

搵地方,搵衣物變返男仔先,然後大大方方返屋企
作者: 誰來愛我    時間: 2010-4-5 19:31

要是真的忘記帶真的就很尷尬了
& q/ U. X& I1 r) d" Q5 b/ I這件是希望有永遠也不要發生
作者: iamonheel    時間: 2010-4-5 23:47

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-4-5 16:08 發表   + j3 u+ I* z0 M
準備租酒店
2 T) I0 w) `& W* j+ r# z; Z+ Q  l$ ~2 D/ I$ h3 M' a
租酒店, 都始終要番屋企喎 6 A( {" j3 M# V% N1 l! ~
爆門咩
' T" k7 h- D, E. F5 ~' l2 M& Y2 G# F- z2 i
我出去就一定check清楚, 好蛇square.
作者: iamonheel    時間: 2010-4-5 23:48

引用:
原帖由 West 於 2010-4-5 18:16 發表   # y! c5 T* e# _" n
搵地方,搵衣物變返男仔先,然後大大方方返屋企
) b# O5 D* E4 {% _6 `+ `( C  a7 j8 B$ o8 P3 j  K, ]1 R# f' i
有帶衫就唔係問題啦.
作者: karen0129lai    時間: 2010-4-6 16:21

哈哈~ 我屋企有收閘匙響門外隱蔽地方, 門匙就響閘入面~
9 `3 e* ^" b7 Z2 t# ^% Y唔怕無門口入~ 係危險D, 但真係無人會覺, 無人會知架喎~
作者: Saya    時間: 2010-4-6 16:55

我試過CD 後出街lock 左迷理倉匙入倉, (有back up 匙在家), 不幸連電話都lock 左, 如果唔係可以call roomate( 合租者 ) 。 結果買左一件 男 Tee ( $10) , 搞掂 。 好彩果日只穿 女tee, 女裝牛仔褲, Converse , 一個中性的袋。
作者: kamayyo    時間: 2010-4-6 20:51

希望唔會發生
作者: zaki    時間: 2010-4-7 00:26

未試過wo~如果唔記得帶都幾慘~
作者: CECI    時間: 2010-4-7 05:26

咁就真係 VERY大獲! 不過我cd習慣出外變身! 所以應該唔會咁黑!
作者: bra123    時間: 2010-4-7 22:01

我希望不要發生因為會很慘' A" m8 F) F* S' F
所以要在自己知道的地方藏備用鑰匙
作者: 有壓力    時間: 2010-4-8 00:59

咁既話應該會心跳過快而死

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0