標題: 問一問 [打印本頁]

作者: fungkh    時間: 2010-3-21 19:45     標題: 問一問

有冇人中意果D鉛筆褲 , 窄腳褲果D?
作者: cdtv    時間: 2010-3-21 22:08

我囉5 o- O( |' y/ e) b4 l
我平時都著女裝窄腳牛仔褲, d 同事都睇唔出係女裝
作者: CECI    時間: 2010-3-22 00:50

老總, 請問你邊度最多呢d女裝窄腳牛仔褲或者鉛筆褲買啊! 又或者你多數去邊度買呢?
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-22 16:14

有冇相POST上黎睇?
作者: cdtv    時間: 2010-3-22 23:16

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-22 00:50 發表   $ p+ K6 K) v4 a0 l! n
老總, 請問你邊度最多呢d女裝窄腳牛仔褲或者鉛筆褲買啊! 又或者你多數去邊度買呢?
) W, E) i+ R( |* R* w

3 t" d! B4 d; ]: r' U$ f4 Y2 G
1 u1 q0 U0 r0 L, A7 T周圍都有架wor6 S9 I# X4 O! M3 c- W$ ^
我都只係買過兩條而已9 H8 x; G: a4 d% R0 x4 d7 q8 n1 R
邊度就唔講喇, 廢事竊路行蹤 0 l' R8 [$ F/ p! ~, _# l
不過可以肯定旺角同荃灣呢兩個大區就包保有你想要o既
作者: joey221    時間: 2010-3-23 21:43

小妹輕愛穿上低腰短褲, 再加上長褲,* M8 p- c+ w* P0 l+ \5 `
無人會知
作者: sghk_abcd    時間: 2010-3-24 07:57

襯絲襪也很好看
作者: fungkh    時間: 2010-3-27 10:03

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:08 發表   
3 j9 X9 I$ K7 b8 A2 J: g* X  W9 P我囉7 i9 F: d3 P, s9 \# K6 Y1 }  _1 b
我平時都著女裝窄腳牛仔褲, d 同事都睇唔出係女裝
/ a. j& I; y9 N3 g/ S) w$ P; b
有咩好介紹

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0