嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根
) w4 [7 o- C) t5 }5 m6 u6 d7 R) ^外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋
3 A& w) m3 Y' P請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   
( ~, f6 f: {' B1 G# A很好看的高跟鞋
. g, ]) B" c- a0 n: a+ p/ @請問是在那裡買的?
$ U- P. \5 K( W$ Z3 {* Q! V- w

4 E% m7 U9 F8 I0 g/ k" Y淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   
) m/ h8 D6 m  t+ B/ W! ^" w40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
) C  F+ v# d  z# @/ E, d/ e- T0 Z7 I
6 q" t: [/ Z, g* J如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   ( @7 z3 [( N7 M3 [% f+ `  g
請問有連結嗎?
% v3 m2 R5 J: u2 m% Q) s" W2 s: k
3 {* U$ w& h. L6 |. r" \( K
每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   3 H. I5 Y' v+ b! _0 W* S3 ?: P
. c! J. W1 c' {; ?' C1 K
8 }  M& W& S6 c3 @7 ?/ h
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
! C( E$ T9 z' L, D! J, `1 S" s; U5 H  r8 p2 Z3 }
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,/ j9 o5 W- F. j( X
9 V5 y$ c4 q" U; h2 F) C- G
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
* N# ]8 s. p7 ]7 u5 F* M% s1 Y, @5 F4 f
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,' P1 r4 S. g5 r& U

) z3 L# B  |, H6 I$ n; J6 r不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢: ^4 K' X& f& v$ e& j0 S

8 C. o6 _' F$ ?7 g===========================題外話====================================
" d3 ~; C, j( w4 s( m
3 {/ h. j' i( U- e暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用
, G; Y/ U- ]. o
2 H1 V) e6 U- B# I; b" r同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
% ?& s) d* ]) p
* f& ?, f+ e+ E/ ?( A[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:13 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   
: ]5 E' Z2 D: t9 R( T4 `' }0 w+ A' C# G8 l9 A) }

: x% D( d+ m! g/ o7 I" |7 |) J我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
  s# b$ b% p8 s2 W6 l- W" d4 {# H, X, r) c! }2 r# I; Q1 y4 K+ Q
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
% t8 U2 R. R' D  t4 {7 r1 D% I! O: U
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
  f% c: |6 Q+ `! @' j8 H' z' A2 t! B6 {+ {4 I' A
不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
6 y, A$ h+ x( _
$ U) w9 [! k( [- W
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   
8 R. \, r5 c1 r/ G+ q+ L1 ~) r" L/ }1 |$ e& d4 v! |2 o
) O2 @  q( G, q- A
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
, v* t" v8 l$ \7 i  p) K, l8 c
) o3 ^" @% ?$ R
% }& ^& g' ^+ d) [# r1 `/ W我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
# r# w* [& C0 w& U1 y  U: y) b& L' K4 v/ ]' r: K) O
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)

+ r% v2 o/ H; O, Y" W: s
0 a9 L1 G* Q' p$ }6 Z/ G2 ?[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:12 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   # l3 K1 z; j2 Z* t% V

& D" d/ s- ?4 l# ]- w) l/ t; o- M2 T0 L( S6 [8 j7 F2 z" K" P3 v, y

4 q. n1 I% w! h+ T0 v我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
; C' l. X* W* K9 G3 ~" |8 ~, J; L  \% [7 ~7 J
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
: N# E3 O* w9 G
( N' s. ~' G' |9 ?) S* n期待你的新目標!