嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現實CD就好易。5 s, s- p/ m. u' p
要發夢,夢中發現自己係CD緊就好難。/ Y6 ]7 m0 o  \; r/ L- |
但係,終於發左個CD夢而醒返成日重記得!/ @& [" v+ p! E

5 Y0 f9 k5 O8 a/ u! u可能瞓覺之前睇緊自己新拍d CD相吧。1 U, l& F, l" A# P: X0 \% K' f
夢入面,我居然同一班姊妹一齊CD緊,應該係同人一大班一齊屋企CD開Party 吧。
9 R4 _8 \& \) k. l夢中感覺係…嘩,終於同其他CD同好一齊見面。少少驚喜、又驚又喜。
) \* I9 f1 ^8 K% f- @6 K5 p之後可能瞓覺之前睇香港一段情色xx新聞。0 y* f2 u; q/ q! o+ ]  ]9 P  {/ v
夢入面Party見有一男一女xx緊…, W0 V/ H* P; f  X7 }; F4 j
Wow…但夢入面既我好似見怪不怪咁,$ _: {6 s' B2 H

& Z) t3 y0 ^2 X1 G  J9 i根住呢…只記得根住係夢入面醒左(但重係夢入面),而驚覺其他CD都好似突然瞓緊/剛剛瞓醒。
& \2 q* x2 a1 ]) R* _之後突然覺得…大件事喇,點解我唔記得party之後發生咩事既,係咪我地全部比人XX左!?
" w9 x! r/ l& F3 J; J' z, o - P9 r) k( G4 f: h( y

! n- W- t) Q& [. O6 f$ x1 I2 z完…
; y) K# \$ `- q5 p1 ]8 b) U/ }' c+ x% ?- g' k
之後…就現實中真係醒左.!! G, Y6 X+ W# p6 q8 d

覺得好的就按一下感謝吧~~
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
妳第一次夢到自己cd?

可能是每天晚上總會穿

好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )

發呢種夢真係又驚又喜+ a0 `3 ]/ O" ^6 t4 I
6 y8 o3 c$ c6 X* N. ?
我試過發夢自己變左女仔,仲M到9 W+ C2 d8 Q2 L9 x$ @
一醒,真係濕左!

引用:
原帖由 denisews1018 於 2022-6-9 21:15 發表   6 w# b" p+ Z: u6 q: E4 F" |# G5 ~
妳第一次夢到自己cd?
' K$ U5 O' Q9 g$ ?- ]+ p! o

# v9 u) p  ]$ Y" b5 k# N係呀,第一次。  g* G! O8 X- l7 k7 ~

& I: s0 r) L# q) ~: r9 t
引用:
原帖由 okmijn 於 2022-6-9 23:39 發表   4 k& S9 q3 ?, X2 ^' T  R- L
可能是每天晚上總會穿
" K! r. n+ Q! b
的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。
; H  {, s- N- F2 k2 {- F
, U* `* [9 \) U9 O4 j# P5 P$ t( {' K
引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-6-9 23:41 發表   
( v9 t$ g  T% u. S: T好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )
; Y) z* a" k/ D; j) u睇黎係啦,今日磅自己輕左!
. w. }# S% s8 i; |9 t% P" H/ W- o4 f, k* R3 ?# L
引用:
原帖由 1677 於 2022-6-10 03:24 發表   6 x& [+ w( w- X
發呢種夢真係又驚又喜
% W" {; A3 |' _! ^- H9 g. P0 t& f% ~( _: h8 L
我試過發夢自己變左女仔,仲M到8 d( w4 {% A: }# z  C" i
一醒,真係濕左!
( e$ ^# m2 i, R( \嘩,要夢到M到重難。3 h+ b6 E+ ^+ F) [/ m/ D
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-6-10 09:08 發表   . Z$ n" b, o9 h. L
你就好啦, 可以發D 咁享受
8 S" S+ V  v* Y) z$ E# k! |
我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。
1 G/ @& P& v  H* e+ Y  a/ P5 O0 E' K  Y0 I2 ^
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-6-10 10:05 發表   
3 c) m) O* ^7 x6 o' J6 r
: @) S; X$ b) v8 a" E4 }/ S
. u1 T3 H4 j( W( O. t1 m0 f" |係呀,第一次。+ F/ v; y3 _# f4 E$ [

( B  X! i" M! ]8 K
9 W# u. |/ n# n8 W的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。8 I( h) B7 K* C

9 X! W" p4 T7 |' `- j& E- r# q2 F+ ]" k) y$ Y$ x% x
睇黎係啦,今日磅自己輕左!7 u$ x/ }: o$ X$ s" @* B; U

, L- M+ l( c; Z+ e7 v- k6 V4 v2 V' L% E0 G8 V) P
嘩,要夢到M到重難。$ g( a" x- L' E8 c

6 X: W) N4 c- h: S我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。
& N8 q/ z, l3 w/ W5 L2 `(你的cd夢好開心噢 )
8 [8 Z$ a3 v3 _! ]1 Y9 C& i6 z. y. p; q

; j1 J9 O1 A! F6 n我也發過一個cd夢,夢裡自己全身貼身女裝,在一間豪華大宅(不是我家)裡面行。我逐個房逐個廳咁自由自在行,也可倚著梳化隨意半躺下,沒有其他人,窗外透射日光進來,可知是日間時分,但我沒向窗外看,也不餓,也不想去廁所。正在享受這份自由時,突然想到:我在這裡是出不到外面的!/ x, B3 v( L2 K
2 B# M5 }' J& K/ o! K
跟著便醒了!(醒後有點害怕,不停透氣 (!)~ )

發完夢就現實中辦一次