嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次用這款JJ按摩器

第一次用這款JJ按摩器

想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器
5 {( l0 T- a* C  }當然用之前更是要穿著校服裙啦!; q0 _/ u( B1 H
用校服裙包住JJ再套入這個按摩器
  G$ J2 F" w2 s. @. ^7 F" U+ {3 z# H感覺有點緊,但都套得入
2 j; D. o6 V* W' ~# g" Q1 l用緊震動模式,它有多種震動可選用,
2 ]/ b( L' m) w/ @/ |- b1 F. ~1 _; w我開了它來影相時,只是幾秒已經好想射,快快影完相就除下了4 u, w+ [! S" m3 ]- M) Z0 C
; F9 d) g+ }; G( m# D( d
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

隔住條裙用,梗係緊啦!2 u5 Y3 n/ E* J9 l
睇內壁都知道會好舒服,好快棄械投降

不求人 了
享受 一分一秒的 CD

用電動玩具直接對付JJ會太強烈+ Z2 D) X8 A& ]0 o) u! a. }
通常都好快投降

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   
5 F+ u& K3 ]) |# t: b3 n) z  r想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器# Q. o, A* g: J
當然用之前更是要穿著校服裙啦!
: s; T9 [0 s/ z  o2 n用校服裙包住JJ再套入這個按摩器
1 n# ^2 u6 D8 z4 w8 B5 ~7 E感覺有點緊,但都套得入
# O. W7 J3 S, S: m( Q用緊震動模式,它有多種震動可選用,
% M# i; B" q; h+ q$ w我開了它來影相時 ...
5 ]0 W1 y8 ~) e4 \$ c我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感

Good play

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-8 02:03 發表   
+ h2 X6 Y1 C1 b9 S8 X# n/ y# R/ t: {隔住條裙用,梗係緊啦!/ K& t) L# Q* s3 I( e2 ?# _6 W
睇內壁都知道會好舒服,好快棄械投降
- D: r  z& N1 O$ n: y; W, X) y雖然有點緊,但感覺良好

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-8 09:17 發表   
1 o' _7 L- p0 c) L7 g* u不求人 了
" O* {4 R4 l2 B* f$ w' O1 x) r哈哈哈

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-8 12:16 發表   
6 e9 n" I/ h: b% w用電動玩具直接對付JJ會太強烈- \) B5 ?7 c- q$ A# C' }
通常都好快投降
$ ^% l0 r- i1 A) {* ^! f6 r
的確是,不過我忍忍忍 再停一停,再震過

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-5-8 12:22 發表   
; z( ~! R8 h  x$ @; b
) o8 a% B1 r  g/ d  I/ k: {4 k我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感
' J: a& N7 v1 f9 i! \
這當然啦!不過未玩過,就買來試下啫

呢舊嘢都幾得意喎,唔知幾多錢呢?

引用:
原帖由 p12345 於 2024-5-8 16:47 發表   
6 s! ^. @3 o7 y5 p+ \3 [4 d呢舊嘢都幾得意喎,唔知幾多錢呢?
3 T5 q$ \7 P, M5 S' J- w+ [9 d% U: c
幾十塊錢咋

不錯!! 不錯!!
+ ]6 n; O) Y* N) E7 p3 N很吸引!! 很吸引!!+ R2 k6 z6 y2 v; E, Y' ^

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 13:05 發表   2 L& q5 P7 `$ e# z1 c

' n! b1 ]3 A/ `- c哈哈哈
/ b& g5 I. X6 _" I+ Z  d9 x3 q! c; P8 @+ h. P0 ?  S9 B
期實, 有真人 服待好。
享受 一分一秒的 CD

如果我用應該好快就投降

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-9 12:36 發表   1 e5 B* u0 g/ n( n  J* ^6 I6 p/ r/ e
4 |+ Y3 z5 r: `3 |, a* b

! f$ ~8 {* h6 O0 b. h; u' \期實, 有真人 服待好。
7 y9 z- B' N5 o0 ^. a/ k這當然啦

引用:
原帖由 willy 於 2024-5-9 19:16 發表   ) U4 N0 C. ^9 `: t# h% z$ ]; o7 Q- B
如果我用應該好快就投降
3 O: g6 l3 ~2 `  M, t& f7 V- d. C
我也是呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   
; }. Q6 {1 ]7 b想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器9 P1 Z+ A+ L- O" u; Z* g
當然用之前更是要穿著校服裙啦!
4 h4 o+ ^( W7 z! f: X9 t用校服裙包住JJ再套入這個按摩器, t+ x& i0 v# r2 u. y
感覺有點緊,但都套得入, [, H# {4 z3 X" }& E, _* k
用緊震動模式,它有多種震動可選用,5 p. h$ j+ k! T. ?! r
我開了它來影相時 ...
; @# N6 m6 M" c- |) [8 F$ ~我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-5-10 13:42 發表   
7 L0 {* T/ c, e/ A0 i, ?- N5 Y6 G/ k* e2 L1 t0 _- l
我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感
/ Y1 f7 m) G0 n  F6 m# O所以我就先用校服裙包住再玩

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   . H' K7 [) ]% x( _  g
想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器
9 @' ]$ u7 M  @1 X  M9 _& J當然用之前更是要穿著校服裙啦!* S3 d- ?! i) Q) V! z
用校服裙包住JJ再套入這個按摩器: y5 y5 ?& T2 f& `) q3 v6 `. O
感覺有點緊,但都套得入
/ _8 q2 N* r1 Q2 t- k  R用緊震動模式,它有多種震動可選用,
% e/ B. }" W) S6 o% r, Z我開了它來影相時 ...
# e( N3 e- a* A. Z好唔好用?爽爆啦