嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

CD 奴在戶外被強迫露出調教

被主人強制帶上口球狗繩 1 R- p2 L* b) F9 A3 p; E
7 H$ y" |9 U6 ?- \, L, {+ o1 n
想看更多請加入 TG 群搵我 % i% @9 X/ C3 F9 L8 Z$ g
香港CD吹水群) y- l9 G. H8 F  U4 }
https://t.me/+4wY2rIniQnoyNTk9
1 x) O5 v& P1 ]5 X# O* ]
6 g( H. [) o" z5 L* w) H[ 本帖最後由 squirrel99 於 2022-1-29 14:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
wow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!

Oh no.....................

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-22 09:48 發表   
0 K6 }/ ~, C8 X3 r( Wwow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!
4 J' D6 z+ U6 w6 ]係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   
( R0 Z( i" I5 C  c9 S( [# x1 `* D1 P3 ^) y7 M8 _  g0 s
係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
( t- c9 ]  q2 t! \# {/ q3 X
9 @9 ]# t& C& W% H! ~4 l
你身材咁好,穿戴又出色,一點也不覺得賤,是非常性感的造型,令我很羨慕。

松鼠姐姐出post,索

正,點聯絡貼主

聖誕會唔會再玩露出

不错不错,也喜欢这

請你多出post謝謝,好靚

好精彩呀。

姐姐好靚女呀~~~

我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣

真的是厉害了,有想认识。

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 18:39 發表   
/ `$ R( i* [6 H. [4 N我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣
2 m' \2 n. |5 r7 p: L- K
% u5 W* t3 k; [9 ~, ]: H+ h有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想. z2 E6 V% W0 n% r% c( H/ Z
我今晚 update 多幾張

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   
7 K; C! v4 A: {# J$ c" q3 W" A+ x) P1 V5 n! ~, I1 z

) w! u3 u7 v' j6 O有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想/ K" p. B* Q7 o( b
我今晚 update 多幾張
# I3 h! [# [) d
; @- p7 h* a; R$ x
真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具

不錯!! 不錯!!
  W6 _2 I+ d- K5 n9 a著得好sexy......然後露出......
& \9 D, `+ }9 _0 j; m5 i9 c4 v

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 21:17 發表   ( |/ v5 L$ e7 o1 i' @/ x$ u0 u" C; G

# e0 t4 v" t+ H+ L: Z( Y2 I( _7 k' r% k6 b8 t" b
真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具
/ o8 Q; {) o3 g. S
我有戴肛塞呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   
/ p$ p; ~- l: h6 J# g3 s
4 @' s- h" b& p, a+ D# v我有戴肛塞呀
. J8 P3 ]! H' q" T" V0 [; F

7 Y! P. I8 e: l2 @+ H一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受- h9 k, C5 {8 Q9 N  Y
肛塞大唔大架