嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好唔好同女友/老婆講自己CD?

你女友應該懷疑緊,,老實同佢講,就算佢唔接受,最多都係放棄CD
- t7 j7 v6 ]& I8 B1 S  R# F( e但你瞞住佢,當有一日佢發現咗及有證據時,相信有機會分手收場

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔講?

直接講就唔好
' i2 Q/ G- z& W: {不過可以扮由依家開始想著女裝

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-10-7 10:36 發表   3 G1 K" l: A$ N0 j
4 J" R+ w8 Q- b
4 f$ B6 \1 W7 i$ c* H( k3 t
佢都知, 我話要黎J用
, b) Q1 x5 I6 m1 R) y佢話"你著啦"都唔知玩定.....
% B4 r' H0 A/ x5 h0 Y
坦誠講出嚟,起碼自己舒服啲,1 e  z; J  I$ d
試探也好,玩也好,都比緊機會你,9 B" V/ `! q: |% E
而且你話佢願意比你著姐妹裙,2 j8 O9 C" W7 ], Q: G6 Q
係個好開始表達自己鐘意CD

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-10-8 08:32 發表   
1 J+ J: {% G6 r, l8 B+ P
# X5 r9 t' p+ k( }2 Z坦誠講出嚟,起碼自己舒服啲,
5 |! i- c. j6 k試探也好,玩也好,都比緊機會你,7 {  t  s( Q/ Q& r
而且你話佢願意比你著姐妹裙,* Z; t$ S1 T7 g# B6 R8 v. o; a
係個好開始表達自己鐘意CD
9 B- {& D- Q" o' m+ m! \: X: J' q9 w* w; a1 q9 A% q7 J
引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2021-10-7 23:18 發表   
5 n+ A7 i8 R. J! R9 y& R7 Q, e+ G- m3 l直接講就唔好& X, q* m/ T4 p$ v* l
不過可以扮由依家開始想著女裝
$ e9 l0 Y" ~( J1 ]' r2 U! U
: D/ ~) J  z: S$ \4 @, |( C3 n3 ?
我覺得用呢個方法幾好,試探一下
* _7 p' X4 `  C: q3 L由今次開始話著女裝做會特別興奮睇下佢反應
  @4 G5 W1 R$ A5 b
5 S4 k+ s& e7 ?% e$ D不過我之前俾D女同片佢睇佢唔想睇! a& ?: I8 A& z* |# J% s
遲D試下俾偽娘同女AV片佢睇,睇佢咩反應
2 S+ @2 B" w3 F' F
: o- A4 X$ y# d6 P9 E) \我覺得女人比較容易接受同性戀
$ J' p$ e, ]! [4 v5 _- u+ h佢地由細到大都同D姊妹攬攬錫錫都唔覺有問題

我就一定唔会讲的啦

前女友, 係知道我喜歡著女裝在先, 拍拖同居在後............/ I! n6 k: G7 `
. }1 o* S! X/ `8 f7 b
後來, 佢就開始要我穿少些..............
$ E  p; l$ |7 i: b3 B; @再後來, 要我掉這掉那...........買埋男裝內褲畀我,.........仲講埋 : 畀別人知道, 我就會被人話係 XX............! ^% C" a- v# k/ Z1 ^

* w( d4 N: o# j2 F4 S/ l6 U! A: S& i最後...........分手.......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-10-8 11:43 發表   ' G7 ?: O0 z7 w0 h
前女友, 係知道我喜歡著女裝在先, 拍拖同居在後............
' v3 J/ X& X, z3 ]
  J; R1 `% @+ D$ I. s$ u! U' ]後來, 佢就開始要我穿少些..............
4 n. i) a  J; c0 I4 z8 E, z再後來, 要我掉這掉那...........買埋男裝內褲畀我,.........仲講埋 : 畀別人知道, 我就會被人話係 XX..... ...
: w$ m2 n1 y! N2 ~- u# i( j1 z( D9 k
1 G( ~" S) o  {$ C# p6 b
so sad!2 f$ T/ t: K) Y2 T* X8 A& n+ p" @
咁宜家有冇女友接受到?

