嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根4 k5 t$ N$ ^, |  S* S% W2 u  T. V
外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋
* I5 D( k" k* O. i請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   
- q' A, J6 I' T) M% e5 Q很好看的高跟鞋 1 r7 l# ]/ y% ]  ~) P
請問是在那裡買的?
/ O, k; I7 x% k

+ }, q: q% n4 x* V' L淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   
! N: e( L3 V7 r4 z5 a: O5 Z40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
& U% o! I" z! q2 Q$ Y& E# |
7 I* |& e: r" z( f- ]  u如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   ! {" W* S7 D0 ^# \4 g$ h
請問有連結嗎?
3 j- T0 T6 T3 S3 X! q2 J2 Q5 d5 r0 }1 @2 p2 P. U6 d$ F
每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   , S$ t3 i( I5 _$ |  H+ A

( o- Z6 r1 A  f( ?' i: U0 H
9 V: q3 W. Q' f9 P9 P0 I! ~! _! Z/ w& m如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
9 ]: L( n+ O: T# F8 r( @) g$ g) k
4 z) s  d1 S& ]8 r
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
5 T! e& X# U/ E$ ]4 v' y7 F5 L  Y" D1 A3 X6 ?
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
1 ^6 \, Y5 H7 D) w; \1 t
2 @6 q8 e+ v' T6 h  I8 {只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,' |2 K% {0 e* q2 R* B

( U) o8 Q( I+ _% A9 s, J/ X不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢
4 f, T; D  K/ c3 [' e0 K+ P( G3 i* [2 u; O8 {# \0 H
===========================題外話====================================
7 k, Q1 M2 p" c# W7 Q" F, f
% ~' j% l7 o5 i+ v5 _+ ?暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用
- S# V% S5 H) F+ w1 N5 J7 ]+ s, c5 s- t% [3 J
同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)* @3 B- @# v- y: E+ ]/ }: U

+ Y( H2 v# e# {! i) h[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:13 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   1 l# x7 K' G" f# C

$ `( j9 f" Y* [, H5 u
& r; ]/ M& o% r0 X$ K. \我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
. ~  l  _7 u# p
) p3 ^) j* M5 F40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
) C% |. {  D* a
9 {5 b1 x6 i, ?2 Z& O  q3 O8 G4 s只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
6 S% R7 l" I. |% J; o& Q4 ^, I! D- K) S: I! f) g0 P4 x( d$ l4 f# J
不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
! D+ G7 F& G- a) f, E+ G" t5 i- E' z/ y) F, _( N" _
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   $ I# s* |: p; v+ C( `# X; ^" p  z

2 `4 S+ G% q( s9 _! y: g/ _7 v5 _0 c( k( \
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
% J3 L- h+ G/ y8 z
8 y" C  g5 V. |( Y
  B: k: W- ^6 i1 l3 J" l9 f
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢," N3 w5 Q# r( }; Z( V! S

4 D, ]# l; ~. L: v9 b4 S5 C- J! Y反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
! a" K+ e6 K& D; p# I' T) i1 h# g3 T

# a/ L" }: t) z[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:12 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   ! ~% |; v5 i' {
. r" B. U! n3 G7 ?

9 `0 j! O% f/ [+ r+ O: |: y' a
& k! L2 m+ n* _: @+ v我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,8 z; {3 ^- ^8 Q3 I
6 D+ b, o; ]& {3 _. z  k
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
# H, a8 Q/ x% G$ Y* b1 a, p& r% T
# q9 @1 i! W& m; _6 u" ?: R期待你的新目標!