嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

咁你地係喜歡實調還是用網調?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   + E) ~6 {7 r" j# P$ L
& l& S: S! P+ ~+ m; g
我次次都係自縛既, 如果有機會既話, 都想試o下被綁啦 (即係實調)

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表
# y. e2 h* A5 v: M+ R* a( [咁你地係喜歡實調還是用網調?
8 o) p" j6 j8 g" b  z5 I$ o
/ v( |, t  [( u  X" P如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
- y" H' M- R5 E4 R0 R$ H1 D
9 |, R2 V' a) J
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 01:19 發表 8 ~, u; @& j' m6 c- U8 ^% L' W
喜歡(舉手)2 \% v5 y. m$ Y# I, k
都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒 / I+ T1 h9 d3 B# x  g) G
電擊器跟冰塊都很不錯呢....! l4 W6 O- R) c
自縛的話....不較不好玩 * |4 t9 l- y, r) t1 K$ _
比較喜歡被縛
% K7 Y  Q1 i4 c
# c: I1 \2 v+ O* J1 w0 M電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-25 14:07 發表   , U% X: w6 I* ^, h0 j% w/ n- p; _

5 B5 v1 Y0 S" }' M: @# }7 ^- ^
- O  J: y4 Y& B$ ?) A如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
& O$ }$ M: X2 t, p* z2 P- h7 I  o- j/ h

% {. \4 Q( g7 ?- t% Z+ ~
# m; Y. E) `4 [& l7 j6 |/ g- o" k電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?
. s2 R* d$ r" p: V
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止

小妹都鐘意 SM ga, 5 G! ]# A, z& l  h# _
: r% \, I' ]& r" N# f
不過近排偏向玩緊身衣, latex 等等* c3 n5 e# [5 h0 Y6 U6 F: I, P
* J) d0 t" c7 h- g9 {: W. u
好想試吓 cd 學生妹時俾人 sm
" B! F# b! _4 I  r: n( b
; U6 d' |1 M- `; D1 Q/ `% zmy msn: [email protected]

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表   # b) i" S3 x/ O+ \* I1 @

9 e1 V* L1 g: Z4 y9 q我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
4 Y" H% m2 A/ p( t8 ]/ M5 i, V

+ @; p! y+ D; i/ R, v- c( k  K" W$ r9 B) g2 N# i* \/ c
不是拉~~~~~
6 _5 U7 p2 Y/ g- o$ R是像退燒劑的用法一樣....2 R* W( X% n6 F1 Q
不過要先把冰塊弄成圓形的....
, i9 o  s3 Q& _: p不然會弄傷人的

[quote]2 n# x% v0 R- I
  h& X, @- p% a( v2 ]4 K  h4 V
- }: Z" w0 U' X% e* E8 j
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
! Z( H. D$ g- _2 S
) x' a2 f. a, D, \1 k; ^5 ^- E- B/ o4 T& ~0 H; K, Z

: ]  A- O0 d7 H: i4 ~- c4 K

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表
* C" U% C& \0 n8 L& `0 i我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
  q. D$ Z  m) T
; G" `$ V- y3 c" p; J% d但係我玩親都係玩繩呢...
+ v% {* k/ Q, s4 t, r) K5 L8 T  {/ l8 M7 z; [0 q- z5 L) H% p
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表
* _7 c# |' k7 h9 J* F不是拉~~~~~5 u. X4 P9 D3 O' ~( [3 F" @% t) S
是像退燒劑的用法一樣....
# I2 R3 r# w7 Y. l5 b, ?) n6 F不過要先把冰塊弄成圓形的....: f% l0 }3 i' W1 S. E
不然會弄傷人的
/ }1 h, y5 X# A) g' y0 W) G# e  A0 Q6 J# @7 c7 z& L
會唔會凍傷?
+ [! s/ `/ R0 @; T7 H-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..

引用:
0 O* i+ }# a9 r  T會唔會凍傷?- }$ u/ f; k* W4 r
-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..
! L. d: ^# ~8 j" N, G+ S
4 z5 ~/ y+ e" r- i1 @$ w那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ5 q6 I& B. J; V1 _; t3 u+ V* [
凍傷倒不會.....
7 e" t+ I  d. D不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD

引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表   
! l% [6 n( a9 e" W& x& I( V1 A8 p% Q
, Y3 U' T4 c& a9 e) m

- S' ]: v7 J  l: ]+ \不是拉~~~~~  R+ G* S" ?9 x. M- Q; k3 r
是像退燒劑的用法一樣....
' L- w9 ]2 T* F/ z不過要先把冰塊弄成圓形的....
; {3 z' n: l% e( ?不然會弄傷人的
3 ?+ g, L% |- m6 p不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-27 00:10 發表 1 U0 `" {3 J4 T2 c
不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?
6 ?- G: R4 q; \% l
* S3 z5 Q1 L& p5 p+ G) ~我個個雪圓形冰ge冷格係日x城買..
+ w' o* q2 A  r; R- n唔知個到有無d細粒d ge... ; [' ?8 l; f2 \/ I$ e; ^, f
大家可以去搵搵就係..
7 i1 x7 ]  `0 r, d2 M9 D" h: O/ Q! O
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-26 17:39 發表 " h0 m# H' Y+ i+ B
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ% l3 D; l/ V! M
凍傷倒不會.....
9 f% v! ]* ^( D& T不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD
& i3 r8 m% b5 M7 f& Q7 d. A
其實凍的話唔係會肚瀉嫁咩- -?
2 E7 A) k- C! v; _9 m) }2 \但係我自己試過一次同凍水灌凍到腳震就係..
- s5 a7 K" C5 \4 ?6 v種感覺真係好正...
" N% U. S" u! e+ I3 f8 d不過真係套都唔用就放入去?...

我屋企個冰格係四方既
/ K9 m8 f/ m) D  |9 l唔係好大,大約一立方厘米到' P9 ]% ~4 @/ U# N6 k' g
6 V. f! c& v7 I2 g, W
但我唔係好明你地個玩法$ P6 k/ S+ y& i" x8 U
即係將舊冰放係隻腳到一路等佢溶?

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   ' ]9 h2 c( b+ o; S
7 D5 [5 T/ b6 R" V* s+ O
當然是實調啦
# |! e; B; k& E( E1 t5 o但...找不到主人