我老婆就知我有玩開佢d底底bra同絲襪,不過佢應該覺得我係用黎打j多

彼此在玩測試遊戲,首先,你做了些事,想她知到你的喜好,希望她能接受。
2 M) W  V  ?) \9 x8 v+ Q- X她收到了,但想証實,所以在H&M問你買唔買。

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-10-8 19:15 發表   
0 y0 r% o  z6 H. z5 U我老婆就知我有玩開佢d底底bra同絲襪,不過佢應該覺得我係用黎打j多
( N. Y' x  L( f. W8 p, Y  O" j  c2 @$ ~- r
但你冇買其他新裙內衣....咁耐都冇俾佢發現?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-10-8 09:30 發表   # D4 G% q9 B" O
8 [$ C: s8 K9 K: G
. w3 r. Q* Q7 t7 \
/ v1 A7 K, [6 t
- `- V) l3 ?5 k% Y
我覺得用呢個方法幾好,試探一下
* r6 Y% s/ k& Y2 \1 a: i由今次開始話著女裝做會特別興奮睇下佢反應
1 R8 \5 t. h) L! j, J2 T' r- `  w0 L) f# v5 ^
不過我之前俾D女同片佢睇佢唔想睇
/ @, I* u5 w% Y: o9 ?+ H6 w遲D試下俾偽娘同女AV片佢睇,睇佢咩反應% X" \; f) W$ L! L% R; H
5 j/ D5 E% M; q3 B, ]3 B0 E
我覺得女人比較容易接受同性戀+
5 t8 P" a  ]) |- O& u2 L* R佢地由細到大都同D姊妹攬攬錫錫都唔覺有問題...
6 R9 d( ?+ z, t9 U女又可同仔一齊,又可同閨密行埋拖下攬下錫下,咁既自由其他人都接受好羨幕囉

講啦,照睇你女友9成9接受的

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-10-6 19:03 發表   
7 j4 |7 q/ m5 l- z考慮緊好唔好同女友講自己CD,好驚會有可怕後果?!0 h/ l% J1 e. o% H' _
之前巳經約好左下次開房玩婚紗,我建議買多條姊妹裙,同佢講玩劇情,我扮姊妹渾入婚禮搞個新娘,結果佢同意左! 我諗起就興奮,第一次可著裙同女仔做,仲要係新娘同姊 ...
" `/ l/ J% S: N- i2 d! e
4 N0 o) U6 k5 o( G: z0 n
你哋女友,可能知道了你喜好了

引用:
原帖由 Marie0749 於 2021-10-9 00:08 發表   " U# ]& v$ [. o# |9 S8 ~4 G
/ w! G. v# _6 B$ |+ V0 F
女又可同仔一齊,又可同閨密行埋拖下攬下錫下,咁既自由其他人都接受好羨幕囉
7 V6 W) |$ g/ s# p
' L! @, z8 [6 F0 t, }
咪就係, 女仔成日可以攬攬錫錫影哂相上fb,ig都冇問題
- G' S' K+ q, P! [) D4 t做女仔真係正, 可以合法抽水, 仲冇人會話你) |' ^  Z7 z. }8 U. _' J3 w
5 x; J* N* \' I5 H2 X$ d
由其是有big clit,等於又有J又有窿,超正的( o6 ^% f3 `/ ~0 V/ z7 S
( }7 F4 H6 ]" |3 n. E

引用:
原帖由 Br_Y 於 2021-10-9 07:12 發表   
/ ]# \* t. d; w  q# [; {- |講啦,照睇你女友9成9接受的
& [0 o6 v: S; B" C% X
- R- j! n  z( d1 v! w8 f
點解咁肯定?
  G7 M- U( a1 K6 H: M係就好

