標題: 請問有冇姊妹近來買到行政套裝啊! [打印本頁]

作者: CECI    時間: 2010-3-3 04:29     標題: 請問有冇姊妹近來買到行政套裝啊!

請問有冇姊妹近來買到行政套裝啊! 如果去G2000等果d商舖買的話,聽食白果都得喇!請問可有建議呢?
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-3 16:36

有冇試過淘寶?
作者: kevin428    時間: 2010-3-3 21:28

不好意思去店舖賣就在網上買啊) U0 ]3 l4 u  a$ B! [$ i, a
但去店舖買女裝也沒啥啊!
作者: CECI    時間: 2010-3-3 23:57

我都不怕難為情的! 怕的只是失望而已! 入到去問完冇Size果種失落感...唉!
作者: busneoplan    時間: 2010-3-17 21:09

可以去馬莎買,唔啱有得換
作者: shinobu    時間: 2010-3-17 23:41

我係淘寶買.... 0 Q5 b3 v* O* p+ C, [
款可能冇咁正
% J& H9 N6 q, R4 q- v但緊緊O岩身....
6 k% ?: y& n1 p) s
, }7 F% l$ ^; K0 A% d; o或者去旺角訂造....
作者: peterchan01    時間: 2010-4-5 12:40

did you try h&m ?
作者: iamonheel    時間: 2010-4-5 12:47

你有無去 新世界中心 Viola, 執笠大減價做到 31/3
& [3 q( g: U* B, p6 p! Y我執咗套40碼, 500$咋
作者: little_tracy    時間: 2010-4-5 18:27

旺角果個荷里活都有好多, 男女裝都有
作者: SZCD    時間: 2010-4-26 03:38

谢谢楼主分享。谢谢!
作者: SZCD    時間: 2010-4-26 03:39

谢谢楼主分享。谢谢!
作者: karenyu128    時間: 2010-5-1 21:13

g2k 買..無問題bor
作者: Celina    時間: 2012-3-13 13:55

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:41 發表   
% r! q: u' ]; t0 \( c2 r我係淘寶買....
' z6 B- Z. O- T+ p" F3 E款可能冇咁正
* Z& J/ r/ b1 g) [但緊緊O岩身....1 o/ f0 P+ J* {1 `' h9 Q. g* b
* S7 O% |0 K  X
或者去旺角訂造....
7 K* [; F8 i  `* P  E0 ?
3 u: A% B7 A2 D$ ~) W# s$ u& {+ {! s- e2 r$ d8 S1 n; a
訂造?香港有店舖肯幫男人度身造女裝嗎?可否提供地址?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0