嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買絲襪

回復 56# Yukafu 的帖子

真係驚既話就著返肉色  想著黑色既話可以著厚身d ,即係40d以上

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 57# wky 的帖子

或者可以買高筒鞋/靴都得

回復 58# 陳真 的帖子

大部分人都係望住部手機

回復 59# 陳真 的帖子

好奇你老婆知唔知你鍾意著絲襪

引用:
原帖由 Yukafu 於 2024-5-24 18:04 發表   
1 l+ Y( a' J6 n& Y始終有機會露出腳眼位置,我估有同事知我著絲襪  不過冇出聲,著花紋絲似乎揚左d,俾客見到都唔太好。
3 ?5 P/ J+ E  U7 ]9 B' N9 c" Y
或者可以試下膝上襪款 又有pattern 又唔驚比人睇到
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 CYT 於 2024-5-31 01:38 發表   : [8 y6 I/ B3 G  F5 ^8 y/ S8 p
好奇你老婆知唔知你鍾意著絲襪
) \1 g, D; h, s7 S' ~

( ~, H4 k: e( W6 F' p& A知,不過同佢約法三章,唔會係家人面前著。
/ e# W0 Y0 o5 u* \/ j. B. r* T4 N% T' E5 C
我一個人出街著既話,佢應該唔會理我。

回復 66# 陳真 的帖子

咁都幾好

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-24 18:20 發表   6 n2 h( z9 y  s

/ d3 H& U8 ]: C
( j' [' z7 p  e0 n! t% ]. t2 E# M0 `2 o! r" t& O6 }
我今日便服返工,出門之後 (上午去了覆診,係診所換絲),之後就全日咁著了。
7 R9 Q+ B8 M, T  @3 Z  t7 F/ b8 Z! O5 e1 N6 P- I# Z5 D
去接老婆仔女前,會係商場換返男襪。
% ?* ~. e& m% X5 G& J7 i$ Z/ d. k4 b- ?3 Z) s4 S5 ^
呢對鞋非常淺口,我好少見露出咁多腳面o既男裝鞋

引用:
原帖由 1677 於 2024-6-2 01:24 發表   
2 t! @% R  ^  {6 V  R$ F* i
( N; @$ Q& k1 y
- ]% ^; i7 @0 ~8 h; T! R呢對鞋非常淺口,我好少見露出咁多腳面o既男裝鞋
) |" t  H( W6 f7 E7 e

1 m& R/ C8 B! H% j6 \; p我呢對,係 Keds, 其實算是一對女裝,中性少少既鞋  (淘寶買)
  P  }. x+ C$ Q- r  X1 v" y, K  B3 k/ b) m9 }- ~6 V
另外兩對藍色,係好耐之前著過既 "淺口" 鞋,都係偏向中性款 (Zarola 買)

引用:
原帖由 1677 於 2024-6-2 01:24 發表   
0 ^% V: C9 x* X# s7 M- s
8 {5 I: k4 j4 b6 Z( ]) P. c% P+ s7 S: M6 r& B% O, N
呢對鞋非常淺口,我好少見露出咁多腳面o既男裝鞋
9 n/ M' a& S) C+ C( Q, u' ]: n" y3 Z5 M& i6 \% f! X
前排,買了呢對網鞋 office 著。5 m  F6 L6 F! ?4 n; D/ a+ D+ {0 k* J

; P! b3 f" ]0 n0 v6 O9 L+ m3 _好耐之前,著過下列一黑一白網 boots (當然黑色係細網紗 (同白色的同款),而不是圖中大網格)
# ^0 m9 h+ u+ i
6 M4 Y8 a( y# R  s; B當年,著黑絲配這網鞋 (黑色款),加西裝,我跟公司出去開一日會,沒人發現。  有時配肉絲,可清楚見到腳趾,幾得意的。

回復 65# CYT 的帖子

謝謝意見 !

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-31 13:48 發表   
1 d8 E/ M  Z: B! G) |! R
/ |+ E! a/ X% z" a
+ s1 N: R* ]8 W知,不過同佢約法三章,唔會係家人面前著。
$ w, m2 `6 W/ ~8 ~% A' q' Y7 d1 Q) w1 d3 P  E- t
我一個人出街著既話,佢應該唔會理我。
$ u! C# ^( W( F6 y; p+ G+ j
佢幾時開始知道你有著絲襪的喜好?係佢發現定係你主動話佢知?
, x' m! ~2 \: r. z2 G( M5 P, V# W4 m; {5 j! v2 T- x
如果你喺長褲入面著絲襪然後加對男裝襪喺對絲襪出面,你就隨時著都得啦

