嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有少少鍾意左收 j j 添

有少少鍾意左收 j j 添

今朝換衫返工咁啱見到條少著既男裝底底,因為袋位好淺所以會壓住弟弟,把心一橫著住佢黎收 jj
5 [( E# ~# C" G* S8 M" ]
2 b& ^. M5 a2 G! k跟住我就出門口搭車返工,中間我都驚會唔會硬返扯住,點知一路平安返到公司 , h6 l9 c. j% U. c4 b9 I
# i! c7 L/ ~% U
斟完水食埋早餐就一路坐係個位,怕比人發現,坐下坐下就兩個鐘,由出門口計就三個鐘先想去廁所- a7 h; e5 q0 Z6 y8 R- b* h' g

- A; O! t' S$ }7 S0 J3 P9 j係個兩個鐘我完全感覺唔到弟弟既存在,對腳點郁都唔會夾到蛋蛋,感覺上個人好安定
4 L; V' I6 [5 L. l$ J/ A% v, w# S$ m" \0 m8 z- |: E0 Y
去廁所就麻煩少少,要去廁格屙尿抹返乾先可以再收返好繼續做野,如是者去到食晏條底底著鬆左就壓唔住,搞到我想揾條底底換左佢再收過4 e" y2 m) X9 \3 k* s: J8 x

; h5 ^% V* u* ~, L6 y7 A睇黎我都係時間去買返條塑身褲試下全日收j既感覺 ( A1 P2 c6 ^2 L# j

- I4 x0 Y7 O& c[ 本帖最後由 kinkyb 於 2022-5-19 21:16 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-19 21:12 發表   
% H# z5 s; b2 [% o; U今朝換衫返工咁啱見到條少著既男裝底底,因為袋位好淺所以會壓住弟弟,把心一橫著住佢黎收 jj * K' v+ s% ?6 ?: S: p: P" C3 t
% f' n- d7 P! @6 {6 P2 I# d
跟住我就出門口搭車返工,中間我都驚會唔會硬返扯住,點知一路平安返到公司 : |0 j. v1 D. ]0 J: L

# ~' l$ x4 B" d斟完水食埋早 ...
1 K) v" J* |( ~9 Q+ m8 o5 M  V+ \/ u" q0 Y2 |' }& k
我已經長期穿上女仔內衭$ {9 x: l( {+ T2 w7 L5 w
把jj 收得貼服,9 y8 P, ]0 `* [9 K
但是告訴你一事' \' z! K% H. G( Y
長期如此。是會影響你的性能刀

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-19 21:45 發表   
7 e/ D, ~. a! _1 n) J  W! k2 q# t) d: y4 G. [2 Y- f

8 D* a) w' E; i3 Z$ `我已經長期穿上女仔內衭
" A* l; W5 o: b- I5 \把jj 收得貼服,3 C$ |/ O. U9 U% g
但是告訴你一事5 ?: I( U* D% A$ m5 W0 W
7 }  r4 k2 p( ~; k( `6 x

& E  o; J+ N. s  M收到晒,我都係可以靜靜地係office做野或者屋企貴無人既時候先會做,要出街做野個日唔會搞,因為去廁所都有少少麻煩

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-19 21:45 發表   
$ d* j( G. y# U2 \' p1 R) s9 z# q; A7 c2 C0 {! C& P; t
' `9 a1 r  \( u: ]$ ?. o
我已經長期穿上女仔內衭7 a3 J& d' w/ l9 P1 ]+ B' \  j
把jj 收得貼服,
% f, K7 V& t: K+ ?) Q8 p8 [9 G& X但是告訴你一事. M3 a4 O( A' }& R2 B
/ ?2 K4 Y+ V( `5 n) j% F* ]
影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
深兒

引用:
原帖由 深兒 於 2022-5-19 22:38 發表   5 r  u& Z; b9 e) W$ Y6 _' i2 y  O

G3 F' w( K/ z影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
5 ]! y" B3 P6 m
! i7 T- B6 U' L6 K0 g: U
咁又係呀 之前只係短時間試左幾次個種只係成功感,今日真係有種滿足既感覺

有種滿足的感覺
- F: z0 c" P2 P

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-19 22:57 發表   
) g4 V! R& c* G& S) e1 L8 S; u. g$ x7 X  m6 H- {# n) o! ?

