嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

包住來釋放,真的很舒服

包住來釋放,真的很舒服

包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!5 L4 }; m  A0 g' |
但玩完後,件校服就要報廢了( Z* `0 @2 p: R4 V% ^% V6 v

5 b7 _5 L5 f! R! L! Y[ 本帖最後由 kingphone 於 2022-10-19 15:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

磨下磨下釋放真的好舒服!!
" b- N$ \2 G" G5 b

回復 1# kingphone 的帖子

幻想自己是學妹高潮?

好似好好玩咁噃...............

咁未成日要買校服?

引用:
原帖由 samou 於 2022-10-20 09:30 發表   
5 h/ M1 S: M4 k6 o4 a4 f咁未成日要買校服?
& L& _4 U$ S8 ?; P  S
家中的校服有幾十套之多

點解要報廢?

引用:
原帖由 123456789321 於 2022-10-21 01:22 發表   : ^0 C, X1 P6 Y: u4 E, b: S
點解要報廢?
; S( ~& W7 q% a) p
因為在J位置已經開了一個窿,所以.....

看起來好爽

有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-23 12:23 發表   . L, M* G- K1 Z7 L) {
有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩
6 J( y1 c; o& I: {) |: s當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 6 X( U% r) ^/ ]' {' j% f% h
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩
% T1 k- P5 }0 X1 v# `8 f3 Y而且還會購買,最近又買了多套

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-23 13:19 發表   
, r. C6 c) l0 h4 V$ L
( X7 p- P! h4 m4 F. r! V! T' j當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 # I* w3 v. @& U$ C) D9 F8 D: t/ K2 n: {
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩
2 c! |# C3 M$ K( E而且還會購買,最近又買了多套
2 W/ w3 u  t6 m  K8 {$ L; |/ |
睇法唔同啦。; ]! N' l  [4 `: d
暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事6 x6 A# ]+ ]2 i$ ^1 N
而未直接當玩具/道具住

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-24 21:01 發表   , i) J1 J7 Z) j! q
) U& Q/ r0 y& s3 s
睇法唔同啦。- D0 ]0 Q0 |- X
暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事
( c5 ^! \% W* H4 |' h9 n而未直接當玩具/道具住
6 K+ k# U# `3 J2 T8 s
各有各喜歡 我這幾天又買了三套校服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.

引用:
原帖由 eddiecd 於 2022-10-28 14:21 發表   , E$ D# [) d- I
條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.
- Q7 l" u- E, R4 v; i3 F
是開了一個孔的,玩多幾次就會用來玩撕破

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-19 14:32 發表   
; ?1 [6 e0 \) d% y9 J7 t, V. s3 v包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!, ~1 N/ k3 h! f- {" y
但玩完後,件校服就要報廢了
6 U4 m0 P2 s# r5 Y3 V9 I9 q7 Y

' @' n" b% d4 ?( x你每次玩完啲校裙都會掉咗?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-27 18:47 發表   
/ y; ]& I7 }- H; [7 ]8 ]  C
% |  f6 B* y* ^0 M( C- ^
5 F+ \$ m$ j' Y2 |你每次玩完啲校裙都會掉咗?
5 n2 A: _# Q) ]6 T! c: i
不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
7 R# ]( `7 B& Z: p. v喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-12-27 20:42 發表   ! S2 W% g. x1 H% f
' r& a4 z- _5 ^# }. |* E
不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
  k/ ]6 S0 _9 t* e; [# }喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了
# p2 l9 M, I9 `6 {  ^* E: w
: c/ Y  z! C! M$ v2 ~* U$ c
好似太浪費

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-30 20:32 發表   % |5 u6 c+ o2 _4 m

- u( s8 E! Q0 ~
2 l. `7 k! m' d" _好似太浪費
! }$ y( n) C5 \
看看自己點諗囉% d% J9 M3 d+ l, t/ h1 ?
由於校服放得耐會變黃,所以玩到咁上下就處決它0 w1 V0 A  V' ?. w; q* ^9 {9 C
但我入貨快過出貨,所以都唔知幾時會玩盡