嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

與女友交換校服著,我著校裙,
5 I1 ?: e+ Y. H) M她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,
) K% h/ G( f/ Z/ J% H) X5 a) d之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,# c' k& p. e5 e& s/ n" W
之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,
' g5 {; l! X3 P: I2 u6 C4 i將超能膠塗上包住我JJ的校服上,
8 c& ~2 v6 c, f9 O9 L現在黐得很實,很難撕離
: j' p- O" R) D' L5 T0 G& Q+ B而在JJ不停出水,水由包住JJ的小孔流出來,9 W) Z( q' J4 D0 u# q
她要我一小時後才我撕離,她一小時後幫我慢慢撕走,. s, M) C2 ^9 v0 n% m- ?; ^
近花了30分鐘,過程非常痛苦
7 s0 i/ Z) ~/ c. ^; v1 f8 y; N, Q+ E. V# k2 S
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

看來女友開始玩SM了! n+ o) a' Y% q, b
小心返唔到轉頭

wow! 請樓主真是要小心呀!
$ j. o3 R( u& Q2 ]1 r$ XJJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返

可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢

看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。

好似好好玩咁噃.............
% G0 ~" r* d, [) P$ l7 c1 t6 X! E) h$ S3 F5 [6 h  {/ a) C8 H
你女友有無咁講..............?) w1 }1 [5 X9 I
* m& z$ L/ h7 X! u6 f2 ^) x

呢個究竟係咩玩法

估唔到玩得咁激。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-4-20 08:24 發表   6 \+ Y1 J/ o# A% s, ]
看來女友開始玩SM了- i7 U! `: B# I
小心返唔到轉頭
4 U: i( a/ S( p其實一星期都會玩玩兩次

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-4-20 08:54 發表   . t8 X6 x+ `3 [9 d' L$ S5 n
wow! 請樓主真是要小心呀!
7 U  W  z1 K, u0 Z7 q1 q6 c( u& N0 MJJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返
  C4 I" S8 u& I6 O* M7 ~我已經鍛鍊到爐火純青了

引用:
原帖由 juventusandy 於 2022-4-20 09:53 發表   ) q- T( J. _4 ~/ N5 |+ Y' Y5 n
可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢
, Y3 ?! V: K1 f9 k# L+ ~  E+ X
很爽yy的

引用:
原帖由 okmijn 於 2022-4-20 10:55 發表   
# {& Q( g! M( f. d看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。
3 K5 K# f/ x6 t
其實所有校服都是我的,共40多件8 n. P' v* u& o" @2 A* x$ v$ t! o  P
今次由於黐時間太耐,實在比較難甩

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-4-20 10:57 發表   
  Q' U. V2 B9 t$ l& f/ f4 S$ |8 c, M* n好似好好玩咁噃.............
& {( j: G# x* O" k8 |
- v1 j9 v- N6 w- l& j' ^5 f: ?你女友有就咁講..............?
! O- o6 x6 u# ~% g. N' i( v, h1 S! N
真的很好玩,每一個月都會玩幾次

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 00:53 發表   
. x$ f/ b+ `4 j7 |與女友交換校服著,我著校裙,; s  Y5 O, n7 j# y5 O
她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,4 z; T! x& b5 S9 T) ^) h( s
之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,
8 D* a4 C* p# N' J之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,
7 S/ z0 [  U/ i, a/ Y1 T8 s* L將超能膠塗上包住我JJ的校服上,( J! E- y0 Y/ u
現在黐得很 ...
: o- s. n" J0 \$ W
大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-4-20 18:33 發表   ' K& }' b+ G' h; x% F
4 r: Y& P" G3 k
大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?
8 W+ P( {4 ~! q# g" J
佢不喜歡含

呢個究竟係咩玩法......

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 19:47 發表   7 u3 E0 s. N& E5 d3 |! y; R$ G
& q% @* q7 Y" e# j! Y  o/ r
佢不喜歡含
! N9 \  M5 l5 s/ `唔係掛? 含都係女友嘅職責嚟喎

咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???

[quote]原帖由 mimiwong 於 2022-4-21 06:11 發表   
' K* Y( d: [" _6 m6 w) j) \! f  N+ Y: m" ?5 g: N
唔係掛? 含都係女友

引用:
原帖由 yt011007 於 2022-4-23 12:01 發表   
# D2 u2 ?; P  x3 Z9 K: j咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???
' h- \, b  ~! |/ x! p" g8 X+ @件校裙已經撕爛了幾截了,她話留返下次再玩過