標題: 有無人覺得CD是一種變態?..... [打印本頁]

作者: lcs_2010_169    時間: 2010-3-2 13:59     標題: 有無人覺得CD是一種變態?.....

如題....討論下..
作者: Suki_siu    時間: 2010-3-2 14:08

都有咁諗過~
/ s% R/ k& y9 j但其實又冇乜野丫~: b: c5 H6 [% l; z9 T8 Q
只不過係扮靚姐
作者: darkmage    時間: 2010-3-2 15:58

社會未普遍接受到 = 變態的話, 那不幸地我相信是....." Q1 Q# W( _7 U9 H

" e6 ~  v: ?0 d# ]  b2 [但我想不影響到別人的事情其實也沒啥大不了, 不需要用變態這麼負面的形容吧.
作者: 心儀    時間: 2010-3-2 18:04

兩睇啦
' r: b$ Q& q  `7 \9 [/ o- `) o1 `係社會既立場----係
作者: karen0129lai    時間: 2010-3-2 21:25

如果不為人所接納就係變態既話, 我會覺得好多野都係變態~
& ~* i/ _6 o: Z/ [1 o, A我唔鍾意人食煙賭博咁果D人就係變態?
# e7 k' u; a, g同埋好唔公平囉~ 女仔著褲扮男都唔會有人話變態咁大鑊...
作者: adam5354    時間: 2010-3-2 22:29

未有上網時!曾經有諗過!一經上網後!原來世界咁大!很多姊妹都是一樣的!CD是沒問題的!
作者: Saya    時間: 2010-3-2 22:42

唔覺, 9 a' A  ]* _6 C% f  s# D7 }5 X: Q
就算SM 都無咁反咁la E 家
作者: tteeaa    時間: 2010-3-3 00:23

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-3-2 21:25 發表   . j4 \# R' Q. u! ]/ h7 ?; p
如果不為人所接納就係變態既話, 我會覺得好多野都係變態~
9 b: ~# ]% E2 u4 M  s我唔鍾意人食煙賭博咁果D人就係變態?+ w5 S  n* {: H0 |- E4 k  R
同埋好唔公平囉~ 女仔著褲扮男都唔會有人話變態咁大鑊...
# \5 ?% e+ Z( _) d# T: Q: ^6 m5 p

* v/ x' R7 t/ b3 N. ^3 h; i* h6 K* n# S$ [0 ?$ {- }4 s$ l, {8 r
講得好呀!! 女仔扮男仔, 人地直頭讚佢地型! 點解我地扮女就唔得?
作者: regina1010    時間: 2010-3-3 00:44

我一直抱住藝術角度去欣賞,女有女的美,cd也是
作者: JoJo1217    時間: 2010-3-3 16:46

始终男女有別, 都無辦法要所有事都公平嘅。試下睇開啲啦。
作者: kevin428    時間: 2010-3-3 18:11

這世界上無奇不有/ r& ~" g* u* A8 x
CD也就沒啥嚕
3 R4 K- ]) g- g6 h& d別想太多啊
2 v4 P0 c" F( E搞不好你下一代的兒子都穿裙子到處跑* [* H1 @2 Y0 y) d: F7 I* w
甚至於是流行呢
+ y6 Y& z6 H" Y) A& {7 I+ s現在的社會男性越來越陰柔
- m5 \% V. @! ^: C" Y% G6 b女性越來越粗獷嚕
4 ]% f! \$ e9 ?- l尤其是日本最明顯呢
6 o# u6 f7 d9 i7 g所以也沒有啥變態之說了
2 c1 Y" X! ?2 P6 V# z" P在這一方面' s7 ~6 ^6 m1 G& m9 @% E
只要不去影響他人
$ D" `& X& h' i9 K4 v- M" m% b只要我喜歡
1 b4 _+ V* T! E7 J8 X有啥不可以
作者: newcder    時間: 2010-3-4 01:51

夠專業的話,大家就會覺得係藝術/風格,自然會欣賞
作者: 小夢    時間: 2010-3-7 02:25

女仔同男仔有好多唔公平既地方..
) s2 Z7 S. m4 e4 P+ i' T; D! g女著男野 人地話佢型( I- ]4 h6 F9 r7 R/ J8 A- ]
男著女野 人地話變態
作者: 阿賢    時間: 2010-3-16 19:21

還好吧 坐自己
作者: Shurato    時間: 2010-3-16 19:45

如果係cosplay的時候就應該好多人都接受到~~: A8 a9 s3 R; k- w$ b" M' E9 A
又或者玩開cosplay的會容易接受cd~~
作者: 7look8look    時間: 2010-3-16 21:58

唔覺
作者: goldsickle    時間: 2010-3-16 22:02

點講都係變態...但係....我鍾意!
作者: anywind    時間: 2010-3-17 10:35

社會黎講就係嫁啦  a5 l- {9 x1 o$ ?, A6 l2 j
但係變態又點 又唔係入女廁等...做犯法野
+ u8 b! a9 H9 [+ z$ a. n2 c! f只係異性裝扮姐 社會接受都咪唔變態囉
作者: 心儀    時間: 2010-3-17 12:02

我覺得有好大部份CD都為左滿足性欲
9 L3 C. [/ g! \& q1 k咁佢地自然做出一d唔好既野
3 G- _- o. @$ u# n3 {甚至做出一d唔應該做既事' n: V+ G) u4 i( V
新聞例字有實在太多
% \3 m& V* U% W- E* E! y9 i0 |. b係其中一個原因令人覺得cd就係變態精神有問題
1 c( X! s) d3 n. r2 l% j就很反感了4 w/ t2 |( y) t8 }) v3 ^2 L: f
5 W; h. M( \$ e2 f; e) H- E
反而女仔著男裝就自然正常好多,有幾多個係為滿足性欲而做TB呢
2 d) I( n0 N" |  X# F8 ^  p又幾時有見過有女仔著男裝然後縛住自己係度影相周圍po呢?
4 I( x: T2 j: Q9 k% x/ l1 X. Q
, l( |# x& p6 Y; ~[ 本帖最後由 心儀 於 2010-3-17 12:07 編輯 ]
作者: 心絲絲    時間: 2010-3-17 12:35

總有一啲變態感..,,但就算為sex只要自制好,吾好出去攪事,應為cd保存一點形象  u& A3 F, l* K) `

$ n) g+ B( P& X" J+ Q+ r( d8 A[ 本帖最後由 心絲絲 於 2010-3-17 12:36 編輯 ]

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0