標題: 回暖無得cd =( [打印本頁]

作者: skyking    時間: 2010-2-5 13:19     標題: 回暖無得cd =(

唉,天氣開始回暖,我身型唔好,要著厚衫cd 先靚,先可以出街街,希望快有寒冷警告啦
作者: 迷夢雪姬    時間: 2010-2-5 13:21

著D望落好厚但系其實好薄既3 XDDDDDDD* Q+ b! K% a0 R; W" [
(如果有既話-3-)
作者: cassie    時間: 2010-2-5 18:06

唔係丫~~今日都有d涼同大風bo
作者: kittykiki    時間: 2010-2-5 21:18

天氣涼的話, CD的確容易D.
作者: cdtv    時間: 2010-2-5 21:19

所以 CD 普遍應該中意冬天
作者: joey221    時間: 2010-2-5 21:21

現在還可以, 下一兩個月不能穿絲襪上街
作者: regina1010    時間: 2010-2-5 21:57

係啦,手粗腰闊冇得遮,又要同冬季校服講bibi
作者: chun333    時間: 2010-2-6 00:17

仲有3~4個月就要換季了
作者: 偽娘    時間: 2010-2-6 13:50

引用:
原帖由 skyking 於 2010-2-5 13:19 發表   : R7 y2 q% p' p* J3 w
唉,天氣開始回暖,我身型唔好,要著厚衫cd 先靚,先可以出街街,希望快有寒冷警告啦
  W/ q4 ?+ I" U. n9 {* @# h% b' m0 y
7 q  b2 E' u$ G. G; J點解沒得呢@,@"
1 ?' e6 U9 r6 c2 Y0 _/ k* q家下一放假就出街街 !! 做返偽娘!!
3 U1 l; ]' G7 P: ]' E; X: k+ b# B 上次 理大 先玩完來@.@"見到自己ga相!!都ok開心@@"
; y5 z/ X/ n+ Z. d9 j; p3 C9 R! D% u5 c
棋待\ 2月21日
作者: chun333    時間: 2010-2-6 17:27

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-2-6 13:50 發表   & \$ Y7 `; @4 B: R

* D$ v# K2 J( D' o1 H& J1 j9 O
% s1 |, ?0 L+ W: P& j點解沒得呢@,@"& n) ?; x5 _' Z8 Z
家下一放假就出街街 !! 做返偽娘!!8 I, S" ?+ d% c0 C* a- i
上次 理大 先玩完來@.@"見到自己ga相!!都ok開心@@"+ W0 i4 S8 ?! `- Q

: A' k& P4 F! s+ D5 l棋待\ 2月21日
! F' H( q+ `) C; o* [; z初8 個CW嗎@@是cosplay的,我都諗住去呀
作者: karen0129lai    時間: 2010-2-10 00:36

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-2-6 13:50 發表   ' O, w9 ~% W2 _, A
5 }' A" h8 j1 x* t0 Q% y2 R

1 m/ |% b" m) z* g: T* t1 S# j" w/ C點解沒得呢@,@"9 o* m0 z) U' B' K+ Y' h' i1 }
家下一放假就出街街 !! 做返偽娘!!0 B+ G$ a- \4 F6 N) S
上次 理大 先玩完來@.@"見到自己ga相!!都ok開心@@"1 q. D9 v. w. N. r0 H, Q# l

: u' g' \/ n* I1 q: M! {7 c棋待\ 2月21日
9 t$ L' {- R9 G- M3 ^) s
0 F$ x: T; k% z7 e# w唉~ 我都講過~ 你係唔同架~ 呢度咁多個, 你真係最似女仔~ 你夏天出街著少D一定會俾人撩~
作者: 08miki08    時間: 2010-2-10 00:47

係呀,冬季真係比較容易cd出街!!!
作者: mercury1    時間: 2010-3-31 22:56

冇問題 我住的地方仲係好凍 今日4 度
作者: CDYoyo    時間: 2010-4-18 00:55

講得無錯.
# y5 G. `9 f% Z5 q2 X# f夏天我都唔會CD出街,個身型一眼就俾人看穿.
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-19 12:25

對,,,,,,我都是在天氣冷時才能帶胸圍外出,,,,真希望冬天快些再來
作者: 882288    時間: 2010-4-20 01:40

我在香港不咁變身外出,在冬天我會飛去北方變CD!) w/ C* {$ p- P9 o7 g+ G
10月份,我扮成大肚婆在天安門、故宮!行足一天!
& K6 Y( Z! x6 P3 R$ V我還座地鉄去水立方,烏巢!, s3 Q9 F  a+ B$ U
    最好笑在水立方內一個人流不多、較遠的女厠,有個
0 r5 W# v# G' @! [, o真孕婦在女厠內問我幾時生,有冇做B超,你愛人呢?大獲!走!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0