標題: 不如大家分享下俾屋企人發現cd既感覺 [打印本頁]

作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-9 12:46     標題: 不如大家分享下俾屋企人發現cd既感覺

我就覺得好懦.....但係又好過癮
作者: grilboy    時間: 2010-2-9 14:31

冇咩特別反應.........................可能佢地唔關心我呢
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-9 16:18

哦...唔好咁啦
作者: 李慧儀    時間: 2010-2-9 17:20     標題: 回復 1# 五香肉丁 的帖子

無語............
作者: Ab.Cd    時間: 2010-2-9 17:44

要是知道,家變都似...
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-9 18:16

咁我又唔會既
作者: chun333    時間: 2010-2-9 23:59

發現之後d野1定比人掉晒,同比人散到立立令
作者: karen0129lai    時間: 2010-2-10 00:07

我阿媽上次發現...4年前左右... 佢無出聲掉左套校服同套內衣
作者: adam5354    時間: 2010-2-10 00:40

引用:
原帖由 chun333 於 2010-2-9 23:59 發表   
7 Y& v: s6 m% w- X4 A* v發現之後d野1定比人掉晒,同比人散到立立令
% [& h* R& P0 E, o  {! ^
我幾年前亦同你一樣,我現在獨居十分自由
作者: newcder    時間: 2010-2-10 03:14

無事渦又, 我同阿媽講 :. n' z# J0 U) c3 s" p4 d
; d1 u( i. _, f
文獻都話cd係無得醫, 應該用正途去滿足
3 a3 B" Y# y' o! y0 B9 n  b$ ~7 w: [, v; j: C( }6 z+ T% e3 `
既唔係心理病, 亦唔關性既問題,
/ k. h2 ?5 [& t: R/ w5 D
) ?; S8 X/ K0 _  B3 Z3 a好多大機構高層, 議員都會內褢cd, 先有信心上台講野, 做決策
% @2 i* P: Q8 s& u1 l. i& s1 @
" C. p& b2 V3 A& M: y; W我又唔係偷唔係搶, 我知道社會對cd接受程度去到邊渦, 放心唔會比人拉/上報紙
: C4 s' }" o: Y; G( D! Q; a3 ?
. v$ {1 R% I* B* d/ o1 S" f你有錢咪比我去睇心理醫生囉!
* p1 b" J8 l9 e6 n, ]* n
. y6 }( F: L& V  u- {結果佢唔敢再提~6 O) s5 ]# t; b# D8 o6 R7 c
4 E! Y0 c& [: [, i

' U9 a! B" i2 L- [
$ q6 \  `! F% ~. ~% l+ b5 U& J" _( |# |! l5 h

0 E  c" Y, R' j0 k! J5 L但走左去同同事/朋友講..............................
作者: 小軒    時間: 2010-2-10 03:28

好難想像~~~可能會家變-____-"""
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-10 09:33

咁各位之後真係要小心D也
作者: 校服收藏者    時間: 2010-2-10 14:35

佢地一向都知我有cd
5 d, G5 J3 T) _" [& n對上次次斷正........我都唔記得左
7 Y$ n) t/ @3 |5 Q% I4 v8 x不過而家唔係點出聲
1 F3 T0 L; J# {" O. ~* E; i  F所以而家由得我
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-10 14:40

哈....佢地....應該仲有覺得我CD架..., u# X# i  N5 I/ i( K8 B. q/ y
不過....佢地而家更(茄牙)我食煙
作者: enoch1023    時間: 2010-3-19 00:33

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0