標題: 我對穿絲襪的看法 [打印本頁]

作者: ringo2ph    時間: 2008-4-30 12:07     標題: 我對穿絲襪的看法

我個人因為日日都著襪褲, 買絲襪的價錢不會太貴(約20-30元), 只要質地好, 平平地就ok了...: N4 ^1 I# t( f7 D8 L4 b
因為爛左都幾肉赤,但是有時想試日本牌子也難, 因為我179cm高., h5 x& g7 O& d7 [
以上是我小小的看法....
作者: hklowhk    時間: 2008-4-30 12:44

我都係差吾多179到,,% n3 k7 B; l4 O7 m9 M( ]
好多絲襪都岩著- -
作者: 疾風怒濤    時間: 2008-4-30 12:48

=.= 哈哈, 我都係呀.... 日本牌子通常唔0岩著....
作者: noel    時間: 2008-4-30 13:33

我雖然中意著絲襪, 但可惜無乜機會洗, 所以唔係成日著; 好彩我只係高170cm, 日本牌子多數著到, 但好多我都唔捨得拆黎著
作者: ccluv    時間: 2008-4-30 13:59

我中意著絲襪,尤其是有顏色或者花紋個啲,但我多數只係著係入便出街!好多時想著出面出街!
作者: kdkid    時間: 2008-4-30 14:06

我175cm買絲襪要180cm果d先著到,平平地2X蚊對OK㗎啦,男人始終
2 L  P7 @4 \5 [% c0 S9 K' m皮膚”鞋”,容易走絲或爛
作者: ringo2ph    時間: 2008-4-30 14:09

引用:
原帖由 hklowhk 於 30-4-2008 12:44 發表
" q7 _: D& A) w8 E& g! l; U我都係差吾多179到,,
2 {' G; m8 X5 z8 F5 h% |9 G好多絲襪都岩著- -
6 s# @- R1 j4 S& ]
4 R" c1 D( g; }8 Gguze 你都著到??
作者: ringo2ph    時間: 2008-4-30 14:10

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 30-4-2008 12:48 發表
% R- y( B1 }( @/ ~( ?=.= 哈哈, 我都係呀.... 日本牌子通常唔0岩著....
. _  @* b8 b4 W& |0 u

& y' Q( r! t. |2 h+ L! T* ?3 A係呀, 最多只係到165-170...
作者: ringo2ph    時間: 2008-4-30 14:11

引用:
原帖由 noel 於 30-4-2008 13:33 發表
5 x$ |  `" o; g8 v0 j8 `我雖然中意著絲襪, 但可惜無乜機會洗, 所以唔係成日著; 好彩我只係高170cm, 日本牌子多數著到, 但好多我都唔捨得拆黎著
$ s) @8 S( K4 r
- Q1 U1 ~# X2 l7 y羡慕死人...有你又唔著...
4 T4 E# @' L7 H3 r. q/ W6 r我著唔到...
作者: ringo2ph    時間: 2008-4-30 14:14

引用:
原帖由 kdkid 於 30-4-2008 14:06 發表
5 ]$ r; ~, \& C# A6 s我175cm買絲襪要180cm果d先著到,平平地2X蚊對OK㗎啦,男人始終# Q& z7 K9 E% \9 m; M2 [
皮膚”鞋”,容易走絲或爛
- ]  r$ q6 e  p# L4 V

+ O  W+ J& _5 w/ L* U: Y; q4 Z睇你點睇o者...著左就好滑好舒服, 所以我都不會入太貴的貨...
作者: sghk_abcd    時間: 2008-4-30 17:19

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-30 14:14 發表   @# G' ^! t. O# e, `  H+ ?- d4 i) m
+ V6 q% i* G; T5 e- U6 Y4 I8 l

; k' X. [% D. Q- p+ E睇你點睇o者...著左就好滑好舒服, 所以我都不會入太貴的貨...
/ m* u: _* z  y- o; s% ~; Y要著得舒服...
作者: shum001    時間: 2008-4-30 18:12

其實懂得保養絲襪很重要
作者: 1677    時間: 2008-5-1 23:39

引用:
原帖由 shum001 於 2008-4-30 18:12 發表
0 J; `: f6 c1 O其實懂得保養絲襪很重要
5 z5 C% A) q7 a( G, u$ @' N
9 ~- e! T# @; I* U
對!6 l3 A! r6 W) h" A4 d5 I: f$ w
所以我開始著絲襪之後,人都溫柔左!
作者: vctrtang    時間: 2008-5-2 00:02

為什麼一定要穿日本品牌呢?! M, y+ f5 k8 r: [0 P  [- S
其實還有很多選擇的.
作者: 心絲絲    時間: 2008-5-3 01:40     標題: 我一d著絲感想~

我買日本牌子ok因身高都係167cm倒,但亦嘟好多吾捨得拆
& S( z& J: n. @, r9 m: h但穿上之後真係好似自覺女左,..只係自作自受
- e  Z8 }, c1 e乾燥天氣先搽潤膚會好好多架~
' H: g# Z8 G1 V$ q2 N: ]4 V其實我對著絲襪都有d感想,不另開topic,係度講下,
/ C. k5 `! X; H# t/ q0 Z3 S1 \就係以前淨係見自己著啦,諗起有其他男仔著就覺得核凸,但上網見得多之後,
. H! z) R6 @/ }: p3 o8 r竟然有d睇到有反應 ..戀襪係米會發掘左自己隱藏左既一面或邪念出黎呢??/ _2 [, v6 T8 ?2 c* `# G
係吾會反感著得好睇既男仔喎?..還是戀物既人都會係咁?
作者: ringo2ph    時間: 2008-5-5 10:11

引用:
原帖由 心絲絲 於 3-5-2008 01:40 發表
/ m$ i; m. `( r1 T我買日本牌子ok因身高都係167cm倒,但亦嘟好多吾捨得拆   j8 {8 R* c! n% P
但穿上之後真係好似自覺女左,..只係自作自受 ' d' K' w9 _0 B" E- H
乾燥天氣先搽潤膚會好好多架~# t% H5 y% [* ~8 t% }* r7 l+ x
其實我對著絲襪都有d感想,不另開topic,係度講下,
6 k; k3 ~5 @  ]: e, x就係以前淨 ...
9 Q6 c: g, @; V  t5 C! ^! S
5 o, M9 q  \! i$ d% z
topic 我都不知叫咩名...我會想想
6 Y5 _( S" ]* R不過, 會不會出現有女性想法既問題, 我想是很主觀既.9 g6 O2 X: I% V  }7 H
我只當它是享受和有醫療作用吧...
作者: 小軒    時間: 2008-5-8 03:27

我181也可以為什麼你就不能= =?
作者: lok9696    時間: 2009-9-10 20:09

其實一對絲襪可以著好多次,點解唔要求質數高D
作者: pantyhosemancc    時間: 2009-12-1 21:23

其實吾駛咁貴,因為真係容易爛,但請問你地喺邊度買靚絲襪?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0