# q! Q4 F: F$ }5 F! F: a/ H咁又係呀 之前只係短時間試左幾次個種只係成功感,今日真係有種滿足既感覺
/ |; @( }$ [- u# D
0 D6 x, `+ h1 f3 P我長期這樣穿  ~) F' l' k: B" O( ]
所以jj 不能再硬起

引用:
原帖由 深兒 於 2022-5-19 22:38 發表   / J1 i( |; [1 [: S4 m/ B
. v* X7 }# a' I; q1 @' A5 W% y
影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
) q1 a& F/ E% T# N9 r' x/ x  M
' C& ~$ C# B7 P9 K+ E4 d  r所以我喜歡做女人,我現在肉洞只有被入

歡迎下海   s2 E9 G( Z" @  m7 U

" z" I% u9 f) J! K我最初收j都係由著細一碼男裝底底開始的8 I2 [# K$ e5 W* M- i
整天感覺到jj緊貼著下身很開心
$ B/ m  i/ j3 I2 h" B' c) a/ {8 I% o6 K) ^) |# j- Y9 }* T" O+ M
之後收j就改穿女底
, `* B$ J) R5 |) Q4 Q因為無前袋位
( i6 Q: `  l" o, |7 v只要不是硬起來jj已不甚明顯. Y; N/ ~& d/ P- _7 W
1 O$ @8 T9 b  |. K# ?
往後發覺女底加support絲效果又更進一步
  @4 X$ Y1 _2 `0 m( H, Y若再多穿一兩雙絲襪效果已很perfect7 I6 `, H- V* ^, k  f6 j  e

% b; n$ Z& [' P用這方法持續咗好多年$ p* C2 o/ p; c" N6 J9 w# s
但因為近年不流行穿c上街# k, s/ K" g* ^. I# |
就算穿也要穿超薄c才不太違和( b, e, o' y* A, L
舊方法唔得# o% W1 y- C7 `) E# _, A

4 }& J0 W& P2 j後來學習網上不同人分享收j方法: N0 Q  \! f( a. [! ?# w
才摸索自創一個最適合自己的方法' A  v, h0 }+ l' A1 r* v
可以穿t-back或直穿c都ok
: Q  |- ]' `& j7 W8 u簡直是上了癮

..沒有了jj的感覺很奇特

回復 7# joey221 的帖子

我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。

引用:
原帖由 Yukafu 於 2022-5-20 11:58 發表   
+ i! \$ v( K# G* ^3 d我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。
9 Z, Y7 v4 |! a  z5 Q8 w' r
( U0 k8 z8 i1 r3 p% c
你有冇後悔呀?

今日著返男裝底底返工,第一個感覺係下面有少少空虛左,無左琴日飽滿既個種感覺
/ N8 I% e% Y3 V7 _& b' a0 ]- ^# d0 B- z4 y2 e: V* n, @
坐係到就要孹返開對腳少少,唔係會壓到蛋蛋,之前唔會覺得係問題,琴日之後就覺得原來唔見左小雞雞都唔錯,個人好似詩文左添
5 Y/ g1 Q3 N: w5 ?, ^/ B* l3 _/ V2 S( G1 ~
而家諗緊周四 ladies day,感受下收 j 既個種感覺 希望將來唔會中毒太深返唔到轉頭喇

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-20 03:15 發表     A7 b; w8 I, i9 ^0 Q* G

Y) g2 @- W+ b3 g, R
  M" D% I- }/ [" L7 r+ U& Y. \所以我喜歡做女人,我現在肉洞只有被入
0 e0 l( P8 y' Z3 [1 e1 L7 U1 F
( a1 O: t" U! H我都喜歡肉洞彼入,不過又唔鍾意被男人插既感覺,只有耐唔中找女的穿假狗插我