你E家都係估估下.7 D2 Y4 B. r+ \2 h6 N1 P3 n
一係坦白直接同女友講你有CD習慣( v0 R' R0 m8 Y9 F
一係就放棄CD習慣.' z7 f! [  N1 q3 Q

5 m% H! q; M2 |0 J) w大家搵把尺度一度
4 D7 U/ |( R  v' D, f' t睇下愛自己多D (繼續CD)  / 愛對方多D (放棄CD)! y5 c. j8 @! u9 r- H7 I$ W/ }, r6 H
同樣都係) p  b* \, Y4 ?% w! t1 |9 a0 a
睇你女友愛你多D (接受CD) / 愛自己多D (只愛正常男人), N* p; g" L& ^7 r
: `- x9 i0 A9 Y, P- I
( h$ h. k$ w) G+ \+ s9 o
愛情唔應該存在瞞騙

引用:
原帖由 fish 於 2021-10-9 13:50 發表   : y& d6 q% {3 l# k  O' _5 n
你E家都係估估下.
( W$ c& o' t  p7 D) Z+ g7 H8 D一係坦白直接同女友講你有CD習慣
# H4 \) s2 F1 s! G' ?一係就放棄CD習慣.
" A; v( l7 b% g# ?  n' e- J7 u9 z* ?9 h8 t$ Q' s$ _6 R
大家搵把尺度一度
7 e, A, B/ E3 _0 @2 w睇下愛自己多D (繼續CD)  / 愛對方多D (放棄CD)/ v% y) Y: j1 g% Q( K/ {
同樣都係* W( S# z% x% V& {! R0 i' a9 V
睇你女友愛你多D (接受CD) / 愛自己多D (只愛正常男人); y* U' c' g7 C: E$ [1 q

/ S/ ~& ?9 Z* M- O8 V  p$ |. l  Z2 ?# N$ b: E, d- u
, y7 D! k* x# Q( y8 S- }
...
) C1 `: A. o" u5 _  `: Y
! f* r6 l( p& r/ s( [暫時都冇可能放棄CD,希望佢慢慢接受

我結左婚後其實買好少,真係去到買一套扔一套,或者忍唔住買一套去酒店,用完就扔,所以都係得2-3套bra set係屋企,其他衫裙絲襪就用老婆個d
6 T- t& H( H/ \! V9 \  ^
0 U9 L! _; D  x/ I/ H0 Q3 p結婚果陣諗住戒cd,所以將多年裝備扔晒
5 g, U# L; E: Y# q6 Q點知我一見老婆個d款就變左係打開左一個新世界,所以戒唔成功( H: `) y. O. j
; x5 Z5 i: g0 p6 E' O8 o' s
+ s( N0 v6 L7 J3 S
( e4 X& _8 V3 i4 p
引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-10-8 22:02 發表   ( F. x. n" h' y2 ~  l8 \
8 P8 x, p6 L0 a3 f5 y8 v" x
4 H4 F4 @" ~3 @/ S* k
但你冇買其他新裙內衣....咁耐都冇俾佢發現?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-10-10 17:52 發表   
. T9 b7 B8 x, }& q# E- u$ F# u; ^我結左婚後其實買好少,真係去到買一套扔一套,或者忍唔住買一套去酒店,用完就扔,所以都係得2-3套bra set係屋企,其他衫裙絲襪就用老婆個d
# G7 N' N  a0 I+ o, X+ \; S" g% z3 p& V2 }$ f, e6 Y1 T
結婚果陣諗住戒cd,所以將多年裝備扔晒
' R$ _% O  K  v" S0 K9 O$ C, \5 G6 G) S點知我一見老婆個d款就變左係 ...
& U" S" H1 ^+ w" M3 S: w" R! d% z- Y) p7 P8 K3 l
睇黎CD真係好難戒
# ~* e& t" ]' p/ _: `" l買一套扔一套, 有D會好唔捨得, 可以考慮用迷你倉儲存
3 n4 J& B+ A9 _! b其實你話買俾老婆著咪得, 唔洗掉, 到冇人時又可玩