標題: 嘩....望落街....都正 [打印本頁]

作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-17 17:59     標題: 嘩....望落街....都正

岩岩cd完....聽到條街好嘈.../ l1 J& H$ G$ U0 _
跟住有個女仔大嗌....俾返我/ T- P/ a( O, X0 K; L
咁緊係即係望落去睇下....原來一班同學仔
2 A5 t* D& y: I9 \係有個男仔除左個學生妹隻鞋
% f- Y6 V/ l( [跟住著左......唔知點解條學生妹俾人除埋另外果隻! L% w9 @# h3 ?7 q
跟住條仔著哂....本來想影相....但係我住太高同埋部相機廢0 W. D: q2 ]0 `6 V
所以影唔到.....最後仲俾佢地見到我望...跟住無玩....' h% `+ G( M+ p
真係好羨慕果條仔對腳咁細...哎
1 I( }# @& }: Z: L! y7 J* @
, G; `' l. I" ]: u, k[ 本帖最後由 五香肉丁 於 2010-3-17 21:36 編輯 ]
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-17 18:11

唔通佢都係cd?
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-17 18:12

應該唔係啦....我都唔知
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-17 18:19

搶野?
作者: 心絲絲    時間: 2010-3-17 18:29

女仔可能腳大呢~
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-17 18:47

我讀中學果陣時都無呢d野玩= =
作者: BSoD    時間: 2010-3-17 20:24

This is impossible
; s: J% o  a. L$ R& Q3 B/ QJust a silly joke
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-17 20:25

唔信咪impossible law
作者: adam5354    時間: 2010-3-17 21:48

男女朋友玩o下!好平常姐!
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-17 22:06

我都想識返個....肯咁同我玩既女朋友
作者: sinson    時間: 2010-3-18 01:52

佢地玩下姐-.-同埋而家好多女仔都大腳-.-你估係以前要綁腳?
作者: newcder    時間: 2010-3-18 05:30

其實你係咪好少近女人, 我覺得你好壓抑 = =
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-18 10:50

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-17 18:29 發表   
  I( @- \; `* V0 G' x$ E, C& {+ q女仔可能腳大呢~
/ Q3 ?6 N$ }4 l; F* c4 X- p  X  z  s
係都唔出奇$ h, n4 m2 N) D  t; n+ m
好似上星期六咁. ?- X6 j9 Q% e6 [9 [' t
我係ageless同sales傾緊計
* g' j" e7 Y: M* p有一個著住校服女學生同埋阿媽阿妹入黎買高踭鞋" i" ~5 l$ ?' E+ I
我聽到少少話買黎表演用  B! H6 V' n# O* B
佢隻腳成唔40定41號
3 T) L. v5 e/ ?1 b" O. [但係揀唔岩心水# |" `( U4 R4 P! G& U, A
到最後訂做一對
作者: JoJo1217    時間: 2010-3-18 15:19

係囉,我都係着40啦,而家啲女仔平均高度都高過以前
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-18 16:59

咁大腳既咩而家d女仔
作者: anywind    時間: 2010-3-18 18:07

引用:
原帖由 五香肉丁 於 18-3-2010 04:59 PM 發表   
2 t0 Y2 b/ [. [  I$ n$ E2 X咁大腳既咩而家d女仔
( m% `1 B) w5 d3 P$ @大把啦= =
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-18 19:39

哈....係就好啦
作者: leeon    時間: 2010-3-19 05:32

e d 咪小兒科,我以前D同學,拿女同學既bar出來玩!
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-19 12:45

嘩...咁誇........
作者: anywind    時間: 2010-3-19 16:35

引用:
原帖由 leeon 於 19-3-2010 05:32 AM 發表   
# [0 c/ `% \% ]. W; N, me d 咪小兒科,我以前D同學,拿女同學既bar出來玩!
9 \/ ]! O( H' b
2 M1 m8 M7 z$ a" ^係咩 我F.3見過隔離班既女仔開左塊巾巾出黎俾我個班某個男仔9 y; a% {2 a7 y- ~  w
拎女仔d野就好似冇見過
作者: tyhnjki    時間: 2010-3-19 23:48

引用:
原帖由 anywind 於 2010-3-19 16:35 發表   * n; \0 b# n& {6 Y& y- ?

6 c0 Y& |. }' J+ x/ z- a1 v' I4 g
* x3 B. d9 a5 P/ L+ n' h5 F: c係咩 我F.3見過隔離班既女仔開左塊巾巾出黎俾我個班某個男仔( c6 `8 x6 g5 U1 K% f
拎女仔d野就好似冇見過
# C* k* j6 T6 L  ]

) d4 `8 {6 C/ j2 L( t) P& y" Q& R咁你咁講我又記得中學個字d女仔好鐘意用巾巾拍人地背脊..
作者: anywind    時間: 2010-3-20 08:13

引用:
原帖由 tyhnjki 於 19-3-2010 11:48 PM 發表   6 C+ c: e. c  f  v2 ~. v0 s3 M# ]3 w+ A
) @5 Z* j8 q' t1 a# I; P8 p) d
' w0 F* [' Z# \$ g: ?; x5 X& x* |
咁你咁講我又記得中學個字d女仔好鐘意用巾巾拍人地背脊..
: ~+ \4 s" z4 Z0 f係咩@@ 我仲聽講過果班女仔用巾巾貼係人地背脊3 |* R1 ~. u9 _+ D1 d
不過我唔係果班 我唔知係唔係真既

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0