嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹試過被深喉口爆?

有冇姊妹試過被深喉口爆?

如題,想試。。但又有啲怕。。。' C- I- M5 g8 V8 ?
係咩感覺?
覺得好的就按一下感謝吧~~

好似混親感覺都幾享受,

引用:
原帖由 siumeci 於 2021-11-5 13:15 發表   
0 D/ W8 T! A5 m好似混親感覺都幾享受,
- M& e6 j; n+ j! c) ^噴入喉嚨?

未試過,好似會幾high.....

有咩好怕, 咪同你睇av個d一樣...
- c0 }( K) F, S+ a& [; S最得人驚咪中性病囉

感覺好似突然間喉嚨好暖, 條仔係咁震 XD

我未試過,好似會幾high.........

我未試過,但我擔心會「濁親」呢!

有D腥味,口爆完之後口嚨好似有D嘢卡住咁囉' N$ Y( l, M# d& ?
同埋有少少反胃$ d4 _1 l6 w; D: N, h; ]: M
1 c6 k( U) O% d3 n

相信第一次會嘔到七彩。

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-11-5 11:05 發表   
% s' B4 j/ C, I4 ]! R) B如題,想試。。但又有啲怕。。。; }; w$ P; f4 W# s( i$ Q1 ?
係咩感覺?
+ g. N5 f2 C# h$ I3 x0 H; }
- N0 v: p: [0 [4 G/ U+ o/ V' o味道不好受的
( q; T/ j- @/ `很濃味

口爆完後含住然後狂咀佢

回復 12# suedemi 的帖子

我以前條女試過

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-11-6 07:44 發表     ^2 b; K5 O. J( H( U, R
口爆完後含住然後狂咀佢
4 K" @$ o, m1 r: C' }試過1次比條真女咁做

回復 1# cherrie 的帖子

有过,小哥哥没忍住就被口爆了∼味道浓浓的

引用:
原帖由 sec2x 於 2021-11-5 21:01 發表   : w) |8 ^1 e5 c% w8 O
有咩好怕, 咪同你睇av個d一樣...
0 D0 Y" r$ J) P最得人驚咪中性病囉
0 o- x8 R9 y, V' F/ ?詩詩都喜歡.真是最怕性病
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 TS101682 於 2021-11-8 11:37 發表   
: S' N. t0 u0 I- a有过,小哥哥没忍住就被口爆了∼味道浓浓的
- m. n. n2 T; M: R$ ~) \
口爆後。。小哥哥有沒有愛撫姊妹你?

引用:
原帖由 maisie 於 2021-11-8 14:19 發表   ' d- @  h9 w2 T9 T* D+ [; s' ]' g0 ~

( g9 X  N! W2 M' f7 t, C" R) f  m- l詩詩都喜歡.真是最怕性病
( k8 F% B. Y9 i- g! a
很期待試下

有試過口爆確實很舒服,味道和溫熱感都很讚(味道不過似乎與飲食有關),深喉開發中now

回復 1# cherrie 的帖子

同你深入研究研究
WeChat: WecharttloID