嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

覺得CD最難是甚麼?

腳太大好難買鞋??

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 346 於 2024-5-26 03:35 發表   
4 C2 ?$ N/ a4 V; V; C9 |/ r腳太大好難買鞋??
  U- p1 g& Z# Y3 `
" B) I7 A% A6 H8 M
一般都係出到40,部分歐美牌子有41/42,再大真係窄啲,尤其係波鞋、返學鞋。
& f2 Q; z% h( s6 ?7 k
# w! f8 }! p# A; B% Z) M, L) S男仔34/36吋腰唔難買衫,但女裝都好難買。

引用:
原帖由 Minami 於 2024-5-20 01:48 發表   
% [8 n$ A3 o" c* sPatpat太細唔闊個身直落3 o( l8 P  G: e: ?& b/ f$ y
雖然著長裙可隱藏但都不滿意......
4 Q6 Q4 c7 H! P/ m! f5 R有冇試過假胯?即係喺盤骨位加pad
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Eva0313 於 2024-5-27 00:07 發表   & ?) C# @' z! A
' w  p" I, H8 N. [
有冇試過假胯?即係喺盤骨位加pad
0 m. e, h1 k& [+ T5 a
喺邊有得買?謝謝

引用:
原帖由 Minami 於 2024-5-29 02:38 發表   
3 }9 t' Z" S" r- }  y( w! D
, P" b& W2 |4 o喺邊有得買?謝謝
2 ]- v, {+ u3 s( a3 k  v
) X' z& `/ Y" j) p9 z0 w% k2 n淘寶咩都有…
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

引用:
原帖由 gmomo 於 2024-6-5 20:26 發表   
% q  {* L( B2 ]0 L$ |/ I3 U& Z
% x, ^- t' X) F' I7 O7 q3 h9 B
' l) T1 L3 n* V2 M- g3 |3 I: i淘寶咩都有…
; `5 P8 e7 X0 `& n  g7 K) h

U* J3 p, t  {# p% x. l冇真女。。。。
享受 一分一秒的 CD

淘寶真係咩偽娘野都買到

引用:
原帖由 wingwing@323 於 2024-6-6 15:51 發表   & X( }; n! E& F
淘寶真係咩偽娘野都買到
( G! d7 z/ M( c& Z$ b/ ~

0 L. L  p1 b; O好多為偽娘而創造既Accessory。1 ^- K0 E& E0 [) g
不過呢,真正為偽娘而修身既時裝好似無乜…(我打算創立…)0 f1 L0 U' B1 |. B4 q
. i* {( Y  W( E/ `; \$ I* H! S  d
而配件其實有好多,但頂級絕對修身到女性條靚就好少。
7 E' r& x3 Y& ~5 U" ?$ c% m對我而言啦,通常我都會自己改裝下先用…2 A5 o. G6 M# u# T. Z! e8 y+ t
又係另一樣覺得自己應該創立個品牌造福其他CD人類…
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

引用:
原帖由 gmomo 於 2024-6-6 18:56 發表   
3 ~; I5 `$ E  N8 N( K9 S, ~1 i' B3 P
& X1 b' ^* R8 f& F' z
好多為偽娘而創造既Accessory。
! A, a# d/ G% E/ D不過呢,真正為偽娘而修身既時裝好似無乜…(我打算創立…)' ?6 k$ W! J* _. ]$ N' ~6 d! T/ M
- \) j; H( a- \# `2 Y8 E: J
而配件其實有好多,但頂級絕對修身到女性條靚就好少。# {7 j* z% X+ o
對我而言啦,通常我都會自己改裝下先用…5 _# S* ?: O8 J% D8 {. f# r
又係另一樣覺得自 ...
- i3 ?) D" |& |2 ]

( i1 E' M# z/ ~9 h$ E+ k想如果早 10 年有, 我會幫襯。) L: T3 A8 T0 z8 a, q& c
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-22 12:00 發表   
- T# M# C$ C* l" |" _7 e  x' t: q* v6 S) c

5 [: h0 `% C9 R+ r瘦有瘦玩。
+ Y  g7 M6 N4 J肥有肥玩。
4 g  h" s8 H8 t8 M
咁又係喎,女人都有肥有瘦,咁扮既女人,一樣都應該有肥有瘦

引用:
原帖由 Nanase 於 2024-5-20 19:10 發表   
4 l! }2 Y3 j" E* X唔夠錢駛9 c2 f  h9 n9 t1 s9 M

' u/ h7 m3 g7 `8 T3 q- Y& O
6 n0 z8 ]; A9 y, P3 ?8 ^
( `3 y' n2 ?+ n
呢樣真,有錢好多問題都解決到

最難當然下面條野啦!  會好影響女裝,一緊張就變粗變大6 j& N+ K6 o5 ^1 Q, `- u
至於骨架、臉型都可以話勉強遮掩得到,
+ Y, c  f7 T/ K' `  h同時講到鞋碼方面,本人好好彩腳型唔大,好多鞋都買得到

體毛同鬍鬚最麻煩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2024-5-21 16:51 發表   
* T1 Z( o6 U: L- ^% [2 z1 d年紀我覺得又唔太大問題,我到而家都將自己個CD角色定位介乎18歲至25歲~完全睇自己心態~
7 [2 K9 v2 j( ~8 }
! `/ M7 F/ J: e! o% b8 s  E絶對完全同意。