嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想試0.01

想試0.01

唔系入後面
1 f4 k( |" j5 E* C4 }; {' m' J& L- k系用口) b& y1 C% @) @/ f6 P# U

. w8 P( l$ i+ K3 n可以借J比我試先好PM
1 L# ~9 d5 E5 _- s  J$ c
" N% n' d# V; O/ k+ K得tg無其他
覺得好的就按一下感謝吧~~

一世人只試一次
  P9 v3 N& |! S! e5 J因為未含過

你肯定只有一次?$ V% h! j# O3 j! t1 r0 G+ L5 P

7 t0 h3 [/ y1 Z% s. q
引用:
原帖由 p8173 於 2022-6-22 21:23 發表   - Z* U1 L/ m$ c* {3 N
一世人只試一次
, z) Y, }6 |! ]' Y9 d因為未含過

含個膠袋

引用:
原帖由 p8173 於 2022-6-22 21:03 發表   2 N* C9 `) o' F1 j. H
唔系入後面
1 j* G7 _( v  Y2 p系用口3 `* a+ t" o2 `& `3 b% l" T8 x2 j

/ K  E5 G& s. t9 B( K可以借J比我試先好PM
* l9 [. f: N$ X! F3 M! h
8 Q2 J! D( `! Q" E! h  ~& X得tg無其他
+ l" t: `0 Y& b* b
( e  l3 k, N5 ?* U# N4 v( r我亦喜歡
) ^  w1 g. W# r3 M含至另一半
! I1 P( m, {6 r* ^4 z發射

男定女?可加戴手套?

咁你想要男定女幫你?
+ t" B8 P9 x% Y) a4 r
  P5 d; E/ Y# _" A
引用:
原帖由 tsam092005 於 2022-6-23 09:12 發表   6 Y4 Q6 T& H. d# a% R# Z: q" H7 ^4 s
男定女?可加戴手套?

你幫我戴套,可以比你含

【不錯!!不錯!】今次竟然唔打 【不錯!!不錯!】

Tg @Tom271

好似好好玩咁噃............

怕唔怕口軟先

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-23 09:59 發表   
/ B0 Q2 b7 y1 w+ G/ o咁你想要男定女幫你?
# o& V- R& H( T4 }
2 X  x- C1 ^9 Q( r9 K+ h
: \$ C0 ~1 i' F1 h9 n$ i9 A, }+ M女,戴套,戴手套

唔係要用埋其他套先試到分別咩
TG:

梗係環保吹最好啦

就算0.01都係一層膠哦!

回復 7# joey221 的帖子

若遇上心儀男士,當然樂意服侍他,被他爆到我滿咀都係啦!

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-6-30 23:57 發表   . u& O+ _4 \$ ?& e) a9 {
若遇上心儀男士,當然樂意服侍他,被他爆到我滿咀都係啦!
; h% D" |& `$ L2 q  o+ ^  d1 X* j- Q4 f/ Z: R. {
同意的,不是每個男人和我親時8 t4 q% d5 V5 Z* p& f
可以不帶安全套
6 n; R; c7 N: O6 |& M# P0 l男人是十分貪心的
" H9 q; I" G( M, n! o: B初時帶安全套口交、之後又想不帶走
  k4 p% A7 Y8 N3 M& B奉獻各姊妹健康第一$ P7 h2 }* Q6 E

/ p/ U1 r. ^# j4 @[ 本帖最後由 joey221 於 2022-7-1 02:59 編輯 ]