標題: 我諗左一個好好既CD問題 [打印本頁]

作者: 彤彤    時間: 2010-3-8 21:35     標題: 我諗左一個好好既CD問題

如果屋企有人.....而你又係張(被)下面CD緊...
% u- i4 @& |  y+ C; X! ^3 l& s咁岩.....跌隻....你地最驚既昆蟲落你到.....你地會點呢?
作者: thomasedison    時間: 2010-3-8 23:16

-                                                                          當俾隻昆蟲SM,,好興奮>W<"
作者: kulalaba    時間: 2010-3-8 23:25

我諗我cd 前應該會lock房門....
作者: 08miki08    時間: 2010-3-8 23:34

屋企有人唔會cd囉!!!
作者: Saya    時間: 2010-3-8 23:38

唔會有人成日望住你掛
作者: lliang    時間: 2010-3-8 23:47

得番個頭可以move........所以..食左佢啦
作者: karen0129lai    時間: 2010-3-9 00:52

不嬲都唔驚昆蟲~
作者: CECI    時間: 2010-3-9 01:27

如果真係咁0既話,我會一個字!...忍...再伺機一0野彈隻衰0野走!
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-3-9 01:32

我只能講一個"呢次仆街o羅"
作者: kittykiki    時間: 2010-3-9 02:02

在唔離開張被既情況下打死隻野先.....
作者: 迷夢雪姬    時間: 2010-3-9 02:06

尖叫先
& r! z  M- O6 Z$ ?4 t7 C' a( g再打死隻野=]
' j3 L  r4 t4 v1 [( P屋企吾會有人 因為我住宿舍得我一個
作者: newcder    時間: 2010-3-9 02:10

引佢上隻手度, 然後撥出房
作者: 偽娘    時間: 2010-3-9 14:27

吾會有野
& J4 W3 M# f, Y; n  W家下的人一早就知道我是偽娘
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-9 15:11

我就最驚....四腳蛇.....我覺得我忍唔到
作者: anywind    時間: 2010-3-13 09:14

一係lock左房門
% x4 h2 z* m* u6 A4 ^一係呢入被到話有隻野 之後等家人走左先換番
作者: busneoplan    時間: 2010-3-13 09:48

通常屋企無人先會CD,比較安全
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-13 11:19

如果昆蟲係掉左落你d衫..同衣櫃呢^^
作者: anywind    時間: 2010-3-13 18:00

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-13 11:19 發表   
, r, [/ p' O, H+ R6 R8 T2 o如果昆蟲係掉左落你d衫..同衣櫃呢^^
. h+ f" r! f: s# B* Z
- G! e9 W6 e- G, p
掉左係著住既3既面咪1手fing左佢先再入被度 我估唔會掉到入入面掛' `9 q: H; k) H/ ?/ b; o# v
有人入黎既時候衣櫃有隻昆蟲我都唔知啦
作者: 夢夢    時間: 2010-3-13 18:40

我咩昆蟲都怕.....應該唔會有事
% u7 D$ @: w) s0 E我多數係無人係度先CD
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-13 18:45

哈...咁咪好囉......我既意即係half cd.....淨係著襪果d
作者: x```櫻花樹下    時間: 2010-3-14 22:28

屋企有人我吾會CD`5 s! C6 Y; ~) D- r) D
因為我屋企人如果見我鎖左門會搵鎖匙....

作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-15 10:27

有鎖匙咁好 = =
作者: anywind    時間: 2010-3-15 12:29

引用:
原帖由 x```櫻花樹下 於 14-3-2010 10:28 PM 發表   
: l5 R" z; g; Q屋企有人我吾會CD`7 i* w# B* E) x; H" H; k) K
因為我屋企人如果見我鎖左門會搵鎖匙....
9 Z8 g, H; R  o) x* u- u! N) q2 h6 D; x- e' K5 ]" M; R
咁多 我老豆可以顛到勁大力撞開隻門 因為key係房度( s# A+ i4 E5 G3 ]' E! F
所以有人係屋企就唔好亂泥
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-15 12:30

冇諗過
! |0 y' Y) K6 i1 ~! A因為佢地訓晒我先至會cd
; G9 m/ i$ b: \4 |' [( u! {) p就算佢地出黎我都用被蓋住全身,做到好似好凍咁9 |  e7 Q/ |, g' t
唔會咁岩既

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0