標題: 幾日無上黎... [打印本頁]

作者: karen0129lai    時間: 2010-2-10 01:02     標題: 幾日無上黎...

呢幾日又要搬屋, 又要執野, 又要返工...  頭先個洗衣機漏水又要整...  搞到我無晒時間執野... 而家只係夾硬開電腦上下網... 8 s0 }" D# s+ Z) ?
Karen妹妹幾日無出過黎玩, 好悶~  要投訴喇~ 但最緊要係一樣野~ 好掛住你地~ 你地幾好嘛?!
作者: zone999    時間: 2010-2-10 01:10

好好丫~
% y4 l, E$ V# v  |) ^你都快d po相相la
作者: adam5354    時間: 2010-2-10 01:22

好好喎!整水喉?強喎!
作者: 小軒    時間: 2010-2-10 03:02

呵呵~我地都好好呀~~~就等妳po相相給我們看@o@
作者: karen0129lai    時間: 2010-2-10 21:47

仲未執好晒D野啊... 仲要返工... 過年都要返工啊...
* P5 I6 u$ F. D遲D啦~ 我都好想可以快D有機會著裙啊~
作者: leeon    時間: 2010-2-11 07:28

支持支持,希望你快D完成家務。
作者: chun333    時間: 2010-2-11 14:54

初一應該有掛,果陣都冇咩商店會做生意
作者: karen0129lai    時間: 2010-2-11 23:53

引用:
原帖由 chun333 於 2010-2-11 14:54 發表   
8 U& z, X1 C4 L初一應該有掛,果陣都冇咩商店會做生意
1 N$ h( Y( @6 T! |
. B5 m' b3 c) V$ A我就係果日都要返工...  開個POST傾下先~
作者: chun333    時間: 2010-2-12 00:19

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-2-11 23:53 發表   
7 p0 v/ C- T4 m- {% O# ~$ F$ _! x1 w% c) x
# }$ S2 v: P1 z3 f0 r: V% I; ?8 {, Q
我就係果日都要返工...  開個POST傾下先~
2 d5 x9 c5 }, X6 f
可能遇著情人節呀

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0