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-5-20 11:05 發表   & j3 ^3 L4 q8 x9 U' _! {
歡迎下海
- H* m0 N, h. L" }& v: T3 W: i# x  _: N. v* _, V! o& w$ D* }
我最初收j都係由著細一碼男裝底底開始的
) l( f8 ]! I; Q$ o* o整天感覺到jj緊貼著下身很開心
7 q* N+ r4 S0 b" S% e5 @% F
7 e0 i. H5 q* c& v之後收j就改穿女底
8 V, K* A4 I! |) W2 D: h% B: p因為無前袋位
/ \# ?+ b8 @# R  s只要不是硬起來jj已不甚明顯
( U' ~$ l( t6 z3 d: \9 r. z: t
5 J$ _% s. X( B5 w7 b往後發覺女底加support絲效果又更進一步
4 O3 M. X& D! D; W, V若再多穿一 ...
+ P/ v2 E8 d, N# N( l7 m

' i6 w; z0 U6 B% o睇完搞到我心癢癢想學你咁著,又驚越踩越深
/ [5 \& s& Y. i8 u+ w9 s
; C! x4 Q- f+ H- _女裝 T back 夠緊可以壓得住?定係你用醫生膠布貼住; u% U/ G# {6 x7 u

8 m( v( {! w. w7 _9 `[ 本帖最後由 kinkyb 於 2022-5-20 16:44 編輯 ]

引用:
原帖由 Yukafu 於 2022-5-20 11:58 發表   
9 f6 ~9 S, @  o9 i& \% g我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。
7 M- ]+ ~, {+ L. \8 |( I+ C4 V. m3 c5 j; d/ o
我想問加左M巾或者護墊,係米可以收得隱陣D,我琴日係棉質底底褲檔係會凸少少出黎,唔會壓得平

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:38 發表   
7 ?/ I/ ~) j( B; W- y8 F+ M
; @0 f/ f8 I$ q4 A, F6 J; h+ \9 n
睇完搞到我心癢癢想學你咁著,又驚越踩越深
: ?( Y  O/ O0 B; v6 p3 Q  [9 w# T+ s+ Y
女裝 T back 夠緊可以壓得住?定係你用醫生膠布貼住
  W+ \9 L1 w. g. \' |
1 S+ B- h2 M1 q6 B9 d8 N7 L
要先收好j才可以著t-back

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:48 發表   
- Y; m% a/ A, U% m- q. o9 ?( H  H$ X7 H/ G( I

& G4 B0 Z. V! d% D- b我想問加左M巾或者護墊,係米可以收得隱陣D,我琴日係棉質底底褲檔係會凸少少出黎,唔會壓得平
, l, @2 U: N# V+ l) m9 T

. J( v9 C6 ?1 [; M4 d# ^: N8 sM巾要夠厚才壓得住" n" g# o9 u9 L( {4 I. Z
但外觀會似著左尿片隆起唔好睇* ^" S+ D( k& K7 C  ]2 L0 Z
其實如果淨係自己玩過癮下3 y" ]& H' O9 k/ R$ M( L. k3 S! A
就咁著女低咪好lor
% o: N/ P+ `7 [' R8 ^; J
8 H6 H3 T7 r* b1 h我係因為要影相出帖- q, g6 I$ |2 {! C4 s( B& N* E
出街又會著短裙2 K" `. G& K3 @5 ?3 ]- u
有機會走光才要鑽研收好jj6 _1 l; s" s7 G, F6 d0 u2 \

7 K7 [" Y" [+ N- ^[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2022-5-20 18:22 編輯 ]

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:31 發表   
4 d. v1 A2 }4 E5 x& N6 u" W
& `! S: ~& c4 q4 _5 Q; m
4 `4 m. b6 l$ v我都喜歡肉洞彼入,不過又唔鍾意被男人插既感覺,只有耐唔中找女的穿假狗插我
- U8 y0 P4 g0 g% |* a2 w
' M  @0 t" Y' ]* W0 h' l至緊要自己舒股7 V1 [9 i" e& [/ `6 F  R
电動jj 我亦有玩⋯⋯