嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次戴Bra Set落樓

第一次戴Bra Set落樓

早幾日同個Friend去玩,佢車我返屋企,我沖完涼之後佢急Call,原來佢某一次停車開門時候,跌咗個銀包,想我幫手在屋企樓下搵。我沖完涼就著咗個灰色後扣學生Bra,同灰色莫代爾女裝底底(就係圖中呢套),外邊著普通睡衣。收到Call就即刻換衫落去搵,因為諗住係深夜,而且外面都幾凍,所以就索性只係換去街衫,裡頭繼續戴住個Bra同女裝底底,外面著件大褸(拉鍊拉得好高)落樓。
6 ?+ m: h( R, D9 M! M! J' A. I: f' Q/ z# a
第一次戴Bra落樓(著女裝底底出街好耐以前都試過一次),仲要問看更有無見過銀包,係幾興奮,不過一D都無緊張,覺得都好自然
9 K) ^$ c$ V0 Q- T
9 j' u$ A- u1 T; @) d抱歉我唔會影著上身後效果圖
& z( ~! A1 w+ ?  z0 A8 s
) I% J* w7 W1 g4 o6 h. N3 D[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-2-5 01:47 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wow! 不錯不錯很美
/ Q- C' r% ~" [" S% J% C0 X* S很正的體驗

冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街

多謝分享...............

樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街

CD中與別人互動% p* K" G2 g! A1 _, N% V# o
是很刺激的體驗

不錯呀, 謝謝分享~~~

內變係好開始,著得多就慣。
  U9 k! x0 [, S6 `1 b) P- N
2 e5 l% R- }% ^1 X我自己早已經日日著女底,, E' B7 T% g& \+ O4 `: s! I
甚至唔慣著男裝底褲

引用:
原帖由 nightmate19 於 2022-1-20 10:08 發表   
# h* n$ g; g# u" w冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街
  K! y6 l: r4 I- N9 n+ J& U0 L

+ T3 O; W' \! P5 o" C的確係,但日日返工都要見好多人,所以對我來講就好難做呢件事,只可以深夜有機會先咁樣玩下(當然我唔希望我老友成日唔見銀包)

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 12:49 發表   $ @! g- |3 C! h8 ^
樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街
% V# ^: ]9 e6 n. j1 s# Z! \
, {$ D& d5 G  |% z! z! I( p其實真係講緣份啦,我之前故事有分享過只著學生Bra同女裝底底,在我住的樓層及後樓梯野外露出

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-20 14:13 發表   . l3 K/ z# l* l! _  H
CD中與別人互動2 z( U# C9 a  p* F  \
是很刺激的體驗
& N: M% D. p9 r; x' m
7 y! L8 M9 p$ ~! V* C( m6 ]  D嚴格咁講我只係TV,因為我只對學生Bra同女裝底底有興趣,其他都無興趣;但體驗確係特別

引用:
原帖由 1677 於 2022-1-20 14:51 發表   
5 M0 t8 _; W  }; p+ p  k! u. B$ F內變係好開始,著得多就慣。& _2 B. A/ K7 V4 x
* X& \! R' n6 g6 r
我自己早已經日日著女底,9 g# s3 L/ {* D7 E
甚至唔慣著男裝底褲
& @6 {! @) i5 h, c

3 G' R9 G3 [' \# F! j0 F可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到/ @# k; m& Z3 ]3 o

5 z1 L8 w& }: M5 D% D我早幾年在外國讀書,自己一個住,就話可以無時無刻著Bra同女底,不過當時無著出街的想法,依家回想都覺得可惜,當然應該要趁當年在比較開放的地方咁樣玩

有 cup 的 bra 0 F' T! }8 R9 q, l; T& O! ?
就算有外套,
/ f3 P$ U' o: Y# m& P& e都覺胸前 有凸咗出嚟- B% {" C) r& J* B* f/ D$ _& a' K' O

( h0 O/ K& U. q[ 本帖最後由 misslady 於 2022-1-21 10:02 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-1-20 16:46 發表   
2 H- c6 X- G# h+ Y3 g- A有 cup 的 bra 9 u. k! \5 R. q) @( |1 B% \
就算有外資,
6 Q# D8 C' s: N8 |& V3 C$ W& i( E7 ]都覺胸前 有凸咗出嚟
+ E& c, ^8 s. [: {, p2 ^

8 z& p8 T2 S8 ]3 B; ~Thats why件外套拉鍊要拉咁高
6 p4 w8 u7 A8 W8 H0 E- g8 S/ }' T$ M, b! _- {+ O
依家淘寶緊圖中呢款後面有扣,前面有墊的學生Bra,拿走裡頭個胸墊,以後再有機會著出街都安心D,或者屋企裡頭著都無咁礙眼(唔想比老婆以外家人見到)
! w7 M2 b4 N" Y  _4 I$ z" N6 c! D/ X0 t8 S  s
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
# E  W( S. I6 s+ _

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-1-20 15:35 發表   " G; A+ |1 `: C% _$ n1 F

9 |" e( b) `: A; I
( ]5 U2 V4 w0 m6 m# A! B9 u. \, _可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到
6 A% u) o" {% v+ \2 E9 k
, `9 j+ Z) i" G' t" k3 f我早幾年在外國 ...
2 f  ^7 b9 U. f! v' b, c
師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下4 j+ E' r5 E. [) U: |! h/ M7 Y
0 }# Z- E+ i5 V5 y

回復 14# Johnlovebra 的帖子

有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去3 \$ g, b( T; j- Y$ K. @
所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:46 發表   ) Q  F: {6 j, L. C+ k& b
有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去1 ?2 @4 V# M* N7 Z1 p) M) k
所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街
/ F7 e1 H2 s: e/ K
" \/ K( x  [" _8 A' c. [/ H
我同你地有D唔同,我只鍾意學生款Bra同女底,其他就無興趣;著出街就視乎緣分啦,視乎能否夾到天時地利人和啦

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:39 發表   1 u) n. H# v; L: u+ {, f9 Z
# F/ i8 M6 \0 y: m2 Z
師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下
: }6 h+ A7 s* |# H9 ]8 {' ^: L( b- @; g  T1 |
我第一次同太太講,佢話佢無覺得變態,Instead係覺得奇怪。無覺得變態我已經覺得好好,因為我知道,好似師兄你太太咁,有類似想法的人好多

以前讀書時就經常