標題: 粒喉核既問題 [打印本頁]

作者: chun333    時間: 2010-1-31 20:22     標題: 粒喉核既問題

點先可以有效地隱藏?唔用布姐住,各位弟兄姊妹教下我
作者: butterflies    時間: 2010-1-31 23:28

冬天著樽領衫, 用頸巾, 夏天就無計, 我都好想知
作者: cassie    時間: 2010-1-31 23:29

用頭髮, 圍巾, 或者戴搶眼飾物轉移視線
作者: sinson    時間: 2010-2-1 01:04

無人會注意一個女仔有無喉核掛= =1 m* K! ?% q+ _2 W% K; R
通常都係睇樣,身型,手腳-.-
作者: karen0129lai    時間: 2010-2-1 01:27

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-1 01:04 發表   
1 ]9 g& c4 }) O; y0 E  h2 I無人會注意一個女仔有無喉核掛= =$ q" k' f8 W& B9 {, b
通常都係睇樣,身型,手腳-.-
& z6 X& h! K+ Y- S. O$ A
- n9 ]/ X% t/ i, H; [+ \2 M4 K咁又係喎~ 除非好似男人咪會望下囉~
作者: regina1010    時間: 2010-2-1 02:07

個頭唔好"岳"咁高,視覺上下巴就會遮左少少
作者: grilboy    時間: 2010-2-1 12:36

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-1 01:04 發表   * z" Y& [- ^, n0 L9 r6 o
無人會注意一個女仔有無喉核掛= =
( A; s2 [/ E* ~- H通常都係睇樣,身型,手腳-.-
- |" k, a( N) t/ y% Y0 @! j
咁你就錯,其實好多人都好無知咁去望的3 x  ]: _" R6 L, }$ ?# C
我識個女仔有喉核- -可能因為佢太瘦,特別現
作者: sexyjoan    時間: 2010-2-1 21:29

其實可以用DD遮瑕膏,再用光影粉打小小光暗影,應該可以的。: z: L0 Q$ p. U' R! C
自信是最重要的。
& y% ?& ~- K6 [2 y7 I3 {/ y碰面時,別人不會第一時間就留意你的喉核,除非你有特別異樣,他們才會看看你有沒有喉核!!
作者: chun333    時間: 2010-2-1 23:52

引用:
原帖由 sexyjoan 於 2010-2-1 21:29 發表   9 P& |7 h0 P. \6 J, }. L3 r
其實可以用DD遮瑕膏,再用光影粉打小小光暗影,應該可以的。
: E$ L" o1 ]9 o# i6 N3 o自信是最重要的。' t5 y2 F2 u8 J8 }- j$ C
碰面時,別人不會第一時間就留意你的喉核,除非你有特別異樣,他們才會看看你有沒有喉核!!
. G6 b: q1 `9 s: |0 C0 W8 p
化妝我唔係咁識,不過自信都可以試下
作者: sinson    時間: 2010-2-2 21:33

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-2-1 01:27 發表   
. }7 V  s) }3 _1 n% n1 y( ]/ P9 F  m0 z/ A5 r  n3 q- I

1 U; l1 f9 s$ P4 y+ Y2 v  g咁又係喎~ 除非好似男人咪會望下囉~
4 _7 ^- i5 y) ^1 n7 l6 m  Z
講你都唔信= =我同座有個女學生剪短頭髮,樣貌如男生般-.-亦見佢胸如平原,手、腳亦不如少女,於是真係去睇下佢有無喉核。但在於我唔識分既關係,所以都唔知佢有無= =""8 x8 W/ B7 T5 O1 j( l

o! h6 x( e' J0 G- ~, [唯一見[她]無腳毛,姑信佢係女啦。平時亦係返/放學時間見到佢著住校裙。諗佢都唔會咁大擔係依段時間著住校裙出街既-.-不過我住個度真係幾多"湯Boy"......
) Y9 z( _) n/ p有時真係想問下佢地願唔願意交換=_____=
作者: butterflies    時間: 2010-2-2 22:25

引用:
原帖由 sexyjoan 於 2010-2-1 21:29 發表   
1 `8 S8 \( v  d; C  v. f6 _其實可以用DD遮瑕膏,再用光影粉打小小光暗影,應該可以的。
. o) O+ l0 T6 R" |3 \, j自信是最重要的。
/ y. A5 q: ^& I$ ], i, Q+ E碰面時,別人不會第一時間就留意你的喉核,除非你有特別異樣,他們才會看看你有沒有喉核!!
1 J# S. {# O6 ]8 ^# r% f/ J  x8 {; B' O- `: S
唔知吞口水個陣會唔會見到郁呢, 要搵日試下先
作者: Saya    時間: 2010-2-2 22:52

引用:
原帖由 chun333 於 2010-1-31 20:22 發表   ( E( B! ^- c0 M0 f; S
點先可以有效地隱藏?唔用布姐住,各位弟兄姊妹教下我
3 r9 u5 u# M" W/ Z1 }  Q3 T$ _1 Z  A6 N4 d7 n
* x6 J# f6 b0 m2 e
唔用頸巾等物遮住始終無咁安心,但夏天真係無計
作者: 迷夢雪姬    時間: 2010-2-5 13:20

其實頭髮都可以遮到小小嫁& X1 U0 Y1 ?4 s+ X0 C
不過我上次夏天出街都無特登遮..全程向下望 XDDDD
作者: girl0003    時間: 2010-2-6 00:19

夏天我都諗唔到點遮......
作者: left4devil    時間: 2010-6-21 17:34

dup低頭就唔多覺
作者: ameifule    時間: 2010-6-21 23:39

我要仰頭超過30度才會看到喉核,7 k  R/ z5 B. f" f% F
一般情形下看不到,4 Y0 n; `" K$ i
我想,只要頭不要抬高,低頭都安全,
0 h; c# L. K5 @2 M* h; u& s很少人會去注意這個啦,

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0