嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家
$ C) N% g8 _2 [& `) e6 g# d  ?. S# A6 D' b你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?
2 D+ w* y( h, u  O7 X同埋玩幾耐時間?
/ F, a. _1 M6 q  X1 X
# W, {! e  M; l* C# _. W! m[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:06 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   $ D- H' Q- i/ f& x( Z' Y6 u
未玩過喎!乜好好玩架咩?
/ y% q& `, l7 Z  w
. D% T7 f  s( f( s6 v  G
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   / u8 i: c: _- w2 j

3 Z$ A- \* `' q& ^! _, L3 Q) L* t. ]: x% _$ L& |3 K
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
" f$ N" p" e9 h! v* C3 q
# ?1 G& l, L  i! l我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   
2 e$ @2 X, a: W- X" h1 _& B# q) q" G$ W9 j9 N) q

% `- S, {, y+ _: |! M我亦很想得到女性高潮⋯⋯
* [. B0 o4 k5 \: r# t$ c* b; S4 s6 k
乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!$ }4 r) E3 Y4 \! a. T$ B% S

原來咁多人未玩過!) S" O3 @. k# S) i% e7 u- K3 Z
買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表     j5 X9 o( N+ j: [' Y8 h7 J
; I6 q# @0 a1 M) x) Y' l
3 Y7 V9 h; ?* |  b2 m
乜你唔係好有經驗?!
3 h4 p! l0 i9 f
9 S6 ?% U# p' D8 w" r$ e
不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   
9 A  q+ H( R+ t5 c" ^/ x. G6 m2 N! N8 O" B' J5 r
/ j) F" h: `9 U7 {7 x* F
不會每次也得到女性連續高潮
, S. P# i: W6 M5 S" r) L4 K
* R3 J) E1 ^6 s! h8 T
似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   2 A; o- \6 {; Q% b0 q4 ]7 Q% [: ~
都要到虛脫無力才肯罷休
4 p2 r# X& q. g+ t: o4 I" u
. V+ \3 Y' v2 s8 A1 n7 Z' d玩幾耐先會虛脫無力?  Q7 u' K: x8 H
好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺+ V; |: }. S6 M8 u9 i5 u
/ g1 D; X5 y2 q9 U& u
我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?% L, P9 u3 _7 T; f

- F3 M5 m" a, G6 i[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-19 16:24 編輯 ]

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   
6 M+ n, I) n5 Z玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
" A# t+ e5 e2 l/ \
7 D. Y/ `# A7 n. ]1 V# {
你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   # A; R8 g' q& ]& f* z# _; z

1 s; z% `; P7 T+ e8 b6 N- D0 Y1 Z/ B$ m9 S' b. W8 ^( Q
似乎想享受都係有D難度
2 E" t# I$ c1 Q* H
! ~7 R3 `6 z$ |( X" R$ y
看看我的玩物
3 d! h* P: w+ U. e/ \4 X3 ihttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html
3 j5 ~, o' w. ^' K很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   ) C% V" p/ h( d

4 \0 h+ A2 G# {! T+ m; f$ A4 s' K- B% O# j
看看我的玩物
: ]* ^2 P5 q# b+ Hhttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html; T3 \% C7 |7 I8 F5 K+ U
很多時只有快感⋯⋯
0 o0 ~; L" @4 K# ~- k

$ I" W) h) c! ?! g6 K我果支都有震動
. \- W4 m1 s1 @遲D開發成功想買搖控玩具出街玩
, Z' g, D  X% h( j7 h! N趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂* e9 U* J. l( N
平又有貴又有5 G( B2 f0 s; w* `- X. c9 R
( s/ F8 w5 F$ j& y7 k+ j) r: x- J
係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   " s* ]  B* [% R" {2 ~5 R
乜類型都用過哂
4 j, z* v/ x7 `- C; M4 p平又有貴又有
$ A; Q: w9 V. r" w/ G" {: D! U- t0 H" t
係未試過炮機
7 A" y0 H2 i+ b) M$ ?" p: F1 c& S& ~3 Z6 _4 Z( s
去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?