嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

瘦底文弱書生想識CD姐姐

瘦底文弱書生想識CD姐姐

廿零歲瘦底文弱書生
! F% D% D" k9 A想識CD姐姐
6 h7 {+ x/ y$ Q& l$ P認真發展感情關係
- h* f9 Z: ]5 v
: j0 j! v8 E- }* x. F( H[ 本帖最後由 charlie12206 於 2022-3-2 17:53 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

咁你係書蟲,精蟲定雞蟲?
4 k4 _, s. {; V( Z有幾弱呀?

回復 2# gila 的帖子

識咗我咪知

你想玩咩先

聽講身體越弱 性慾越強

文弱書生好欺負
5 J9 @( Q% ~! |+ rGila可以考慮下收佢做奴喎

引用:
原帖由 Marie0749 於 2022-3-2 14:08 發表   ; i7 H% v  Q5 c0 c' b* s/ Q
聽講身體越弱 性慾越強
1 u! s% A4 B- ?1 J: X% V7 J- L# t* f6 m- d/ c
前後調轉好似多D聽到
: ]% q$ H. k0 ?& Q& k6 _$ n) F% o1 L! `5 K

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-3-2 14:27 發表   
5 J+ U) Q9 P5 L( k2 U3 ~
% i. Q" Q' \' i& Q9 W: P% ], Q) S6 H4 Q6 v, a' \4 t9 j2 Z. T& \  b
前後調轉好似多D聽到
  M  A3 O$ P5 N1 f! Y; }  v
* o% R6 B- U' u5 |3 [2 N2 r9 Z+ s
佢只係前後因果調轉左,某程度上黎講都無錯ge

回復 4# VinVin 的帖子

靚靚姐姐be frd ok?

回復 7# JoJo1217 的帖子

唔好蝦我

回復 9# gila 的帖子

溝女都要因住犯角安髮 即刻自我審查
5 A; O1 m+ H5 w3 H* }/ R$ {  v% ^" N+ |

加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

TS可唔可以識ww

回復 1# charlie12206 的帖子

請問你想認識年紀多大的姐姐呢?