嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹試過被深喉口爆?

有冇姊妹試過被深喉口爆?

如題,想試。。但又有啲怕。。。
* d( Q' @; [5 s! a: W* C9 P# T; ]係咩感覺?
覺得好的就按一下感謝吧~~

好似混親感覺都幾享受,

引用:
原帖由 siumeci 於 2021-11-5 13:15 發表   
8 C7 y+ s' I9 h好似混親感覺都幾享受,
( {: s2 I0 p, W
噴入喉嚨?

未試過,好似會幾high.....

有咩好怕, 咪同你睇av個d一樣...
$ E; S2 G$ y: ]9 P, E3 O6 U& @最得人驚咪中性病囉

感覺好似突然間喉嚨好暖, 條仔係咁震 XD

我未試過,好似會幾high.........

我未試過,但我擔心會「濁親」呢!

有D腥味,口爆完之後口嚨好似有D嘢卡住咁囉2 F, |/ W" a9 x* D0 `
同埋有少少反胃
' h$ a' h  j( m7 Y3 F" E7 q2 T7 P4 i  l- Y) Q1 h' r

相信第一次會嘔到七彩。

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-11-5 11:05 發表   - ^0 h+ o$ f  W* f' H% D  }
如題,想試。。但又有啲怕。。。  B. u4 T# C* i2 M
係咩感覺?
. G( f# \4 ^+ h7 U
5 F& w! g7 |, j7 S8 `3 @$ p& x; U味道不好受的
7 ?/ A% F" V2 ?7 V9 F很濃味

口爆完後含住然後狂咀佢

回復 12# suedemi 的帖子

我以前條女試過

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-11-6 07:44 發表   
3 f" v# b* d6 Z. w( r$ ~) n口爆完後含住然後狂咀佢
4 z3 f3 l/ V( y試過1次比條真女咁做

回復 1# cherrie 的帖子

有过,小哥哥没忍住就被口爆了∼味道浓浓的

引用:
原帖由 sec2x 於 2021-11-5 21:01 發表   
( Y9 b* w4 E# ~+ i4 R/ F有咩好怕, 咪同你睇av個d一樣... 6 |: I0 K. w( M
最得人驚咪中性病囉
3 ]' Z; P, |0 \4 q
詩詩都喜歡.真是最怕性病
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 TS101682 於 2021-11-8 11:37 發表   4 P0 e* R! h0 r1 X% E5 E
有过,小哥哥没忍住就被口爆了∼味道浓浓的
) n; i' \/ t1 \. l7 k, F
口爆後。。小哥哥有沒有愛撫姊妹你?

引用:
原帖由 maisie 於 2021-11-8 14:19 發表   
% t: W, h3 S1 x3 U, w, \) n
' d- Z% b3 z! ^詩詩都喜歡.真是最怕性病
* w/ ?; |" O- _& \) p& g3 f很期待試下

有試過口爆確實很舒服,味道和溫熱感都很讚(味道不過似乎與飲食有關),深喉開發中now

回復 1# cherrie 的帖子

同你深入研究研究
WeChat: WecharttloID