嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著絲襪睇醫生的經歷

著絲襪睇醫生的經歷

話說我要到醫院覆診,因為我左膝以前受過傷,所以要須做手術才可根治。由於之前兩次診治中,醫生已經徹底診治過我的膝傷,我以為今次只要跟醫生表達做手術的意願後,就可以走了。
. }. J# i1 u) H. C' T% }% ^( x1 h2 B
$ \1 N3 P% @# m, s2 f6 Q9 i不過當我講完後,醫生要再次檢查一次左膝,要我兩個褲管捲到上大腿位置,當時我褲里穿了薄絲襪,一時間不知如何是好。之後我堅著頭皮,照捲起褲管,心情十分緊張,因為這是我第一次真正被人發現。醫生看到了我的腿後,定了一會,便著手檢查雙蓋。當他摸到我膝蓋後,肯定知道我穿了絲襪,但他沒有說什麼,只是以專業的態度,詢問我膝傷如何。
6 A! ~+ ~8 _' s& h( {6 I' Q- }3 K9 m% y3 t- ^' k$ A! Z- ?# G; X4 [
檢查完後,哪叫我放回褲管,先回到診症的位置。之後他匯報他的主管醫生,主管醫生重覆一次醫生的做法,都是叫我捲起褲管檢查。當然他亦知道我穿了絲襪,但沒有什麼異樣,幫我檢完就叫我回位,站在身邊的護士亦很平靜,不知她有沒有發現到。見完醫生後,心情仍然是十分激動,這次經歷太過意外了,但其實沒有什麼,一切都係自己看得太重了。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
被人發現的感覺是開心的?

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-3-6 01:42 發表   4 z- J5 G( t2 z, v
被人發現的感覺是開心的?
. M$ S3 s+ C. M& Y& N. M' i4 D4 f/ ?% [9 ^7 Q; [! X& a: h6 J2 }
當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。
9 l, t, k" h: a, A, ]; |1 J% A; R! Q3 J
PS 當時係著8D的薄肉絲

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-6 04:01 發表   & d* E$ ~4 [7 K, D7 ^
* O/ F2 g  }5 O: H% Z5 K

. B8 c/ F: M; Y5 E* |* p" r1 F當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。
# W9 E/ u# |- @$ _2 k+ N. v
$ F( a* ~; s/ e4 I1 Y7 DPS 當時係著8D的薄肉絲
1 x6 U7 h! f' J# p' H
) M- ~8 n7 y; w4 C& Y4 ?5 h會不會穿上女裝內褲

可能佢知有男裝絲襪呢樣野

擔心都係多餘的......

我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
! _/ v+ {7 I' h4 n絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-6 09:33 發表   
  z$ `6 |# u! E2 _# @+ d" }. H
, J* D* F* ?6 L
6 v7 @4 p" ]3 {2 ^會不會穿上女裝內褲
, ~1 E! P+ @: Y

( U& p7 g; ]4 w9 K# _7 Q! J4 [我淨係鍾意絲襪,好想將絲襪日常化,可以好似女人咁當係尋常衣物咁配搭。

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-3-6 14:29 發表   9 n% v! r3 B" M2 o( |
可能佢知有男裝絲襪呢樣野
0 L5 q: h0 {- q: }. M
我都唔知佢地知唔知,佢地可能都覺得奇怪,佢地都不約而咁問我做邊行,唔通知著絲襪會同行業有關?

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2023-3-6 23:10 發表   
7 ~" a. F7 P/ `* m! B; g擔心都係多餘的......
. w7 ?, N3 X; x5 l, j/ c4 Q
係的,短褲+絲襪出街多咗後,人地都冇乜點去留意,都冇咩好擔心@

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   " K& j" [( n. y- Q* J) f% \
! E! \# B5 R/ t9 x絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
3 |: [/ D" `3 }5 t$ V( F咁你點應對呀?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-7 17:2!  $ @' }' z- |5 o: X0 O' P; ~