引用:
原帖由 wky 於 2024-6-3 15:38 發表   8 R! Y: O/ C: J& z
$ _* z' ^7 F, k6 x$ P5 Q1 Z6 ~
佢幾時開始知道你有著絲襪的喜好?係佢發現定係你主動話佢知?& `' n) ]+ M, P# q, H  q  v
, R$ e/ t4 e5 B. f! _# y
如果你喺長褲入面著絲襪然後加對男裝襪喺對絲襪出面,你就隨時著都得啦
9 M2 R+ A! b" ~) G" a9 Y" Q7 v, s& d2 L( S2 g
我同太太大學時已經識,大家畢業,返到黎香港先正式拍拖。
; k3 C. T+ X4 U# ]1 u8 q
4 ^* h7 e4 c" v4 R( Y正式拍拖後,我已經主動話佢知..一直到生第一個小朋友時,佢都完全唔介意我著絲襪。但後來仔仔開始大,我就冇係家人面前著了。

引用:
原帖由 wky 於 2024-6-3 15:38 發表   
* s( ^# H" g1 X  V3 A& f% A9 l% J- u
3 G" T) ~' k4 A7 |" `  }9 N佢幾時開始知道你有著絲襪的喜好?係佢發現定係你主動話佢知?; q( J/ @* f# l+ Y0 m: i5 H0 a

: u* p3 P/ _: L4 L: s4 ^如果你喺長褲入面著絲襪然後加對男裝襪喺對絲襪出面,你就隨時著都得啦
, w0 b6 P: l, B/ j7 H' f3 o! A2 X
( k1 v5 s, f4 D6 [$ q4 |
有次一家人去美國探親,同兩公婆去歐遊,因為冬天,我就日日絲襪加對男裝襪。
) r% I' W9 K5 ^6 R
/ k  D. y3 ]  N- i- f" }去日本,因為我唔係幾好去主題公園,分開玩的一日,我就可以好開心咁著絲襪。最爽係除鞋入神社。
4 ]4 C3 q1 {* ?" C
, X( b+ R- c1 [( a9 c* u有一次係大阪,佢去環球,我就喪行一日街。會合時,她說,為何我不去浴場度浸下.....
) ^3 c3 U% G2 G0 c$ a4 E& r7 Z' q
後知後覺,早知果日穿絲去浸大浴場7 ?' ?, r+ n) T! n
1 G4 _" B4 M4 }8 o7 z6 `

引用:
原帖由 陳真 於 2024-6-3 15:42 發表   4 l! U8 V+ K3 c( ?" o- C
/ O! o. w/ }5 x7 i$ W  M# F" S- A

! d, _; Q+ R2 R, G我同太太大學時已經識,大家畢業,返到黎香港先正式拍拖。
$ G4 ?/ d1 n% v1 D. T2 m/ c* p- \+ V8 E! J
正式拍拖後,我已經主動話佢知..一直到生第一個小朋友時,佢都完全唔介意我著絲襪。但後來仔仔開始大,我就冇係家人面前著了。
3 e& d% z" }3 h/ e因為佢話你,所以冇再喺家人面前著?以前係咪會露絲襪腿出嚟?

引用:
原帖由 wky 於 2024-6-4 18:48 發表   
& r+ p; n; m0 |* k; u8 F
* x1 d% J0 E# H, M7 q6 g; R因為佢話你,所以冇再喺家人面前著?以前係咪會露絲襪腿出嚟?
8 O' w* X! V( C
' K2 l; J# D6 }( k+ J
都係長褲加絲襪。其實係自己覺得唔想係仔女面前著

回復 70# 陳真 的帖子

下面果兩款會唔會女裝得滯呀?同埋好透明呀,一睇就知有冇著絲襪吧

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-6-11 12:33 發表   
5 r. x8 X. a1 P8 Y: a6 ~! J下面果兩款會唔會女裝得滯呀?同埋好透明呀,一睇就知有冇著絲襪吧
9 V, g; k" O3 W$ U, {# `6 I
  F- \  \0 y$ J0 [+ m1 \
當時收埋係西褲,牛仔褲內,唔覺。
* _2 U0 G' C+ ]8 Q/ l7 f7 k( @6 p7 l2 G
白色係好透。著肉絲就真係會見到一隻隻腳趾。
5 g2 |& X2 {9 O# U7 S
( ]+ z0 v* w% A6 k5 n  ~3 k6 z黑色,如果著黑絲,唔會太覺,著肉絲就會明顯少少。

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-6-11 12:33 發表   
% m" }3 E. y! ^% n下面果兩款會唔會女裝得滯呀?同埋好透明呀,一睇就知有冇著絲襪吧
3 k; G  z- m% c7 L$ S$ G

& u* [/ S: a# Q+ G- @3 s, ?; \, s, e靴果對冇相。; P" S8 Z3 k& K5 N
4 r* n" c9 m/ H' [# c8 K
鞋果對 N 年前有 post 過上黎。

回復 79# 陳真 的帖子

我始終覺得你的同事會知你著咗絲襪,因為太明顯了,可能佢地冇同講吧