嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

見習版主Janet死咗去邊?

見習版主Janet死咗去邊?

. B" f( ^! S2 n* k1 Y
平時咁得閒走去扣分,話人呃post! _8 f$ Q% s1 g; J
呢d就當睇唔到??! s" h+ J5 e) Z7 \, [
7 ^) B4 f7 F' `( f9 A6 J% ?9 o
覺得好的就按一下感謝吧~~

呀賤叻表示我唔知我睇唔到唔關我事
/ C8 Z( b( y( @7 i% U3 H2 h: f% f我只會理啲6,7年前既po,然後扣人分,滿足自己現實係社會垃圾只可以係網上發洩既不平衡心理

引用:
原帖由 allkca 於 2022-10-23 21:22 發表   
( r' [. P+ S5 w$ N! l3 @; a呀賤叻表示我唔知我睇唔到唔關我事
& B' C8 I  @* \  n; d7 F- t- f我只會理啲6,7年前既po,然後扣人分,滿足自己現實係社會垃圾只可以係網上發洩既不平衡心理
' c9 A& s$ B9 P% Z; B: L8 H8 C* T+ ]9 m2 @8 ]. {  F
你咁講,小心方丈小氣,又扣9你分

引用:
原帖由 kinkikeith 於 2022-10-23 09:15 發表   6 D! N& ?2 j) g& E2 Y3 r
3 {$ x: Q& A8 E( ^; o6 O4 {
平時咁得閒走去扣分,話人呃post
$ _  ]( N4 D7 u+ H. x/ \呢d就當睇唔到??
% T# T* t9 p" K3 G; H0 P9 a
8 F# q9 _$ m! ~) e" Q9 J你檢討下自己先la- M' D. m% y) v' K$ D
e度系俾人交流cd野, 5系俾你響度廣約砲ga傻仔