嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪做gym的美女發現,原來絲襪可以代替瑜伽褲

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 陳真 於 2024-6-12 13:34 發表   0 y& `+ I4 S% I% h, q2 M3 ?
) D& H3 w: b: @2 h$ ^多謝陳真師傅,你真係多正相,呢條女仲要係著無縫絲襪 / G! x- u6 D& `* p- T4 e+ A: y! L

0 e! ^; u- y# p% |* d3 K! ~& J但我亦喺FB/IG見過有些女係瑜伽褲加絲襪一齊著

引用:
原帖由 wky 於 2024-6-12 13:48 發表   
) F4 c4 F  h8 F5 ^8 F: N8 \. X
/ G& ^( {$ B) T$ k- j$ ^多謝陳真師傅,你真係多正相,呢條女仲要係著無縫絲襪 . a; v8 ^# M: K: x( v1 j: M
8 H- I& a' ~' k  i( {
但我亦喺FB/IG見過有些女係瑜伽褲加絲襪一齊著
: _! O; G4 {3 |. i) x& l
1 F: i- W1 `) K; U3 u( T& q$ Z我以前都試過運動長褲加絲襪做 gym$ ?/ f) I" t- s( F
! i$ `6 N, ]0 b9 a# x+ i
最 high 係著絲襪入 sauna 房,蒸汽房 同 去沖涼 都冇人發現 (或留意)

Wanna gym with her.

感謝樓主無私且熱心的分享~~

引用:
原帖由 bestek2 於 2024-6-12 19:17 發表   2 {( J% {2 L7 O2 ~) M' S  [3 R
感謝樓主無私且熱心的分享~~
' `/ C# E2 R  ^
你條PK早死早著

無縫絲襪
( L% ?0 B: B6 {# z: _+ H# u% U% D" I
不過,上身係咪用膠布?
( _( f* }4 ]* i, O3 x乳貼應該大塊少少,而且多數係圓形或花形

引用:
原帖由 1677 於 2024-6-13 00:18 發表   2 X. J, n: g0 W9 n+ L  A
無縫絲襪
; t( K+ [( Y; {# v1 {. x  r3 L. F; ]  h1 C
不過,上身係咪用膠布?& ]# q* h* L4 W: a8 `4 }* x3 L
乳貼應該大塊少少,而且多數係圓形或花形
; j3 ]3 o5 {; A: K. D
! x  x, @, d: E  V而家國產女優喜歡用這些膠布。

會不會, 磨下磨下 會好熱 ?
+ L6 t! u% P3 n
' X* \& o- _# Z. N. c! Z0 o[ 本帖最後由 misslady 於 2024-6-13 09:28 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 wky 於 2024-6-12 13:48 發表   3 K; _+ X5 b. E0 Z
7 X) c) s  U' P/ e* e
多謝陳真師傅,你真係多正相,呢條女仲要係著無縫絲襪 & D2 N% A; f1 r) O! I$ {
1 X8 P6 O) w7 K- J% q9 n3 c0 _7 Z2 b
但我亦喺FB/IG見過有些女係瑜伽褲加絲襪一齊著
! f5 B+ ?& M* U7 F$ A% ^
6 n% J9 {8 z' s" c8 g9 Q5 l咁著, 真舒服 ?
享受 一分一秒的 CD

回復 3# 陳真 的帖子

大家同一間sauna房都唔會留意到咩?起碼在腳趾都可能會加厚吧?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-6-13 10:01 發表   
) {! J) `) f& B# c: G大家同一間sauna房都唔會留意到咩?起碼在腳趾都可能會加厚吧?
4 W* F8 e1 s4 j- {2 L# |+ L( t: I. i$ ^
係 應該 冇人留意 (或發現) 會正確一點

美女身材真好

引用:
原帖由 陳真 於 2024-6-13 10:24 發表   
# {1 S8 |9 C* \
4 X1 r8 Q9 o# d$ @  }  B
" Z+ v; y- K1 f) _係 應該 冇人留意 (或發現) 會正確一點
+ g+ l+ r4 O' C/ L2 J& F$ ]0 b7 m" f/ K( a3 w
看不到 腰個CC骨 ?
享受 一分一秒的 CD

謝樓主無私且熱心的分享~~

她咬三角的位置,味道好正

引用:
原帖由 misslady 於 2024-6-14 10:09 發表   
! _/ \3 f+ C9 u1 S* l5 {% j3 L
( m! T7 w! ]  y
) f  X' R! ?& L6 q& ?) o+ t看不到 腰個CC骨 ?
) x! v* ^# g- a
! `0 r% S8 _2 Y8 D2 a包住毛巾入,唔覺有人留意我

引用:
原帖由 陳真 於 2024-6-17 11:30 發表   
  c  W- Q) m8 V  O5 D8 s  C" s3 b$ g
% g1 Y' q% }3 g' m0 Z2 O+ s3 ~& \7 G# s% S$ |. i3 f# P! B* }" n* I6 k" E
包住毛巾入,唔覺有人留意我
" i( A( @) T- k( ?& ^# g8 [- }. e% n& @2 ^% B0 ?
俾人看到, 會好興奮 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2024-6-18 10:19 發表   ! C2 G# h* T1 B7 F7 w
/ v. p# Z6 w/ ^

. _5 `# Q# I6 U俾人看到, 會好興奮 ?
8 `: ^& \4 c5 q6 `. A
$ I/ t! o' U" b8 r唔會,我不會理陌生人眼光。純自己享受穿絲襪的樂趣

引用:
原帖由 陳真 於 2024-6-18 10:30 發表   8 T3 J3 V' r8 H1 c- `4 T

# U5 `2 Q: O! y1 a' S* \. [
/ N* h+ _- h, g0 N5 G/ G% n/ q唔會,我不會理陌生人眼光。純自己享受穿絲襪的樂趣
% x" Z/ w, M5 k5 e3 P$ w, {* H; Z5 T9 H
5 Y( D( b. T( s" q- bENJOY.
享受 一分一秒的 CD