標題: 同各位CD靚女傾下計先 [打印本頁]

作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-9 16:31     標題: 同各位CD靚女傾下計先

大家有無返工......有既返咩工
4 g5 j) e! ~+ }+ s, `+ a+ ^4 L$ U你地成日話返工可以著絲襪...一聽到就灰
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-9 17:55

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-9 16:31 發表   4 D9 y2 j6 Y0 p! Y
大家有無返工......有既返咩工* N; A5 ^% w% N. _- t
你地成日話返工可以著絲襪...一聽到就灰
! {3 ~8 R+ O* @+ ^: R 你都可以著架!點解灰呢?
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-9 18:17

你地講左你地返咩工先呀..../ c0 U  T1 c; |" }: m! f
我真係唔敢講
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-9 18:27

典解唔敢講既??? + `5 F  A# N: A6 w& e& y/ [7 l% w
我暫時放緊自己大假 之前做admin
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2010-3-9 19:47

唔敢講係因為咩原因呢??
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-10 00:11

其實無咩原因既....只不過係粗重公作
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-10 00:59

你都得架; F6 o/ |6 p7 O0 t0 x) @
我都係咁
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-10 01:07

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-10 00:59 發表   ! Z+ z: ]# d# c& {2 ^4 |3 X* E
你都得架
2 [: x" ~6 A( X% ~; a( V1 U9 @$ `我都係咁
* ~/ l0 m3 e- r# q( l% U' I  r: p1 U
2 G0 w* S$ `6 Q' P* G) c' q1 G即係咩
作者: leeon    時間: 2010-3-10 01:45

admin咁利害!
作者: grilboy    時間: 2010-3-10 10:10

粗重工作唔敢講??
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-10 13:38

裝修....OK?
作者: 偽娘    時間: 2010-3-10 13:43

cafe .. 旦比人請食魚仔 -3-"
( P& t9 u1 R8 M
1 w: P+ x; q* {! y家下沒野做 -口-
作者: 心儀    時間: 2010-3-10 14:01

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-3-10 13:43 發表   
" G# ?' ^/ J* T/ N+ o6 V( a, Icafe .. 旦比人請食魚仔 -3-"
4 x$ e  H  T; i/ E) y) o( _' B$ Z4 H( [5 P5 \' u
家下沒野做 -口-
$ e+ v, a) j6 L( B6 Y, D
偽娘cafe?
/ r$ b/ H! F% |2 e咩叫魚仔
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-10 14:43

魷魚呀...師姐
作者: 心儀    時間: 2010-3-10 15:05

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-10 14:43 發表   1 i1 r9 `6 e  ^+ ?2 b+ N
魷魚呀...師姐
4 M  j4 N; U3 q
咁正' \% y. n+ e: f
咪可以日日係屋企CD囉~
作者: JoJo1217    時間: 2010-3-10 17:07

睇你身材又唔似做開粗重工作喎,如果真係做裝修,咁你又真係幾難變裝嘅,工作時又會大汗叠细汗.....
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-10 19:33

好老實講...我做過好多份工
" }5 U6 a" P  [: k4 L裝修....速遞...跟車....洗車; y. u) v. E  W1 |8 f& Y( v
不過好彩..我都做過SALES
/ H! |& ~0 g) B
, Q3 v  I0 Q, y- b[ 本帖最後由 五香肉丁 於 2010-3-10 23:13 編輯 ]
作者: kittykiki    時間: 2010-3-11 02:23

我退休前係做秘書的~2 b; Q/ @; Q: ^/ t: [4 `
退(出職場)休(息一下)後就全職讀緊書, 靜待東山再起.
作者: adam5354    時間: 2010-3-11 02:58

我平時會穿小底底!凍的時侯會穿九分襪褲返工!
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-11 15:14

哎...讀書多你地話幾好
作者: karen0129lai    時間: 2010-3-11 18:05

點算讀書多? 我夠有個學位啦~ 咪又係鍾意整野食做緊廚房~
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-11 18:43

哎....總之返工無得著....灰
作者: joey221    時間: 2010-3-11 23:05     標題: 回復 19# adam5354 的帖子

小妹現在天氣冷, 也會穿絲上街的.
& x! f- a( }8 H% Z感覺自己是一位女孩子
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-11 23:16

我無咁大膽
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-12 12:23

引用:
原帖由 leeon 於 2010-3-10 01:45 發表   
! h; z6 [, j( h4 B6 Y# J: hadmin咁利害!
7 S' d# }3 `+ C: w3 J. `
我??? 做admin好厲害咩? ; b' D4 I6 G3 `' u/ |! n( _
咩都要做,秘書都要做埋!
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-12 12:25

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-10 13:38 發表   
1 t+ Y! s2 p/ n1 M* \8 @裝修....OK?
$ v/ y" }6 f, L6 Z! q5 ^7 g$ I裝修好差咩,職業無分貴賤呢
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-12 12:26

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-3-11 18:05 發表   
* I( [) [% a# L  b點算讀書多? 我夠有個學位啦~ 咪又係鍾意整野食做緊廚房~
1 Y; [' [. i$ C4 F
讀書多同鍾意整野食應該無關係bor...
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-12 13:33

係....職業係無分貴賤...但係裝修....
  j9 r( j$ D& G唔著短褲真係熱到....如果著埋絲就
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-13 12:08

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-12 13:33 發表   
/ Z$ p! m1 C# Z- _3 w" ~( o係....職業係無分貴賤...但係裝修....% U9 @7 \7 }, _
唔著短褲真係熱到....如果著埋絲就
( \8 x# F; c3 `+ W$ u+ X: Z2 ?, Y你小心嚇親人!
作者: iamonheel    時間: 2010-3-13 12:25

我星期六下午 公司無人, 試過帶埋對 5吋半高踭鞋番去著. hehe
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-13 12:27

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:25 發表   
, X( v9 j/ o: J5 j& p; O  G& O我星期六下午 公司無人, 試過帶埋對 5吋半高踭鞋番去著. hehe
) Z. L- [& M/ U 2吋我都著到腳痛!你地真係好好好叻
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-17 14:33

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:08 發表   " Y* [1 e5 h6 D. V

3 r( y& k$ X: q" b; F( a3 V你小心嚇親人!
2 `6 ?) g  J/ ?7 J+ t2 D

: P5 G9 i$ D) P: B+ E
4 Q$ }/ F" c/ i: f( w) i緊係啦.........
作者: kamayyo    時間: 2010-3-18 00:42

哈!!睇怕吾止食魚 , 仲有蕉食呀,飽否飽?( e3 H2 A# y; m5 ?# p/ c" X
回應15/F6 K$ I" x9 W% R! k. T6 o

2 u4 M! c2 Y9 r1 w; F- h. L' D# v1 N# \' k5 Q1 i
我腳大 , 冇得穿
$ a! i/ Y- {6 _' F- m# z) O! I& C
作者: 夏碟    時間: 2010-3-18 01:15

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0