嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想認識天水圍/元朗既Cd/Bi

想認識天水圍/元朗既Cd/Bi

有無住天水圍 元朗既 Cd Bi- p$ K8 g$ O6 M6 x5 x2 a$ \5 T
1 [7 j, V6 M( ^
好想識你地 # w5 w/ X  o6 `4 ~( f8 N  y5 ^
6 {/ s: v! v* p2 w9 v  ^* W
我唔介意你唔識化妝 但我最鐵意你地既蕾絲/黑絲衣著
; X' l9 t0 G9 n, Z/ ]* L! ?
( H  r  i3 Y2 b/ T. S* L不過唔同區大家都可以認識一下. L0 k8 O) Y. D1 |1 H$ G
) l" C2 e1 {5 I% o* N/ e7 M/ A
有機會傾下計 就 pm WeChat / te
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔識化妝唔似女都接受?

引用:
原帖由 gila 於 2022-3-7 13:18 發表   4 [* ^8 X0 `( D" Z( h( ^' g
唔識化妝唔似女都接受?
! |( V6 q0 \* Y# m; }7 S3 F4 R緊係得 衣服搭夠就得

咁肥又接唔接受? 例如183磅? 都唔係好重。7 k: U9 Q8 w- q' Y2 ^

3 C" Z# |7 B( T) _9 o8 h+ T/ m
引用:
原帖由 Lazy_tong 於 2022-3-7 15:39 發表   5 x- d8 W) [3 s

- G# C5 K: v! R  T& c緊係得 衣服搭夠就得

引用:
原帖由 Lazy_tong 於 2022-3-7 15:39 發表   $ o2 L3 T8 |' s3 s

* E: R( L7 s; h緊係得 衣服搭夠就得
0 ~/ C% v0 D) D8 e$ P4 K, y5 q9 w  Z1 D! T- X. K2 v
咁算唔算係:
$ N( I' N; T7 F6 K( a( t0 K2 f, m唔使理好醜- o) }" W2 X* T% b, }7 F
最緊要就手

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-3-7 19:01 發表   
+ f9 [  i* G+ X/ ~4 N, |6 b0 Q, X/ u& Q* U9 [) V$ p4 @, J; q* @

7 C% n+ m$ z5 o% S0 X$ B% {咁算唔算係:; X5 S8 {% p% a% _3 Y! P, \) Q' @
唔使理好醜
  P) `  d3 ]- i! N' V7 U最緊要就手
1 ?( N! K- l3 h/ D; ~

+ k" d; ^9 _$ p5 m; r唔算 睇內在美 有一夥女兒心

引用:
原帖由 gila 於 2022-3-7 18:11 發表     ]# V9 g5 l# b0 x  M
咁肥又接唔接受? 例如183磅? 都唔係好重。
; I: ~  v, B9 f/ K1 N, r8 V9 g; e/ `1 T* Y0 B8 a- i
% T0 [. y1 v( @+ R
咁都唔係好重姐