標題: 有人喜歡lolita的嗎? [打印本頁]

作者: 露姬    時間: 2010-3-4 06:17     標題: 有人喜歡lolita的嗎?

有人喜歡lolita的嗎?
1 L2 T3 P9 g3 x0 ?: W' \2 cmiad也不錯~XDDD
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-6 15:31

只要係女裝我都鐘意
) N9 F' p& q; h3 C! A* o不過著左似唔似女仔就另一個問題
作者: Shurato    時間: 2010-3-15 22:33     標題: 有人喜歡lolita嗎?

僕很愛lolita和maid服了~~! A7 N9 W+ i1 E6 ]# E3 x+ G
樣子夠萌的話, 好似某些日本和內地的偽娘," A7 O& T- J  m1 d( ~' I( y
穿起來很kawaii~~2 a. _' X2 ?/ @& E8 y7 o8 e% v& w
僕都打算造maid的cosplay服,
& [1 D! C5 L$ L( h, h不過有點擔心自己樣子唔襯...
作者: Shiro    時間: 2010-3-17 09:59

lolita和maid都不錯- c0 L5 N  ~/ o' O9 `" r5 J* y/ o

$ H  ^' L$ }' X期待樓上會發post來show一下
作者: Shurato    時間: 2010-3-17 11:21

樓上的~~
7 r: l& Q- l3 m9 g1 U' c( M現在才訂造, 最快三個月, 等等吧~~
作者: anywind    時間: 2010-3-17 12:56

引用:
原帖由 校服收藏者 於 6-3-2010 03:31 PM 發表   2 H1 k' F8 X- f: v; K" V
只要係女裝我都鐘意4 q  T9 Z1 `( I( D8 Z6 z* N. J
不過著左似唔似女仔就另一個問題
( X6 I& F' r  R! ?5 s* D
我完全同意你既睇法
作者: 永恆少女    時間: 2013-1-31 13:59

cosplay 時玩不錯,但平時出街唔著,太搶眼
作者: annie    時間: 2013-11-9 18:40

超鐘意但自己樣子唔襯
作者: willy    時間: 2013-11-9 18:44

喜歡, 最近迷上了PVC女僕裝. 睇中個套後面仲有個位可以用鎖頭鎖住的
作者: CD-sa    時間: 2013-11-9 22:27

莎莎正計劃買
作者: 雪雪子    時間: 2013-11-9 23:05

原来露姬酱这么早就在这里了啊•﹏•
作者: kali    時間: 2014-5-9 00:17

超鐘意 lolita和maid

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0