嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想試0.01

想試0.01

唔系入後面1 A( F" G! V4 b" s5 B9 c
系用口; d6 d6 O& q9 ~$ |4 s& B  o* ~, D

3 V1 P  V! ]& h8 b+ `( A( H$ Q' S! l) \1 ]可以借J比我試先好PM
# P1 _. |! U- [# h! L5 ]2 }
9 {& e8 H+ u& ]得tg無其他
覺得好的就按一下感謝吧~~

一世人只試一次; |7 z6 o; q$ e+ p# C, b) R
因為未含過

你肯定只有一次?8 ^3 ?. c) b! z: D6 z3 l1 }
3 y' c+ X" A" J1 R& F' ?( G9 o# g
引用:
原帖由 p8173 於 2022-6-22 21:23 發表   
3 _& C& x, Z: j0 f0 w+ Z3 p+ F) b$ b7 ~一世人只試一次2 m4 H0 ~, L: _8 J' ~( E
因為未含過

含個膠袋

引用:
原帖由 p8173 於 2022-6-22 21:03 發表   / X- w5 `! T( T" z) L3 P3 \
唔系入後面2 W5 x8 d, w0 l+ j( s- ~
系用口8 l: _8 |' `3 e; K

0 H& k1 x! H! ?, E6 G可以借J比我試先好PM
( x( ^7 `2 H  O
& N0 e$ D! @" o" |5 B得tg無其他
8 W' Z! x% f9 @" Y% g& V; U) o
我亦喜歡4 J! o8 i: [4 ~9 z3 z" r4 u  n
含至另一半# a1 d! l; F; N; p
發射

男定女?可加戴手套?

咁你想要男定女幫你?  c* h. }* Y1 l1 _/ c0 @
3 e, S- q5 C) y& ~; i3 C+ v& k1 N
引用:
原帖由 tsam092005 於 2022-6-23 09:12 發表   ' h' P4 l7 y8 l
男定女?可加戴手套?

你幫我戴套,可以比你含

【不錯!!不錯!】今次竟然唔打 【不錯!!不錯!】

Tg @Tom271

好似好好玩咁噃............

怕唔怕口軟先

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-23 09:59 發表   
/ }8 {; h1 C# ?1 n  j: y# E咁你想要男定女幫你?4 x$ T. F! L: e/ X. Z

7 y7 r% \* v4 b$ E6 a% h5 F
1 g' K. H$ \; @3 H# k9 F女,戴套,戴手套

唔係要用埋其他套先試到分別咩
TG:

梗係環保吹最好啦

就算0.01都係一層膠哦!

回復 7# joey221 的帖子

若遇上心儀男士,當然樂意服侍他,被他爆到我滿咀都係啦!

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-6-30 23:57 發表   2 q% L1 W/ R* L5 @4 e
若遇上心儀男士,當然樂意服侍他,被他爆到我滿咀都係啦!
" h7 X" G2 J* @9 d0 ]

3 c+ t" i$ X) x) c& ?5 U0 L- }/ g同意的,不是每個男人和我親時7 K- y6 L( b' Z& ^2 H
可以不帶安全套5 B3 o1 n5 S% [
男人是十分貪心的
6 M; T# ~' m5 e7 Y/ R$ ?# T初時帶安全套口交、之後又想不帶走2 Q2 }1 h  `) x$ h+ B0 c, k
奉獻各姊妹健康第一8 A9 p8 t3 t+ f  v7 c' n

: A) c6 {8 f" Z, x[ 本帖最後由 joey221 於 2022-7-1 02:59 編輯 ]