嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分/ Z: }. S" Z4 z" W0 ?5 F$ t, C0 l
有沒有版友能夠幫忙傾幾怡,
0 ]- ^# p+ g5 |/ k5 k等我可以及早達標?
覺得好的就按一下感謝吧~~

大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉

睇完記得回 post= =就好快50

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-12-6 10:21 AM 發表   
$ j1 z: [# Q- J# \, G大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉
4 @3 L* R9 T2 B5 k# v  y; }5 h天文地理
9 b* `7 g4 D0 D. @) t) u. E" I( A乜都可以傾傾, W* [. p3 t+ z6 d9 R0 k. Z8 J2 W

7 z3 {$ ?  b9 C# @" O8 d近期可以傾2012 這部戲
) S3 ^% r- q) J5 U* d8 @: i# p我覺得真係好好睇,
2 h- k' H9 J6 E9 t. g雖然套戲做好長時間,
3 e- S4 m2 ]; L8 g/ b: e4 Z不過睇晒都唔覺做得好耐

引用:
原帖由 偽娘 於 2009-12-6 11:17 AM 發表   
4 v1 X0 R0 v1 `) o. D* c睇完記得回 post= =就好快50
# C$ q( Q. t+ L
但有時有d唔係好想回咁點算好呀...

好快就有50分...

引用:
原帖由 silksilk13579 於 2009-12-9 12:30 AM 發表   2 _, ]$ N( k' \5 d; t* K* i
好快就有50分...
  P, h5 P! w: A, n9 G大家要幫我加油喔

這個標題那麼明白,其實樓主就多回覆別人的標題,50分很容易的。

其實我今日都有33分啦~, N8 K: X7 ?' }* N& g5 c2 q! h
琴日先注冊

其实我也想攒够50分..

樓主發帖和回帖都有分數的,
8 b# Y+ D) \( g3 h可是別人回你的帖,分數是別人的,# p: a# A5 a4 Y# A, C- g
要分數就去別人的帖做個回應就能得到分數,很容易的,7 K% y9 n  ]* \  b" q
我打這幾個字又賺分數又賺錢,GOOD

我都想快D夠50分,好難儲分。

我仲難* H# ~; V* u; X# w8 @7 ^
因為我自己唔係CD只戀物7 _9 e: w' Z" S1 F
所以比較難

引用:
原帖由 youzen 於 2010-6-7 01:04 發表   7 q$ e3 y- x. D4 Y
我仲難
4 {! i- v  M3 m  ]$ o4 r% W因為我自己唔係CD只戀物
2 A2 w6 _# n$ W! L6 ?: j$ U所以比較難
, j- W5 `+ O0 ^+ q6 x: e; _# b只要多回帖就可以了,* V$ t7 i$ M1 ~9 Y
就算只戀物,這邊胸罩底底絲襪的帖很多呀,除非妳的興趣是這3種以外的,
: W$ ]/ F. W& F' J0 I' E每看過一個帖就寫個回應,這樣就有1分,50分很快的,看個50帖寫50個回應而已,
0 c3 I0 a. `8 k然後回應還有錢(我忘了多少,好像20),就算看圖要花錢買,只要不超過20,看過之後回帖錢還是繼續增加,& s& r( {& {) L# W
很簡單啦
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

我都係想夠50分架...

帖數30易D定50分易D?

50分用來做乜?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-7 01:36 PM 發表   ! X; K  S0 e. y: W% v) M
50分用來做乜?
升呢
YV3S1E117XC050141

感謝各位姊妹的教導5 |) e) S- a  N6 R6 x

; v+ M- n& R6 `  L8 v7 H謝謝大家

感謝各位姊妹的教導戀之天地:
& Q) k" b& q! ?* `( ~8 g: g謝謝大家