嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果時間可以倒流

如果時間可以倒流

大家會否後悔cd??
: M" x' J! f# ?或是再次cd
5 ^! U2 o) U- R" l1 j7 M分享一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
wechat me if U like me:wasabi44666644

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
無話後悔,只有零次和N次,一接觸了,不能回頭

感謝樓主無私且熱心的分享~~

點會後悔?
, y! }1 r1 P" e$ F" X1 q
) Z# v0 Z& G+ J/ s* b8 @  i! r" R( E' L只會後悔太遲CD,應該發育前,趁體型未變化時多多CD

不 CD 對我來說可能會更痛苦⋯⋯

從自我認識到cd最後成為ts沒有後悔,,
! A. X* e( j6 I- k- v0 Q2 `! Q, ^雖然是一條不歸路,,但是走得很開心

至於我自己, 真的有點後悔, 後悔cd太遲了, 應該早一點 就開始
wechat me if U like me:wasabi44666644

引用:
原帖由 妮高娜 於 2024-5-17 22:01 發表   0 a/ z! Z8 d1 L. {) Y+ q
無話後悔,只有零次和N次,一接觸了,不能回頭
2 ~- d+ h1 X+ p  ]3 p4 u8 p& n點解咁講哦?

引用:
原帖由 lafinus 於 2024-5-18 02:20 發表   . A8 ?6 g% f4 v( {
不 CD 對我來說可能會更痛苦⋯⋯
9 Q, g7 A7 i  E- D; _. e- s5 Y
點解咁講哦?

後悔細個果時唔夠膽就有; f! A% v0 e) \$ F
打呢篇文既時後CD緊 無後悔 仲幾ENJOY

没有后悔,做咗或未做,都無所謂后悔。時光倒流,會否CD也難知.

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-18 00:19 發表   
$ a' I5 x+ J3 B. j( z點會後悔?7 t# a( Q1 j/ z$ m
* u0 U! I9 g7 u2 Q6 c
只會後悔太遲CD,應該發育前,趁體型未變化時多多CD
8 z/ W( @& q( H& [# {3 RAgree

引用:
原帖由 anywind 於 2024-5-18 12:36 發表   
( ^3 t! ]2 j$ V2 ~% S 後悔細個果時唔夠膽就有
9 A; L% m6 Q+ ]; O打呢篇文既時後CD緊 無後悔 仲幾ENJOY
9 Z8 H8 w$ c+ @3 V
4 t* @# D" i/ |1 U没有後悔 玩 CD  
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 anywind 於 2024-5-18 12:36 發表   - a) {. E& [  N  X
後悔細個果時唔夠膽就有- u' @! ?' v) C  |) w' G; T
打呢篇文既時後CD緊 無後悔 仲幾ENJOY
, Z2 q8 B0 T$ y: f% y0 x以前細個,唔知道好快,大個左d就會變樣,番唔到好似以前果個樣,
; o9 r6 A3 `2 ~. z% b, D, r所以唔算成日有cd,有玩都好少影相,而家後悔好少相睇,得幾幅相.9 i$ a. L: ]! G2 X( x2 g, L* \( [
$ ?" ]4 S8 b" L4 y+ Y# E
另外其實細個都叫做有少少錢,但係竟然無諗過可以去買衫玩,到大個先醒起可以自己去買衫,不過有d已經轉左款,買唔到了.

引用:
原帖由 44444 於 2024-6-9 13:15 發表   & e, h" P; j8 ^/ H5 j, ?5 W
9 R+ B7 K- i/ l
以前細個,唔知道好快,大個左d就會變樣,番唔到好似以前果個樣,
* i: x8 |/ \8 p- l! o6 |所以唔算成日有cd,有玩都好少影相,而家後悔好少相睇,得幾幅相.
$ ]1 H7 e/ M9 u/ |2 I" @0 A1 M0 w2 g
另外其實細個都叫做有少少錢,但係竟然無諗過可以去買衫玩,到大個先醒起可以自己去買 ...
7 ~  F& C% [5 q& y6 L' G# \
9 g7 c- K" H, D& U" @, [不過以前, 冇咁易買 CD 的衫, 用品  
享受 一分一秒的 CD