嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

瘦底文弱書生想識CD姐姐

瘦底文弱書生想識CD姐姐

廿零歲瘦底文弱書生
! ]' \2 Q+ Z( f- G7 N3 i( H) R想識CD姐姐6 {! f. o9 v5 R6 h
認真發展感情關係
- @* t4 A$ d. [, T& |, |' _6 x" B- l, ^6 b* Y, o5 ?
覺得好的就按一下感謝吧~~

咁你係書蟲,精蟲定雞蟲?- F  E2 H# C( L% ^" Q: @# Y
有幾弱呀?

回復 2# gila 的帖子

識咗我咪知

你想玩咩先

聽講身體越弱 性慾越強

文弱書生好欺負$ S. w& f, ]$ l, z8 K1 N
Gila可以考慮下收佢做奴喎

引用:
原帖由 Marie0749 於 2022-3-2 14:08 發表   
) S3 I# Z  H6 k' L聽講身體越弱 性慾越強
. s& F& Y/ j, ^' X
* c! _% y: U3 @0 g; d; H( l$ j
前後調轉好似多D聽到
% A5 z; I1 s4 i& s) {$ Q
: z2 Z+ `5 z4 W9 d1 Y[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2022-3-2 14:29 編輯 ]

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-3-2 14:27 發表   2 ?# s+ d# f1 L6 R

7 u  |4 k' Q5 j( f0 z2 S4 z( H3 Z  @! Z
前後調轉好似多D聽到
  g$ N. h4 E, |+ A* H- c
1 f) N) i# x9 ^: s$ z; M
佢只係前後因果調轉左,某程度上黎講都無錯ge

回復 4# VinVin 的帖子

靚靚姐姐be frd ok?

回復 7# JoJo1217 的帖子

唔好蝦我

回復 9# gila 的帖子

溝女都要因住犯角安髮 即刻自我審查9 k* w- a! S% i, A
' Z2 O/ P$ b6 L& P" u$ J

加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

TS可唔可以識ww

回復 1# charlie12206 的帖子

請問你想認識年紀多大的姐姐呢?