嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男
* h4 o! f, h! S+ k, h34歲,168高,70kg* q2 y/ J% k4 R4 k% v0 u
住港島區
* ^6 ^3 \8 E! _$ o8 M6 D2 e
9 [/ G3 B9 H0 I, e$ K& M想識返個細細粒既cd發展下
$ Y# k, w  T8 G! a" j& d- r2 q平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
, j* G0 x* M& j) l. k1 _% I1 r其他時間可另夾
9 r0 x, |$ O2 t% ]2 ~! p0 A9 Z4 P2 H; |  D& g2 e
有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   - x( j7 U$ |9 I: `2 n/ D
直男
1 m' O# w4 A* l3 S- s' w34歲,168高,70kg
; \1 |8 @8 B7 S' ~( t- ?; d住港島區4 G) ^+ U8 ], U( Y8 ?: g

: @! `* z5 M+ I* |想識返個細細粒既cd發展下
) D/ ^; q5 f( z平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
/ h1 J5 P; }' ^4 P其他時間可另夾2 q, u) C6 p, z/ H3 ]8 I
- E+ Y: G- k" t7 r7 J( C0 ^4 t
有意pm contact比我大家認識夾下
: X/ v) A# T4 d1 Z8 }1 E3 Y3 |7 V
7 S9 ^* _# j+ y1 {
你條件又唔係好6 j) N( K7 j% T
憑乜野要揀細細粒7 k2 \: M4 _" y$ l' q: z, X, v
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦
3 n0 ?& s' B+ L8 z5 K) x$ H$ B仲要D雞蟲時間
% o" D* M  Q- @0 @% S' p: H  Q你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊 3 y4 ?% ^, S' h
% o$ k7 M# \9 H1 x1 ?6 O
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   ; s5 @' N! I9 I$ B" ?
29歲招到上34歲仲招緊 2 d& g" G( J2 t7 \* B3 Q3 Y3 d
1 `* P0 I: B5 N* Z. ?
8 P% R; f- u6 Z  k* f5 W5 I
已經試左幾次啦所以, N3 a. u0 ]$ {
有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   
5 u  u$ t" ~- \+ H6 P! z% [  q5 p$ a+ K2 w; k7 l
2 y0 l1 M( S; `; [
你條件又唔係好
* K& l7 E. J0 c, }/ e' s憑乜野要揀細細粒
* w9 ~4 U5 A" Y1 q* v6 d7 g6 x有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦) m  I( {& K2 a
仲要D雞蟲時間7 A- H9 |6 M' t, _1 m, [( D/ f
你去叫雞算啦on9仔
8 j$ r: M. D2 R1 i* I% E; I1 u% o: l" Z
事實上係招到
" K0 U, A2 x% C' g0 j不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   8 T" j% H, j0 R) g% p$ [, I

* G* u1 I, q9 @5 C# N$ Y8 q  y# \) {$ m; b
事實上係招到
( Q* {, I2 n& I+ J6 z* ]* b不過你無品我唔會同你一般見識
" c3 a0 t- X6 j7 n! o0 U1 H5 ]2 P% k, r/ Z( s7 T& a. l
你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................1 R! j3 {; f( s$ L" v. w0 m
' v3 S9 b8 o; d' d" g
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理