標題: 呵呵終於下雨了^0^ [打印本頁]

作者: 涼宮春日    時間: 2010-2-7 12:58     標題: 呵呵終於下雨了^0^

本來今日冇諗過變身的
) K* t! L  X$ H今朝一起身,見到個天好陰
! k4 }# ^# g/ d9 Z) K心諗如果落大雨就落下街吧,呵~開口中 , p, O" F" B. x6 Q; ]6 ?& i
連身裙+假髮+大眼仔+boot
) F+ j! m4 d3 d- z5 u加上化妝,前前後後兩個幾鐘先出得門口...2 Y4 a! B* C, N3 a, n: D
不過1x分鐘後就回家了..., w, L# q: Y! Z: G0 e& l1 s" f
一路開住傘子,好輕鬆   \* O; M; O0 S- G+ e2 J

( j/ D7 D, U0 l; ^: O2 {9 c9 G難得星期天,可算是"天公做美"呢
作者: 李慧儀    時間: 2010-2-7 13:02     標題: 回復 1# 涼宮春日 的帖子

弄了2個多小時....才去玩1分鐘........不會吧.....應該在雨中玩玩吧............
作者: 涼宮春日    時間: 2010-2-7 13:05

嘻嘻唔係呀~
+ ]9 t, [1 B8 Q, `* f- F4 S1x <----我係想話十幾分鐘啊
6 U' U! c" [/ B! a- P0 I4 ^可能係我講得唔好
作者: zone999    時間: 2010-2-7 13:25

咁有冇影相丫~?
7 L( F4 ]# u/ i6 M4 B1 Epo泥睇下好喎~
作者: sghk_abcd    時間: 2010-2-7 18:04

玩耐D先得呀...
作者: sinson    時間: 2010-2-7 18:56

假髮整濕左咪顯得你D頭髮係假既囉=.=唔係重易比人認出= =???( N' h$ N# H# m/ s8 J! A
不過有1,2分鐘已經係難忘回憶
作者: butterflies    時間: 2010-2-7 19:20

你大眼仔用邊隻牌子架﹖介紹o黎聽下
作者: silksocksboy    時間: 2010-2-7 23:44

有無相睇下呀?
作者: chun333    時間: 2010-2-8 00:12

我都好中意落雨,雨果陣味好正
作者: kevin428    時間: 2010-2-8 00:47

下雨天其實也適合CD出街喔
% {8 r) f, \! P" a7 z因為大家都撐著傘各走各的
- I2 }, Z; P3 T4 r8 Z% t沒人會注意妳的呢
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-8 18:00

多謝你呀.......
作者: Ab.Cd    時間: 2010-2-9 18:46

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-2-8 00:47 發表   - H4 o, U% V5 v6 s
下雨天其實也適合CD出街喔
7 }: u! Q- l* Y8 @因為大家都撐著傘各走各的. p5 n, K+ h2 y* Y/ `) R; L" u
沒人會注意妳的呢
' v4 a* E- ?$ @/ R4 w. t+ O下雨的確一絕,把傘都是看不到人樣的
作者: karen0129lai    時間: 2010-2-10 00:05

唉... 我而家搬左果度好難CD出街~ 個看更阿姐鬼咁熱情... 無理由入到大堂都擔遮架...
作者: zone999    時間: 2010-2-10 00:13

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-2-10 00:05 發表   
: x5 B. s0 u0 h- V唉... 我而家搬左果度好難CD出街~ 個看更阿姐鬼咁熱情... 無理由入到大堂都擔遮架...
5 V$ G0 T% j* I, @! U
住邊架你~?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0