嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。7 n5 r' n  @4 O% |2 d, a! p
即刻去左買晒兩款。
5 T3 r6 |2 T! ]* K2 K8 X個人評測:
6 z; j, Q7 [3 f  @! n
1 K8 j3 F0 l1 H" Q0 F
# a  O7 H( K9 U9 b+ PYes, 係似比較薄不怕露邊,
6 d! M/ h8 U- x1 @; D但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。
9 G& v: U  I0 D  ?個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。) C. W+ s" f$ D

+ p# |. J+ K, C! m不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。, u. h$ v7 ~5 f' }2 p  |
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
& }  }3 a+ z- `0 u但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)( M2 \. r( Z. @* _8 H; A  Y5 y

8 s2 y' i( m* {% [0 e[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-5-16 21:15 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!. G/ `3 I" o. Q/ ~. L' y" B; Z$ b

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
' v: R2 |$ c  e, n/ H( C0 ?3 p' ?可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   
! t  ?, n- r; A: l2 w我有穿其他品牌
0 F  b/ L) Y/ e1 X

M# U% f8 p8 K! |& ^可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
% B! @/ K$ V, t, d* h- E+ y睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
2 R- z0 G- h0 M2 i即刻去左買晒兩款。( f; w% H1 B$ B
個人評測:9 G$ w+ D* K5 b- z2 C, ~

- D) }5 p* L* Q. b1 e2 D) V* Z0 {& w" f- H9 t/ e
Yes, 係似比較薄不怕露邊,: \% n0 o8 u5 {4 k) Y( {% ^; W! C
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
6 F$ ]/ Z% K% S- B0 e0 k$ |# o6 k( K; t

4 i: F+ d9 q- ]+ H我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明3 S) x% E2 s8 H/ r4 D
3 b- l3 y  z' X! H7 L- g
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
) k5 c: o% i- U0 v3 l7 y& D6 I; S; M6 `/ N! _1 H

2 r, J% U+ g$ T1 X可以介紹一下嗎
+ \3 t) ~% H3 y( Z3 y
# d! O! q6 o# l* ^: e. y: Y; N4 n
我多穿什品牌9 W8 ^$ U: K$ P9 C: H. o/ f/ B
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
7 [( p# S0 w0 ?7 K2 x兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
0 f& `) H6 q9 e& H
) E6 i5 {5 c' G& ~3 J0 B唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝, q$ d) [0 M# r- f- b6 f
* e: n5 W6 @. k0 R( T

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   9 V( B) f7 N0 k8 `! v1 W/ f
* l1 A  p0 X& K

+ y4 W" Q2 p7 m8 I% A6 D" |我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明" s9 V) ]: Q4 c( `8 [; N, @
301132( P, B; b* D1 f  k
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
5 I# ~! K3 q. v

$ d4 |0 ?* E5 f8 ?7 Q1 ^2 ?& N' h我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。! p3 L+ |' k8 S: e0 @& m2 Y

, }% I3 X* U# H4 D9 [/ s我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

看似不錯哦!
- z' [" S5 d% C' I; P但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的

不錯!! 不錯!!