2 F5 r. p- G: w6 n咁你點應對呀?
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!% f* B0 T8 y  m
我全程冇出聲!

我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪... z2 p3 f6 g7 q' K( u

7 @( K* `& e. d+ N% C) T4 d有點緊張,但沒事
7 T4 ^2 S! C# }- a' t, u$ d- ^. B/ {5 l
姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
5 j0 V3 W8 y/ o6 g4 y
, A, L6 A8 u% g結果測到脉搏,唔洗撕。

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 19:38 發表   
% Y; p  ^: O, F( t0 l冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!# l6 k% M5 V( }  \: h' ~  r& k: u
我全程冇出聲!
: }# \* W3 E9 B0 l: d4 f
& u, p4 T, x/ ~' K我都試過
0 R9 |+ b& _/ X! f6 x3 W都係全OL裝/ r/ q( v$ A3 Z) {' E, c: _8 K0 E
短裙絲襪高跟
& P# f( V' l9 |: k# Q我估佢其實想抄我牌6 ]) ^( s! p6 A  s
不過發現我係男之後無奈俾我走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 12:09 發表   
3 E4 s$ q. y9 H9 Q1 |! a$ i, u2 P1 h! b3 J; {' k

8 J. r4 V6 H# ]我都試過
, [5 v& Z4 y% `; x- Y; q. B都係全OL裝
' {$ ]1 D: a# X3 b短裙絲襪高跟! \% O; k/ H4 _, Y4 n- r4 e! o
我估佢其實想抄我牌% M. R- y) K" |8 ]" `' Q  ?/ k
不過發現我係男之後無奈俾我走
我自問,就算上好裝都冇呢度啲姊妹咁靚,我古佢哋當時只想確定我係男定女!

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   2 K0 F7 k( G) r% Y6 u
我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..- [( m0 b& ?1 Y1 B. `: u) a) k/ q

: A; O, l4 P# L* @- |- W有點緊張,但沒事
0 k5 ~# a( b. m$ q0 Q/ g% L' h& U) O8 M9 {2 T$ {9 E' A4 B
" j0 T* V; ]; P  M0 E' b" X# Q6 _5 [$ ]) s4 A7 C; y2 k
結果測到脉搏,唔洗撕。
% H* m+ H  j( ?3 d( o
3 k# ^8 P5 N4 N
檢查脈搏要在隻腳度check的咩?正常唔係在手臂度咩?
+ c7 B- }# {: Q$ R  s; G9 l. q- l! U2 a* o8 f
師兄好似有好多被人發現的經驗,可唔可以分享一d嚟聽下

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   * i  Y$ R, u$ r) \  O) d# p; f3 U
0 ]- d# e* f6 X" l0 u# Y絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
) C* x4 J3 B' a$ w$ I+ _+ [5 @( A6 W8 {/ s
會不會很麻煩?

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   
8 c' q" Q5 c- \3 Y- h) t8 q我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..% B% h$ C" g; u* s! w: _4 [* Q8 w

6 ^: ~7 G2 g  f6 u; x/ O有點緊張,但沒事* s4 b4 ?+ s+ I5 G9 z/ ?; m
; K  h& e  K. D' w& B
% U5 Q2 }1 V1 y: j  A6 P% D
7 j9 E" H" G$ C* L) I" Z6 R$ R# u結果測到脉搏,唔洗撕。
6 G6 R2 \" C( \
4 i8 n( E( k1 j: `
心電圖check心口唔check腳. d' q; q( [. ?3 c8 E9 O
當時係咪著咗全身絲?

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-8 18:05 發表   
  j3 F$ A, r$ P$ g& G1 ^& c: T2 D' A- F5 ~, |! O/ @

7 b5 v* v: m; d! X6 [& J5 f會不會很麻煩?
, X" {# ^9 ^& p0 {* D# }1 @  t0 s+ q唔會,但有點驚慌!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 18:07 發表   0 `6 L6 q$ Z# Z1 u4 z+ E
+ x; k$ l! l# E& _. u5 |
$ p8 _4 [5 _" F! E6 C
心電圖check心口唔check腳
3 p% `% _9 Y" K3 z1 W3 R* j當時係咪著咗全身絲?
/ ?( M$ |( r  \% Z" d; e7 k# Y8 w$ f7 D. b9 b  w" G% d
好多年前,唔記得 check 乜,只知要有舊野夾腳。