嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大學生男奴求CD主 貞操鎖

大學生男奴求CD主 貞操鎖

喜好係鎖CB、金屬拘束、氣味調教、同埋服侍主人; s8 j2 I! |$ Q

+ l4 G) k9 W" i; r. A+ q聯絡方法 tg:ALL99925
" L8 p8 s* r$ ?+ @! V& V: ?
* [3 z, k- O, |5 n, R5 M[ 本帖最後由 slave99825 於 2022-10-30 12:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你個tg add唔到

回復 2# ada1982 的帖子

試下ALL99925

咁慘,俾你止止痕6 F$ I1 s' }# B' L: `, o, O
https://hkcd.tv/thread-82682-1-1.html
7 ^# `8 H: y) H+ Z8 [1 z) K2 {' o  B$ x; G4 q
你會點樣服侍主人?

回復 4# gila 的帖子

嘩引死人啦,完全止唔到痕
9 O& W: R7 m( T* w  H0 E1 y( X/ N& ?8 K) N
會扮狗仔取悦主人,幫主人按摩奶腳,如果主人想仲可以幫主人口。 另外仲可以比主人發洩,拘束住冇得反抗

狗仔, come come. hand hand.
8 G& q8 P) c& s3 N+ m3 Q9 @
6 }2 H3 O6 `+ n

引用:
原帖由 ada1982 於 2022-10-29 20:55 發表   5 h, [6 V( c) w$ u
你個tg add唔到
  x2 z- Z. l7 l- V
5 ?% }4 Z8 L) c( i/ P
有啊,叫AlexK

回復 6# gila 的帖子

張相影到好似跪在你面前
& c- g* P0 T8 U# ?* z- @; R  ~& c9 K8 e可能就唔係淨係得手舉起7 J  j  y0 X) O

2 Y: Y1 x, [, i% t7 ^* E( [[ 本帖最後由 slave99825 於 2022-10-30 12:12 編輯 ]

仲有什麼地方舉起?
+ l/ }( H: ]" W6 a9 w
" d- v2 L* \" S7 H1 c$ V* Z4 j
引用:
原帖由 slave99825 於 2022-10-30 12:10 發表   2 E+ n0 e9 l* E8 `' T
張相影到好似跪在你面前5 s8 c" o* _3 z: F, s: ?
可能就唔係淨係得手舉起

回復 9# gila 的帖子

梗係眉毛啦~+ W1 r/ z3 L8 N* l" q
幸福到眉開眼笑呀! H. ?, u# ~" Y2 N9 x
某個地方就應該鎖住 舉唔起

回復 9# gila 的帖子

我都想搵姐姐做主人

自己鎖完貞操鎖3 Z$ i. h6 Z6 p
將條匙 郵寄返俾自己囉  可以鎖到幾

回復 12# PatentLeather 的帖子

兩三日都忍得到,又唔使郵寄...
0 }) d9 h- ^: Y, Y0 {; k, R, T不過自己鎖就真係無咩feel5 ^/ [% c) b: f* x' E( ?: ]9 \
) G) Q: @) B+ f( S2 H' X+ m