標題: 呢個世界真係細到我想爆粗 [打印本頁]

作者: 心儀    時間: 2010-3-12 10:50     標題: 呢個世界真係細到我想爆粗

以前其實一直我都唔會露面
3 ^) K9 b7 z& W% V* t1 {  }' r: Y即係唔會出黎交收或者網聚等等1 K; ~2 u1 @' S
相更加唔會玩露面% X8 ]0 R: P: _! t
係因為之前有單野搞到唔開心
8 F- G* e! t8 O' n: S* [  ]先玩返CD/ _) D. {+ R( Z- ^! C/ I0 C
搞搞下又覺得露面都唔會有人認得
3 T# d, k0 y4 G- B) H不過原來呢個世界真係好細
! M7 h( L) K/ _3 n1 ^星期三網聚撞返個人
5 X/ r& V" c7 k9 j不過以前都唔熟都算
, E9 _* Q+ ^# q+ V8 P  o, `8 c9 B2 C( D點知今日傾交收...........
0 x, u  T3 w9 `$ u9 z( q, {2 E8 C- e真係遇到個熟人...5 k2 S+ V$ S: S; L! R
一個星期遇兩個,唔知下次我會遇到邊個呢5 ^1 c+ ], f3 e* T. m
2 u1 p! Y/ w' [, [+ U& Q9 E# K
作者: JoJo1217    時間: 2010-3-12 11:32

仲要同會....点呀心儀?
作者: adam5354    時間: 2010-3-12 11:34

世界真細小!可能自己身邊的人就是妳的網友!心儀!忘記唔開心!盡管做自己鐘意做的事!婷婷同姊妹都支持妳架!
作者: 心絲絲    時間: 2010-3-12 11:41

同會?..咁既然佢都係同好..相信會保守機密既~
作者: 心儀    時間: 2010-3-12 12:01

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-12 11:41 發表   
- d: ?) K% I; L% y, z% o同會?..咁既然佢都係同好..相信會保守機密既~
6 {8 ]  p5 A$ i, G4 c
同埋一個club成日玩的
7 a! ^& x0 N6 b$ t不過我都幾個月無返去喇3 n- l% H( W+ K! n* h5 w! X
只係一星期撞到兩個識既都係CD覺得有d驚姐
作者: 心儀    時間: 2010-3-12 12:24

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-12 11:34 發表   
& o! U& @% s; q! b7 n& m4 `世界真細小!可能自己身邊的人就是妳的網友!心儀!忘記唔開心!盡管做自己鐘意做的事!婷婷同姊妹都支持妳架!
: J& p& I% b+ m3 I唔係唔開心
  ]& i+ h$ Q: v- H% h係忽然間唔知點姐6 {5 P8 ]7 w* o8 j/ ~, {; J* v
唔知幾時又會撞到邊個" ~* z8 S) c9 X& b* b( [" b/ _2 y
圈子比較大的朋友們又不想比人知道既就小心了
作者: 偽娘    時間: 2010-3-12 12:54

心儀..不如你學女聲
# X  y8 [* U7 U學左見到網友 都吾洗怕
作者: 陳真    時間: 2010-3-12 13:12

以前讀U, 幫同宿舍既男同學執櫃搬房, 俾我找到兩、三對絲襪.....' I9 x0 R8 m; o. c: f: ~, e

# R2 P; d* Q! a6 O& E雖然發現同好, 但當然唔出聲...
作者: 露姬    時間: 2010-3-12 15:17

唔好咁啦~XDDDD
7 v9 i; w! u) S1 t% d- u& I世界係細d張就下啦~XDDD''
作者: JoJo1217    時間: 2010-3-12 15:40

引用:
原帖由 陳真 於 2010-3-12 13:12 發表   
- ?: B1 E2 ]2 ?; ^1 B以前讀U, 幫同宿舍既男同學執櫃搬房, 俾我找到兩、三對絲襪...../ A" y5 F  O# }0 e  H% O
% j( g; q, N. }1 x6 j6 g) E
雖然發現同好, 但當然唔出聲...
3 E  M7 G- ^) Q. L7 N# L# D
2 t  @; m6 F2 \+ P% b% q- }2 ~9 U4 F  w# n: B9 Q7 M3 d9 Z
會唔會係佢地啲女朋友留低的?
作者: 陳真    時間: 2010-3-12 16:21

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-3-12 15:40 發表   6 \0 o2 p8 ?& h6 P! X* e! ]! c

/ e; [# U6 U. m' `
# n; ~; |0 q) F5 G0 V3 z5 P% x  w& P! N: E/ F& d
會唔會係佢地啲女朋友留低的?
6 j& O/ z/ N; Z: G
- t! u8 `/ ?! e9 W4 I: i我個舊flat mate 當時冇女友.....
9 P; @. }$ p  X8 ?! p, L" J係街見到靚女著絲襪, 傾開條女對腳正, 又著住絲襪.....條友仔仲興奮過我......& @/ ?5 o, N. [1 [
所以我知道佢都係絲襪男.
作者: kittykiki    時間: 2010-3-12 16:44

我都曾經在一次聚會中, 遇過幾位姊妹, 佢地係我當時做既學校既校友...-.-"
作者: jessekaku    時間: 2010-3-12 16:53

邊到讀U先?我在日本讀書時都着絲襪LA。冬天時得0度。內褲都是女装架。
作者: CECI    時間: 2010-3-13 03:07

心儀,Ha..Ha..我知道你撞到邊個la...
作者: 心儀    時間: 2010-3-13 03:08

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-13 03:07 發表   3 `# t" m- V* Z! Q3 r; \7 T4 I
心儀,Ha..Ha..我知道你撞到邊個la...
" m6 Q7 q. y& S- j% ]你又知...?
作者: Rachel    時間: 2010-3-13 16:07

不是小R嗎? @@
作者: ckn1031    時間: 2010-3-13 23:29

咁者係你平時人面廣者,而且見到識既未必壞事喎~話唔定會有好多唔同既話題呢...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0