嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   
) x( u- W, r$ ^+ j, ~& { 不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
0 d' ]% n8 `: s/ Q
我穿不下
) M# u0 C& A$ s( s
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   
" y6 t0 y" r( G2 b& F7 w好正, 一千都值
4 J; W  |$ H7 l% B6 v1 s
一般啦$ x' ?, T3 V* V' c" s2 ]
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   ) ~: a( g) n& Z& y. H4 q! Z) K# m$ p1 H
華歌爾買三件錢包很重傷吧
8 A6 V5 S0 i% e7 O
一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   ! G! ~' h3 x0 I/ v3 _7 G: ~/ k
6 w7 ^; U4 D2 l
女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
& ^! E9 I& i5 f$ n% _( Q

3 r& R2 k- P: x8 A佢唔知你地係夫妻) b" F$ K( i: s6 A4 S
其實佢係為你好- M3 u' Q9 N* w
加長扣會減少個扣的拉力
9 `' g) V) b0 e; s0 s: [男生比較容易單手替女生解扣 , u: J8 o0 P) U6 w

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   
( i; ?+ ?4 U" e. {! [
$ K3 t6 P4 q2 U& b+ @' h9 V! m' W8 p9 h+ Z: G! i6 d
佢唔知你地係夫妻8 {; D- J; x& [, r; m) z) L
其實佢係為你好: m8 ]2 k2 [/ F+ ]) G; W
加長扣會減少個扣的拉力
$ ^; g0 P+ p! }4 L+ Q7 L3 s男生比較容易單手替女生解扣 4 @4 J+ l3 ]3 S; D! U" H5 t: B
; z, T' d/ h  u+ h' o; L" J又係喎
% c: x' Q' y1 b. @; H5 G加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先

( q9 K' I* @! k) e, L" ~4 `+ b( X& w; l, H6 V

' G+ L: f; [* r0 D& k, l! J, i+ h: i  \* r* `, b! ^, K

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
/ `5 p9 O" u/ Z' B老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   ' s# q8 T4 ~* F
3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
( Y8 C3 G8 p+ U老婆知你有份著?
# b! I* Y% M1 J三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!6 ], ]5 y$ M) }3 J; d2 f( p  _
我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆- B( V5 ^/ c8 D3 y
不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表     G5 j+ p3 S+ n
我都成日買wacoal俾老婆
1 ]7 B) u: E9 m, O7 }- k1 X1 R不過佢近年啲款麻麻,買少咗
  F% R0 C( g: n5 ?1 r係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。
  q' f4 e% ~6 ~
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   
3 L( m! p9 r! P5 g" Kwacoal 係舒服D
+ K: B# A+ @8 G8 x2 w0 L; b/ x
應該不錯" h# l$ ]# i3 V. y& r" j$ ^- Z
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   - c4 V7 n4 V% t7 Y
唔起眼,但都好睇
0 d2 q( t( ]! w& p! p老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   : k! ]# d, W$ X* \% Q1 t( W
我都成日買wacoal俾老婆
2 E' b# |% j$ i% Q  H: u7 H4 d不過佢近年啲款麻麻,買少咗
/ E. ~1 \  o) Q) j, N+ r. A( d* |4 N5 T0 [) C* O  D" v
WACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上