嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   6 F; \' |; B! p7 u0 i7 l% k
下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
2 `; w5 X4 z5 c4 F. u
% v* C$ T+ E$ T: P# B2 Q. @
夏天會,好現。4 d  T$ {4 R+ ^* O2 s. h

, z  i/ Q2 z% S2 r% A5 _- R3 W6 z(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   6 x+ p1 e! Q5 G) S  V

0 b- n* f* v. v) V+ {, ~
  x, a* l5 h) M- S) V1 V夏天會,好現。" z+ H- P) U" x5 l

+ I0 `8 w3 o+ l& L2 q- q& T(o^^o)
" k  L2 N# e6 d# u; ~$ }
" U. V! [7 `+ ~- s! M) o
夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   2 _' P: j' t5 j* ]( ^3 K
我果d全部lace款,仲有幾件連身款
4 j" R, S0 Q% s/ C2 s6 [# [% E, v6 ?
' c- z& q% L: |; P' s1 Z! N3 s
應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   4 e6 N$ k6 E/ u: m2 h
都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
2 W8 S0 n5 K, T) Z
4 F6 H; @6 b" b8 W% R8 M1 ~Sports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   ( x, c: `8 v# x6 q( s7 a5 G
5 ^# ~( c+ i% G- U) |

' o! e. h, i. s1 L# J夏天唔敢咁樣玩
1 n5 w. M3 T( P9 r7 L- U
  `( ~( `$ B# C
現在天氣,正合適
- I2 w) e, \! [7 q+ m, c" l' G
) s; q7 _( G2 Z(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   
3 |4 D3 J8 R7 b% W$ R4 }# E( p& ?6 _

/ e" `  g1 }- Q1 @. P現在天氣,正合適& i: p' E* B/ v: z. ^
, ?1 k4 y9 R, e" i
(o^^o)
1 V& c+ z9 `) R; j; [
* I* D0 L2 R4 U係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   5 K0 p% g1 {% R3 A
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
" u* Z5 O+ b) ]5 v" j
0 G" N1 b* y" [
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   4 _4 ]0 L- y) {9 ^! N$ M
我多數都喺入面著死庫水加絲襪
( A/ q4 ?; I0 {+ Z3 k. u! M# I

1 x% L0 `! k! u# X/ p死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好
( `2 |5 \" \! x+ k7 q介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   2 H0 G: G, u9 l  d; a' @
邊間bra鋪有得一齊研究咁好 / M. u$ ?! f/ I0 @0 k+ ?+ a7 P& Y
介紹!介紹!
! o( M  ?* k0 V- ?: S) ]8 H9 ~+ y  _- X; X: {3 n! [* `
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
: ^& v: F& _* {, Y+ c3 D/ ~1 j3 D
. D3 X, |4 x( }: g1 R7 W- e一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表     c& n; U/ G) @" z+ H+ `
- r! c8 H# B/ R
/ \+ {- v  u2 m
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦* ?+ ~2 S9 c4 i6 W+ ^3 d

, n! k6 a# ]5 y9 I一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
  r9 A9 e0 Z7 W  o9 G: F! `1 E* v
8 [7 ]$ ~, V4 N! s7 K  {  _0 Y$ x果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   
: N8 a. L5 o4 ~6 u
/ ]# L7 o) ~/ S. V/ g6 z4 A- B( w& Q, W) n" f1 U
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
( |' N$ F( ^* E0 i; y
% e: z! F6 I: b恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我