嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[寂寞] 25歲男175 60kg ,招CD SP

[寂寞] 25歲男175 60kg ,招CD SP

好寂寞,想識個cd做sp
7 Z* O" E1 {5 W$ r# O4 @/ e" a  g- h( S7 k+ N  A* N. i
大家tg傾左先
9 W5 J. V& Z0 z& Y" O5 y有意可以pm我,或者直接留低tg! R+ N# {; O8 E" z# D
換左相先好d
" o- p5 {1 l1 G& o0 `% O0 A$ R( W
' w1 U$ G4 B0 S. y! o要求唔好肥* J" s$ D! L. E1 s0 w

4 n- E# a' P: j# ^[ 本帖最後由 johndontknow 於 2022-1-1 11:32 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

喜歡CD如何做SP
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-12-25 19:53 發表   
  h! w3 O" G: b* c: K, d+ F' i喜歡CD如何做SP
" y0 @) Z, H. m0 r4 x
我想搵一個CD做SP的意思...

引用:
原帖由 johndontknow 於 2021-12-25 19:24 發表   
; ]3 i* J! k& p6 H如果ons或者等錢洗都可以同我講
, u5 r7 |1 y; X, q- K4 B3 C* U" Y! U
當人係雞?

引用:
原帖由 kinkikeith 於 2021-12-25 21:55 發表   7 K7 ]( N. J& S! S0 o5 e/ u
0 i: x; e% N0 y( U" c
, A8 a0 H! I# H" u3 b
當人係雞?
3 f8 i) w! D" q) qSORRY
1 N* y' c3 m8 L8 D7 @# h無意冒犯任何人,只係想各取所需
6 u; B: f  p/ U* v) K) d3 e5 |, [
& a4 ?1 a# q7 b如果令人唔舒服,我改左佢

回復 4# kinkikeith 的帖子

似係無心之失啫,可能意思係包養呢
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

回復 1# johndontknow 的帖子

文字上也很清楚,只是欠有意思的靚女cd回應他吧!

引用:
原帖由 johndontknow 於 2021-12-25 22:37 發表   
# z) Q* ^( d% n: S
4 o9 _; {5 i$ t$ w4 \, a, lSORRY
! v* {, ?) g" I$ W' t4 z無意冒犯任何人,只係想各取所需 4 A3 ~6 U0 x3 L3 |7 J

' j' b/ s9 _" X9 e6 [8 T6 z, f5 I如果令人唔舒服,我改左佢
; M& A  C+ H! S
* P  ?) {2 C6 ?0 H* D唔使咁認真,好寂寞為何不去141快靚正!6 i9 Q7 h5 a1 q% W7 X0 e7 t

7 g9 Q2 l2 M" j* D+ Q[ 本帖最後由 avg 於 2021-12-27 21:47 編輯 ]

改左令人誤會既內容~

自推一下,希望有更多靚靚CD搵我玩

回復 1# johndontknow 的帖子

嘩!175高,但只有60kg,都幾瘦哦!