標題: 望就望聽日阿媽家姐出街...... [打印本頁]

作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-12 21:43     標題: 望就望聽日阿媽家姐出街......

哎......好想cd呀......淨係可以著九分褲同踩腳褲好無癮
作者: willy    時間: 2010-3-12 22:34

我收到消息話聽日我阿媽同阿爸會上深圳;( _# A  v6 Q% ^! U' b3 O9 ^
如果聽日無野搞, 我諗我可以係屋企做下學生.
" ?7 l) e3 V8 Z% X3 N" `(不過都要睇下佢地幾點出去同埋我幾點起身去迷你
" J2 c: Z: L! R- j倉度攞D衫衫出來.): b  ?( s+ h2 j1 r
希望聽日可以影相
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-12 22:36

你就好啦......哎.....無可能發生既事
作者: cassie    時間: 2010-3-12 22:44

嘻嘻~~呢幾日屋企冇哂人, 去哂旅行得返我一個, 聽晚先返, 可以盡情全日CD.
作者: willy    時間: 2010-3-12 22:46

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-12 22:36 發表   0 [* T# o5 p* r6 y8 [; H9 v
你就好啦......哎.....無可能發生既事
) L; o1 d& g1 `, i! C3 V- x

" w0 u' p8 L+ L其實我都係要等佢返大陸/去旅行先得.
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-12 22:50

咁你咪有得成日cd
作者: willy    時間: 2010-3-12 22:55

引用:
原帖由 cassie 於 2010-3-12 22:44 發表   
! k7 d8 l* n2 k+ e+ U0 U' E- j嘻嘻~~呢幾日屋企冇哂人, 去哂旅行得返我一個, 聽晚先返, 可以盡情全日CD.
! |% c  E1 D! P" [/ r! P, ^

3 S9 `# z" s* R1 ~/ u) q+ u9 d( @如果屋企人去左旅行; 我真係會收埋曬D男裝, 除左返工先會著; 其他時間當然全女裝.
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-12 22:59

好羨慕呀....唔好曬啦
作者: karen0129lai    時間: 2010-3-12 23:27

我都試過~ 屋企人返響下幾日, 我扮請唔倒假, 唔一齊去, 其實佢地去5日, 我就放足5日假, 連工都唔返, 幾日都係CD, 叫外賣俾錢都係女裝~
作者: cassie    時間: 2010-3-12 23:34

引用:
原帖由 willy 於 2010-3-12 22:55 發表   
  g7 _& |! I4 `2 [9 P2 ?
- V9 ~5 G. u( Z: u# b8 o
! B1 i6 c% q/ M如果屋企人去左旅行; 我真係會收埋曬D男裝, 除左返工先會著; 其他時間當然全女裝.
) R6 k% [  t& \% b7 ^. p8 f' [' u
" Y% l1 V7 C$ q1 ^咁就當然啦~~~& G6 B6 ?* {; s
為左呢幾日, 我用左唔少錢添裝備
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-13 00:17

哎....你地個個都曬命.......蝦人既
作者: leeon    時間: 2010-3-13 03:22

引用:
原帖由 willy 於 2010-3-12 22:34 發表   1 d/ y0 U# q, ~/ W
我收到消息話聽日我阿媽同阿爸會上深圳;
6 L8 ?* l: P; z% ]8 ~; T. z. a5 n; L如果聽日無野搞, 我諗我可以係屋企做下學生.
. E; y1 m* b* W/ N: n(不過都要睇下佢地幾點出去同埋我幾點起身去迷你
8 c4 v; C! c$ k8 ]倉度攞D衫衫出來.)" `4 R+ l* I  w, E
希望聽日可以影相
+ Y  O8 [. a, u) g7 p
利害!  有埋迷你倉添=!
作者: busneoplan    時間: 2010-3-13 10:44

我都試過老婆出外公幹,我就全天候24小時着女裝,勁high,仲好想着出街,但最後都無出
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-13 11:11

夠啦夠啦
作者: willy    時間: 2010-3-13 14:19

引用:
原帖由 leeon 於 2010-3-13 03:22 發表   
6 A# }6 b& G- N
% D' \4 X% F$ [, M  h: C, b, J) J+ p利害!  有埋迷你倉添=!
' }8 C' k" {+ L+ D# u/ s) s; Q; N6 w! Z) P3 m  q/ S* o
無計la, 屋企人成日借d衣入我房, 間住亂禁chau我d野;
* N- s8 h2 D4 ^9 w' ^5 J9 P所以只好係迷仔倉租個locker. 正話著住h__c者到一半就有電話急call要我出街......
; o( J) O$ v8 e" ]$ v所以只好手快快禁影左幾張相, 一陣放返d衫入返倉再出去.....
作者: anywind    時間: 2010-3-13 14:29

我成日都有屋企人係度嫁啦 好難先cd到
作者: alexander    時間: 2010-3-13 14:42

引用:
原帖由 willy 於 2010-3-13 14:19 發表   
% }/ [* f0 A* O+ g
, U4 h+ g- W' |5 o  J3 T
" a+ \( V! m1 x& D  E/ S# M& F無計la, 屋企人成日借d衣入我房, 間住亂禁chau我d野;
3 s  ?1 J! c9 i5 }" J; P所以只好係迷仔倉租個locker. 正話著住h__c者到一半就有電話急call要我出街......
& q  `2 U) z1 P% k! D所以只好手快快禁影左幾張相, 一陣放返d衫入返倉再出去.....
/ |; o9 ?" ^2 y) C8 l

% @+ r1 x; C' s0 K7 O7 n你租個LOCKER幾錢個月架??有無更多有關資料?我有興趣租番個擺衫喔
作者: willy    時間: 2010-3-14 22:15

引用:
原帖由 alexander 於 2010-3-13 14:42 發表   . R& C. w6 T1 T

* F' _* @& F+ A2 R8 W2 u8 [3 ]: f
& m0 ^2 x' L% V) D! i/ O% x' K你租個LOCKER幾錢個月架??有無更多有關資料?我有興趣租番個擺衫喔
0 ~8 A/ F  Z$ g! b# \, ^
) i, q* f% H2 c我個locker $200一個月. 不過唔知仲有無位. 其實可以上網搵; 我自己都係一間一間
0 c' f/ C( j( w2 m2 j2 p5 g禁搵先到.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0