標題: 曾有想過放棄CD!!! [打印本頁]

作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-5 10:33     標題: 曾有想過放棄CD!!!

我之前女朋友好鍾意著絲襪....一齊左之後
: `2 S! `+ \5 w曾有想過放棄CD...都唔係講笑...有幾個月無CD過
  |9 V6 H. M2 |, W) p! n過左3-5個月就散左
2 o$ \% p/ ~5 K5 v4 R2 Y同之前女朋友散左,,,,,,之後係屋企日日CD解悶...我諗我已經放棄唔返
作者: 迷夢雪姬    時間: 2010-2-5 13:16

我之前都系甘..2 U0 d% X1 D9 X0 F1 z3 C$ x6 T
一有女朋友就無CD-3-仲掉哂D野% Y& P5 P0 y+ D
散左之後就繼續CD...2 y: P8 O1 P4 ~( f
1 e" \5 T- U6 U2 v7 p0 N* d
不過而家吾會NA =]
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-5 13:47

真係好唔開心也
作者: wtf    時間: 2010-2-5 23:22

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-2-5 13:47 發表   
9 V4 ~( e" X# h3 d$ x2 c9 i( T真係好唔開心也
' k$ X' i$ g) ]( ~

! {8 C$ f  b! G9 w做乜唔開心?
作者: chun333    時間: 2010-2-6 00:14

我覺得cd最煩係要收埋d野- -最主要唔好比家人知,女友就睇佢接唔接受啦
作者: zone999    時間: 2010-2-6 01:17

me too~ 9 q1 l) i" v6 Y6 Y* S" [
女朋友多數唔受lor
作者: 公主    時間: 2010-2-6 02:43

不如決心變做女人算啦
作者: 迷夢雪姬    時間: 2010-2-6 04:22

引用:
原帖由 chun333 於 2010-2-6 00:14 發表   
3 K; `5 j& C# E( p我覺得cd最煩係要收埋d野- -最主要唔好比家人知,女友就睇佢接唔接受啦
) j! V4 s/ }" r好少正常女仔會受嫁BO/ h4 Q0 Z  S1 a0 j3 [: Q( e4 x, b
所以都吾系好講俾女友好D =]
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-6 07:48

好灰呀!!!!!!
作者: 迷夢雪姬    時間: 2010-2-6 12:23

你似呃POST多D BO=3=
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-6 13:01

唔信就算/////.....
作者: 小怡怡    時間: 2010-2-7 19:54

要找個能夠包容CD的女友並不容易 相信自己想要的才是重點
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-8 17:59

多謝你呀.......

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0